אני בן 14 בכיתה ט' בבית ספר בחדרה.
בתחילת שנה עלו ילדים לכיתה ז' מהיסודי והתחילו להתלהב ולעשות פוזות ליד חברים שלהם בכיתות יותר גבוהות.
בקיצור יש ילד אחד שעושה עליי פוזות מול החברים שלו בהסעה ויושבים לידו גם חברים שלו מכיתה ז' מהשכבה שלו וגם ילדים יותר גדולים בכיתה ט' י' י"א בערך.
בקיצור הילד הזה מעצבן אותי בהסעה וחושב שהוא גבר אבל הוא מעצבן אותי רק עם חברים שלו לא לבד.
כולם בשכבה שלי וגם בשכבה שלו יודעים שאני חזק ויש לי מסת גוף והכל, אבל הבעיה היא שאין לי ביטחון וגם את זה כולם יודעים...
אף פעם לא רבתי מכות רציני עם משהו או שהבאתי למשהו אגרוף לפנים כשהוא מעצבן אותי, אולי כאפה שתיים לפעמים אבל לא משהו רציני.
תמיד חברים שלי גם בשכבה וגם בכיתה י' ו-י"א אומרים לי: "תן לו מכות והוא יפסיק, אתה יותר חזק ממנו ושניכם יודעים את זה."
אני יודע שאני חייב לתת לו מכות שיפסיק לעצבן אותי אבל אני לא עושה את זה גם בגלל שהוא כל הזמן עם חברים שלו שאני רואה אותו אז אם אני ינסה לריב איתו מכות כל החברים שלו יתערבו וגם בגלל הבעיה המרכזים שבגללה אני לא עושה את זה, אין לי ביטחון עצמי. זה מתבטא בלריב מכות וגם בלתת למשהו אגרוף לפנים ולא עשיתי משהו כזה לפני אז זה קצת בעיה...
בקיצור, אני צריך שתעזרו לי, שיהיה לי אומץ וביטחון לבוא אליו להעיף לו מכות רצח שהוא לא ישכח בחיים שיעזוב אותי כבר. תודה רבה לעונים!

ציטוט ההודעה
)