המסך נפתח*
רואים רגלים של מישהו לאט לאט המצלמה מטפסתורואים את החולצה שלו יש דוב ששואג המצלמה
עולה רואים גב של איזה איש והוא לוקח איזאיש עם מסיכה ודופק לו צוקסלם על שולחן הוא לא
מסתובב ולאט לאט המסך נחשך
*המסך נסגר*
מצלמה עוברת על כל הארנה שפתאום כל הארנהנחשכת ואזהאור נפתח ואין שם אף אחד כולם
מאוכזבים לגלות שחיכו לשווא שפתאום
*המסך נפתח*
רואים את האיש מקודם מתכפל שאיזה ארבע האנשים נותנים לו אגרופים ואז הוא קם. הראשון רץ
ונתפס בגרונו ומקבל צוקסלם בינתייםהחברים שלו ממשיכים לתת מכות לאיש המסתורי הברול הזה
נמתח ונמתח כאשר האיש השני קופץעל האיש המסתורי אבל לרוע מזלו האיש המסתורי השתחרר
ודפק לו נוק אוט מסחר ואז מאחוריהאיש המסתורי רצים השנים האחרים האיש מסתובב ותופס
בגרונם ודופק להם צוקסלאם ענקי הוא חושב לרגע ויוצא מ המקום המסך נכבה
רואים שעון שמראה את השעה 2 בלילה לפתעהשעון מצלצל רואים איש שם חליפה שחורה ונכנס
למכוניתו הוא נוסע משהו כמו חמש דקותומגיע לבר הוא נכנס ומבקש בירה פתאום מישהי מתיישבת
לידו ומתחילה לדבר
ה-אני יודעת
א-יודעת מה
ה-שפיטרו אותך
א-מה....
ה-אני מציעה דבר כזה בוא לליגה שלי ותיכנס ותפסיק להיות לוזר
א-אני יודע מי נמצא שם אני רוצה לסגורחשבונות
ה-קודם תילחם קצת נגד אחרים אחרי זהתילחם נגד בעלי
א-אוקיי אני יגיע מחר
רואים את האיש משאיר עשרה שקלים על הברויוצא משם
הוא נכנס למכוניתו ונוסע משם
למחרת:
מצלמה עוברת על הארנה המלאה באוהדים וחובבי האבקות
גרי-ואו איזה יום הולך להיות לנו כאן היום
מייקל-אתה צודק במאה אחוז מעניין מאודמי זה האיש המסתורי שחתם אתמול אצלנו בארגון נגלה
היום
גרי-ואו אני כבר מתרגש מי זה מי זה!?!?!!?!!?!?
פתאום כל הארנה נראת חשוכה כשפתאום
כן זה הוא זה הביג שואו הביג שואו נכנס לאחר כל כך הרבה ציפיות כל כך הרבה אקשן ענק זיקוקים
נשמעים לכל אורך הארנה כשביג שואו נכנס עם הבנדנה והבגדים השחורים והוא מחלק כיפים לקהל
הוא נכנס לזיר ומרים את ידו לשמים כל הקהל בפופים אדירים הביג שואו מבקש מיקרופון והוא מחכה שהפופים יגמרו והוא מתחיל לדבר
שלום לכולם ה*פופים* מתחזקים כן אני חוזר אחרי שהדפוקים מהwwe החליטו לפטר אותי הגעתי לכאן למקום הז כדי ללמד כמה אנשים לקח אני יודע למי שייח המקום ואנדרטייקר יש לי חשבון לסגור איתך אבל זה משהו אחר אני כרגע מתמקד בקרב נגד המתאבק המיסתורי מי זה אתם שואלים טוב
אני לא יודע מי זה אבל זה ממש לא משנה מי זה אני יחסל אותו ביום שבת כשהגב שלו פונה לתיקרה
והשופט טופח על הזירה 1....2.....3 אחרי שהוא יקבל צוקסלאם אחזרי באמצא הזירה אבל אני נשבע
אני נשבע שאם זה היה אחד העוזרים של האנדרטייקר אני יפרק את האנדרטייקר לחתיכות כל
כך קטנות שהוא לא ידע מאיפה זה בא אבל עכשיו יש לי הצעה תהפכו את הקרב הזה לקרב טוען
לאליפות אני רוצה לקדם ענינים תבחרו איזה אליפות שבא לכם אבל זה לא משנה כי אני הכי גדול לא מ
שנה מי היה מולי אני האיש הכי טוב בעולם בהתעמלות אני יהרוס את כל מי שעוד בדרך שלי לאליפות
כמו גף הארדי למה מי זה הוא שם איפור עוששהתנועות מפגרות ואז מפסיד טוב פו הוא האלוף אבל
זה לפני שאני באתי אז ברגע שהיה לי קרב הכי קטנטן איתך על אליפות אתה תופסיד ובגדול!!!!!!!!! ה
קהל ב*פופים* אדירים עוד מישהו שמפריע לי כאן זה גולדברג למה למה הוא חזר הוא זקן אני מכבד
אותו מאוד אבל יש גבול לכל תעלול הוא יותר מידי זקן בשביל האבקות אבל אם תפגוש אותי אל
תצפה לרחמים תצפה לכאב!!! *פופים* נשמעים מהקהל עוד אחד שאני לא מחבב במיוחד זה hhh
אתה המשחק אז בוא נשחק בך זה כבר לא מפחיד המשחק המנקש השכלנתי ממש לא את אף אחד
זה לא מעניין שאתה אוהב משחקים ואתה ישבתה בכלא אצלי אתה הולך לחטוף מכות כל כך קשות
שתרצה לחזור לשחק מונופול אני יוכיח לכולם שהביג שואו זה הדבר עכשיו והוא הולך להחטיף מכות
למתאבק המיסתורי הקטן הזה שיצפה לקנוק וווווווווווווווו אוט אז תגידו מי רוצה לחטוף אתה אתה
אתה או סינה סינה סינה סינה תגיד אתה רואה אותי באמת אתה רואה אותי טוב אותך אני רואה אוכל
קורנפלקס צבועני טוב אז שלושה דברים:
כבוד
הכנה
וצוקסלאם
זה מה שאתה הולך לחטוף כשאני יפגוש אותך הפוקי שמוקי שלך יגמר כי יש פה שולט חדש אתם כולכם כל כך הולכים לחטוף אתה מבין אותי.
גרי:ואו הביג שואו הפתיע את כונו והוא רוצה להשפיל את כל הליגה
מייקל:השאלה אם הוא יצלח גרי אני לא חושב ככה
ביג שואו:אמרתה משהו קול לא פשוט לא שמעתי אותך חבשתי אוזניות ראיתי אותך מדבר אז שמתי
מייקל:זהו נמאס לי
מייקל לוקח מיקרופון ומטפס על השולחן של השדרנים ואומר:האם אני יכול לקבל את צומת הלב שלכם כרגע ביג שואו נמאס לי מהזלזול הזה ואם אתה לא תפסיק אני יקרע להנהלה הגבוה
שואו:מה זה הנהלה הגבוה טוב בוא אני יראה לך מי הנהלה הגבוה שלי ביג שואו זורק את המיקרופון יורד למטה ותופס את קול קול מיד לוקח את המיקרופון ואומר
קול:סליחה ביג שואו סליחה בבקשה סליחה
ביג שואו:התנצלות התקבלה ביג שואו מוריד את קול ואז אומר סליחה לוקח כמה צעדים אחורה ואז דופק לקול נוק אווט קול התעלף ליד שולחן השדרנים שואו מרים את היד שלו ושואג כמו משוגע והשיר שלו נשמע אבל ביג שואו ביקש להפסיק את המוזקיה ואז הוא לוקח מיקרופון ואומר זה מה שצפוי למתאבק שלי ביום שבת הוא מרים את ידו ויוצא לקולות השיר שלו

ציטוט ההודעה