http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=846458
היום אבא שלי הרביץ לי עם חגורה. מה הוא חושב לעצמו
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=846458
היום אבא שלי הרביץ לי עם חגורה. מה הוא חושב לעצמו
|
|
זה ממש לא משנה מה הוא עשה לאבא שלו אין זכות להרים עליו יד ועוד בצורה כזאת יש פה פריצת גבול
גש למשטרה או לעובדת סוציאלית או למורה בבית הספר או תשאיר הודעה במועצה לשלום הילד. (הם כבר יצרו אייתך קשר)
יכול מאוד להיות שאבא שלך אוהב אותך אבל אין לו זכות להרים עליך יד ובטח לא להרביץ אם חגורה ,יש צורך שהוא יפנה לייעוץ שיסבירו לו כיצד לנהוג בילדים.
שוב אין כאן שום כוונה שאתה יוצא נגד אביך אלא ההפך אתה רוצה לעזור לאבא שלך כרגע לאבא שלך אין כלים להתמודד אייתך והכלי שהוא יודע זה מכות ,נכון זה קצת עצוב אבל אפשר לעזור לאבא שלך בעזרת יעוץ נכון.
במידה ותרצה אני מוכן לעזור לך אם תשאיר הודעה בפרטי.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
הוא הגזים
תדבר עם אמא או תפנה לעזרה אם האלימות תחזור בזמן הקרוב
אה ואל תפחד להחזיר
אני לא החזרתי בגיל שלך אבל אל תפחד ... זה עוזר
מניסיון האגודה לשלום הילד יצרו אייתך קשר (הייתה לי שכנה שפעם הגשתי נגדה תלונה).
הם ישוחחו אייתך תדאג רק להשאיר להם פרטים וידע אותם שאתה צריך עזרה ומבקש שיצרו אייתך קשר.
משם תספר להם בדיוק מה שקורה בבית והם כבר ילכו אייתך יד ביד. תוכל גם להתקשר אליהם.
אין לך מה לדאוג ,הם מומחים בעזרה במצבים כאלה ,הם יעזרו לאבא שלך לשלוט בכעס שלו ויתנו לו כלים איך לחנך את ילדיו בצורה טובה יותר ככה שתוכלו לחיות בצורה טובה יותר.
אל תיפול ליאוש יש תקופות בחיים שקצת יותר קשות אבל זה רק בשביל שנוכל לצמוח מהם.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 27-04-2012 בשעה 02:35.
תוכל להתייעץ אייתם בנוגע לזה ,הם לא יעשו צעד שיהיה בניגוד לרצונך.תודה רבה. אני מפחד שאבי יגיב בצורה ''תוקפנית'' כשידע שפניתי לאגודה
יכול להיות שאביך יגיב בצורה תוקפנית אבל זה רק בגלל שהוא איננו יודע שיש דרך אחרת ,שלא כוללת אלימות פיזית או מילולית יכול להיות שזה ינפץ לו כמה אמונות שהיו לו בנוגע לחינוך כמו: "אני מרביץ לילד שלי כי אני אוהב אותו ואני רוצה שיהיה בן אדם" או "אני מחשל אותו לחיים" היו האמונות שאביך מחזיק בהם בנוגע לשיטת החינוך שלו ,יש צורך לשנות אמונות אלו.
אישית אני מאמין שאלימות היא דרכם של החלשים מבני האדם ,אלו שאינם יודעים לדבר ולהתבטא בצורה שתוכל לפתור בעיות ולכן הכלי היחיד שנשאר להם זוהי האלימות (שלפי דעתי זהו כלי הרסני מאוד ואינו אפקטיבי). ולכן תהיה הוויכוח שאתה ואביך רבים בגללו אין לו כול הצדקה לאלימות ,ההפך הוא הנכון אלימות יוצר בדיוק את הדבר ההפוך ,היא יוצרת אנטי ,התנגדות ורצון למרוד.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 27-04-2012 בשעה 02:52.