רואים את ג'ון סינה יושב לו בחדר כושר ועושה אימון,עד שלפתע מצלצל הפלאפון שלו,והוא נאלץ לענות,הוא עונה .
הלו ?איש עם קול מוזר נשמע בצד השני של השיחה,ואומר לו:ב15:00 אני אצלך,אבל תאחר .סינה נראה מופתע ומבוהל,
השעה 14:00.סינה ממשיך להתאמן עד רבע לשלוש,וברבע לשלוש הוא נכנס לקורבט המדהימה שלו ומתחיל לנסוע לעבר הבית .
כעבור 15 דקות הוא מגיע לביתו,מחנה את האוטו ,סוגר אותו ונכנס הביתה .כשהוא נכנס הביתה הכל היה רגיל,כשלפתע כשג'ון נכנס למטבח 2 בריונים קפצו עליו,וג'ון ניסה להיאבק בהם ללא הצלחה,כי שנייה לאחר מכן קפץ עליו עוד בריון,הם לקחו כסא וקשרו את סינה לכסא .
סינה אומר להם:מה אתם רוצים ממני ?!מה עשיתי לכם ?!לפתע,מגיח מאחורה ואומר לו:ג'ון,לא עשית כלום,עדיין .
ג'ון לא מבין מה הם רוצים ממנו,והאיש אומר לו:ג'ון,העניין פשוט מאוד.אנחנו יודעים מול מי אתה הולך להיות בתכנית הקרובה,אבל אתה הולך להפסיד בו.סליחה ?!?!ג'ון,מה לא ברור פה ?!אתה הולך להפסיד בכוונה את הקרב,הבנת ?!סינה רוצה לשחרר לו אגרוף אבל שוכח שהוא קשור לחבלים,והאיש אומר לו:אתה תפסיד ברור ?!סינה אומר לו שהוא יפסיד בקרב שלו .ככה אני אוהב אותך,והאיש והבריונים עזבו את הבית .
3 שעות לאחר מכן ....
ג'ון סינה נכנס לזירה *היטים* בזמן שמטר של זיקוקים נורה מאחוריו!
הוא זורק את החולצה והכובע שלו לקהל שמריע לו בפופים אדירים!
הוא לוקח מליליאן את המיקרופון ומתחיל לדבר:שלום לכולם .
לאחרונה,חבורת בריונים נכנסה אליי הביתה,וכפתה עליי לפסיד בכוונה את הקרב הקרוב .
אני שמח לבשר לכם שזה לא יקרה ,ואלה סתם בריונים שחשים את עצמם .
אני הולך להראות בפרק הקרוב,לכולם,בלי הרבה דיבורים,
מי זה ג'ון סינה !!!
ג'ון זורק את המיקרופון ויוצא מהזירה .

ציטוט ההודעה