קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רוצה לקנות גיטרה.. יעוץ
    על ידי BigBear בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 23:49
  2. [עזרה-יעוץ] בקשר לאנטי ויורוס,כנסו בבקשה..
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 18:47
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 20:53
  4. [יעוץ] חבר'ה אני רוצה להתעייץ איתכם מה שווה לקנות יותר
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:53
  5. צריך יעוץ על אייפוד
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[יעוץ] האקסית מאבדת עשתונות!!!

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ברירת מחדל [יעוץ] האקסית מאבדת עשתונות!!!

מה קורה חברה,
    הרבה זמן לא פתחתי אשכול על עצמי, אבל זה נושא רציני בשבילי ונזכרתי איזה אנשים חכמים יש פה בפורום
    אז ככה...
    הייתה לי חברה שנה וחצי. זה היה קשר ארוך ומדהים ושנינו היינו מאושרים ביחד. אבל לקראת סוף הקשר התחלנו לריב על כל שטות, ההורים שלה הציקו לנו יותר מדי והתרחקנו. האהבה שלי אליה הלכה ודעכה.. אחרי מחשבות רבות ואומץ לא רגיל בשבילי אני נפרדתי ממנה. היינו ממש דבוקים אחד לשני כל יום, והיא היתה אובססיבית אלי בצורה בלתי רגילה, ממש שיגרה יום יומית ובגלל זה הפרידה היתה כל כך קשה.
    בהתחלה לא דיברנו , אבל בהמשך החלטנו להמשיך לפחות לדבר "כמו ידידים" כי זה היה שובר שיגרה חזק מדי, וכמה שזה ברור, זה לא הועיל בכלל. היו הרבה ספקות ורצונות לחזור מהצד שלה וגם שלי אבל החלטתי לחתוך את זה חד משמעית כי הקשר הזה ביננו לא איפשר לי להתקדם.
    אחרי ההקדמה הגיע השלב הרציני יותר:
    אתמול, היתה יומולדת בים לחבר, ולצערי גם היא הוזמנה לשם... למה לצערי? כי אני ידעתי שיהיה בעיות אם היא תהיה שם.
    יש מישהי חמודה, שלא יצא לי הרבה לדבר איתה ורציתי להכיר אותה אתמול. לקחתי אותה לסיבוב הליכה על חוף הים, והעברנו את הזמן בכיף.
    פתאום אני מקבל טלפון מחבר שלי, שלא משנה מה קורה אסור לי לחזור למסיבה, כי האקסית שלי התחרפנה, שתתה מלא, שיכורה מהתחת, עושה שטויות, דרמות ובקיצור הורסת את המסיבה. למה? כי הלכתי עם מישהי אחרת. ואני אומר לכם שלבכות זה לא סתם לבכות.. זה יענו היא עוד שנייה רוצה להתאבד (ככה נאמר לי מהאחרים, כולם היו לחוצים מהמצב שלה ועד כמה שזה אבסורד זה המצב).

ואני מכיר את הבנאדם הזה, והיא לא תפסיק עם ההתנהגות הזאתי, ולא אכפת לה מכלום. מצד אחד כולם כעסו עליה שהיא התחילה לבכות ואמרו לי שלא מגיע לה יחס ממני, אבל מצד שני לא שכחתי את השנה וחצי האלו, היא מאוד קרובה אלי ואני לא רוצה שהיא תיפגע.

איך אתם מציעים לפתור את הבעיה? רק אל תגידו לי לדבר איתה כי זאת תהיה השיחה המיותרת מספר השלושים ומשהו..

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

חד משמעי, אל תלך לה עם בחורות מול הפנים כשהיא נמצאת איתך, בכל זאת כמו שאתה אומר שנה וחצי תן לה את הכבוד שמגיע לה.
    בעיקרון מותר לך לעשות מה שאתה רוצה כשאתה לא איתה אבל שוב חוזרים למילה- כבוד.
    במידה ואתה נעול על זה שאתה לא רוצה לחזור תסביר לה שככה לא צריכים להתנהג וכל אחד ממשיך בדרך שלו, שאתה מאחל לה בהצלחה ומצטער..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תן לאקסית שלך את הכבוד שמגיע לה. קח אותה לדיבור ותגיד לה שאתה רוצה להמשיך הלאה בחיים ולעבור הלאה לבחורות אחרות, חוץ מזה שתנסה לסדר לאקסית שלך גבר חדש בחיים..זה מאד יעזור לך.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    677
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    "Fear can hold you prisoner. Hope can set you free.‎"

על תהיה לידה כשאתה רוצה להכיר מישהי אחרת זה הדבר שגם אם לי היו עושים אותו מול הפרצוף הייתי מקלל את האמ אמא של מי שהיה עושה לי את זה. זה לא רעיון טוב לעשות את זה לבנות (במיוחד לא למישהי שהייתה איתה שנה וחצי) הדבר הכי טוב לעשות זה לא להיפגש אם בנות אחרות לידה.
    נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 28-04-2012 בשעה 16:05.

Mes
    Que Un Club

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    מה קורה חברה,
    הרבה זמן לא פתחתי אשכול על עצמי, אבל זה נושא רציני בשבילי ונזכרתי איזה אנשים חכמים יש פה בפורום
    אז ככה...
    הייתה לי חברה שנה וחצי. זה היה קשר ארוך ומדהים ושנינו היינו מאושרים ביחד. אבל לקראת סוף הקשר התחלנו לריב על כל שטות, ההורים שלה הציקו לנו יותר מדי והתרחקנו. האהבה שלי אליה הלכה ודעכה.. אחרי מחשבות רבות ואומץ לא רגיל בשבילי אני נפרדתי ממנה. היינו ממש דבוקים אחד לשני כל יום, והיא היתה אובססיבית אלי בצורה בלתי רגילה, ממש שיגרה יום יומית ובגלל זה הפרידה היתה כל כך קשה.
    בהתחלה לא דיברנו , אבל בהמשך החלטנו להמשיך לפחות לדבר "כמו ידידים" כי זה היה שובר שיגרה חזק מדי, וכמה שזה ברור, זה לא הועיל בכלל. היו הרבה ספקות ורצונות לחזור מהצד שלה וגם שלי אבל החלטתי לחתוך את זה חד משמעית כי הקשר הזה ביננו לא איפשר לי להתקדם.
    אחרי ההקדמה הגיע השלב הרציני יותר:
    אתמול, היתה יומולדת בים לחבר, ולצערי גם היא הוזמנה לשם... למה לצערי? כי אני ידעתי שיהיה בעיות אם היא תהיה שם.
    יש מישהי חמודה, שלא יצא לי הרבה לדבר איתה ורציתי להכיר אותה אתמול. לקחתי אותה לסיבוב הליכה על חוף הים, והעברנו את הזמן בכיף.
    פתאום אני מקבל טלפון מחבר שלי, שלא משנה מה קורה אסור לי לחזור למסיבה, כי האקסית שלי התחרפנה, שתתה מלא, שיכורה מהתחת, עושה שטויות, דרמות ובקיצור הורסת את המסיבה. למה? כי הלכתי עם מישהי אחרת. ואני אומר לכם שלבכות זה לא סתם לבכות.. זה יענו היא עוד שנייה רוצה להתאבד (ככה נאמר לי מהאחרים, כולם היו לחוצים מהמצב שלה ועד כמה שזה אבסורד זה המצב).

ואני מכיר את הבנאדם הזה, והיא לא תפסיק עם ההתנהגות הזאתי, ולא אכפת לה מכלום. מצד אחד כולם כעסו עליה שהיא התחילה לבכות ואמרו לי שלא מגיע לה יחס ממני, אבל מצד שני לא שכחתי את השנה וחצי האלו, היא מאוד קרובה אלי ואני לא רוצה שהיא תיפגע.

איך אתם מציעים לפתור את הבעיה? רק אל תגידו לי לדבר איתה כי זאת תהיה השיחה המיותרת מספר השלושים ומשהו..
    תן לה את הזמן להרגע
    משהו כמו חודש חודשיים גג
    ותצא כמה שבא לך רק שכמה שפחות מידע יגיע לאקסית

וסתם שאלה נפרדתם וכבר אתה מתחיל לחבב מישהי אחרת ( ההיא מהים ) ?

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

ציטוט נכתב במקור על ידי idonthavenameagain צפיה בהודעה
    תן לה את הזמן להרגע
    משהו כמו חודש חודשיים גג
    ותצא כמה שבא לך רק שכמה שפחות מידע יגיע לאקסית

וסתם שאלה נפרדתם וכבר אתה מתחיל לחבב מישהי אחרת ( ההיא מהים ) ?
    חחח, אל תוציא אותי בנאדם רע. שמע אני כבר לא אוהב אותה, לפחות לא אהבה שתחזיק קשר. אם אני נמצא איתה וטוב לי זה רק בגלל שזה מזכיר לי את התקופות הטובות שלנו ביחד. היו לנו מלא בעיות בקשר ואני רוצה להמשיך הלאה זה הכל..

חחח, אל תוציא אותי בנאדם רע. שמע אני כבר לא אוהב אותה, לפחות לא אהבה שתחזיק קשר. אם אני נמצא איתה וטוב לי זה רק בגלל שזה מזכיר לי את התקופות הטובות שלנו ביחד. היו לנו מלא בעיות בקשר ואני רוצה להמשיך הלאה זה הכל..
    אה חחח פשוט אל תצא עם בחורה אחרת מול הפנים שלה
    תשמור על פרופיל נמוך כמו נינג'ה קוואצ'ה

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

לא משנה מה יגידו לך עליה תדע אתזה:אם היא מתאבדת זה לא בגללך.כי בנאדם שעושה את הצעד הזה עד הסוף תכנן את זה כבר מראש ולנסות להוריד אותו מזה זה קצת כמו לזלזל לו באינטלגנציה.שוב זה רק במצב שהיא החליטה וחשבה על זה עד הסוף.

במבט קצת יותר אופטימי: תפסיק לצאת לה מול הענים עם בחורות ותנסה להתרחק כמה שיותר.זה אמור לפתור את הבעיה.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

שוב הפחדן מחק לי ת'הודעה...
    אין בעיה.

----------------------

אני רציני מציע לפותח האשכול לבוא לאקסית שלו ולהגיד לה,
    שמעי...אני רוצה להיות גם איתך וגם עם האישה האחרת.

ככה נוצר מצב שאו יהיה עם שתיהן,
    או במצב אחר שהאקסית שלו תעזוב אותו פשוט.

גבר, אתה לא רכוש של אף אחד,
    בא לך על אחת אחרת(שזה טבעי לגמרי) אז לך על זה.

אל תתעסק בשטויות,
    תהנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי idonthavenameagain צפיה בהודעה
    אה חחח פשוט אל תצא עם בחורה אחרת מול הפנים שלה
    תשמור על פרופיל נמוך כמו נינג'ה קוואצ'ה

למה? זה טבעי לגמרי לרצות להיות עם אישה אחרת,
    וזה אגואיסטי מצידה להתנהג ככה.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נועה
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לי היה סיפור עם חבר שלי
    היינו ביחד כמה זמן ונקשרנו בצורה לא נורמאלית היו לנו בעיות בקשר אבל אצלנו רובן היו בגלל המשפחה הדפוקה שלו ושאני אומרת דפוקה אני יודעת מה זאת דפוקה היו שיאים של אלימות בבית שלו יחס זוועתי אליו היו ימים שהוא ישן ברחוב
    הוא לא נפתח בקלות לאחרים מסיבות כאלו ואחרות שקרו לו בחיים ורק אני ידעתי תמיד מה עובר עליו אני השתגעתי בסוף מהמשפחה שלו ואמרתי לעצמי שאני נערה למה עכשיו אני צריכה את החרא הזה על הראש שלי?! זה כאב ראש גדול מידי וזה השפיע גם עלי בחיים אז אמרתי לעצמי שאני לא רוצה יותר להיות איתו ושעדיף ש שאני יהיה עם בחורצ'יק פחות מתוסבך וגם לנו הייתה תקופה לא טובה והתרחקנו גם מסיבות כאלו ואחרות שאני לא אפרט עכשיו
    חתכתי את הקשר וראיתי שהוא סבל הוא לא היה צריך להגיד לי על זה כלום אבל אני מכירה אותו אחרי כמה זמן שהוא הפסיק להראות יחס אלי התחלתי להבין שהוא לא בחיים שלי יותר והפרידה באמת התממשה( אחרי הפרידה דיברנו אז הוא לא היה חסר לי בהתחלה) אני עצמי הרגשתי מטומטמת ושעשיתי טעות אז התחלתי לצאת למסיבות להיות עם מלא גברים בשביל לנסות להתקדם והרגשתי חרא עם עצמי
    אחרי שהחלטתי להוריד מהאגו שלי(ויש לי הרבה אגו) אמרתי לו שאני רוצה לחזור והתמזל מזלי הוא עדיין אהב אותי אחרי שחזרנו הערכנו את עצמנו יותר והיה לנו הרבה יותר טוב
    אמרת שיש לך אליה עדיין רגשות אז תהיה בטוח בעצמך שאין מצב שאתם יכולים לגרום לזה לעבוד כי אמרת שזה מזכיר לך תקופות טובות ועם מאמץ קטן מצד שניכם התקופות יכולות לחזור אני אומרת לך את זה כי אם לא הייתי חוזרת אליו הייתי חייה עם החלטה שלא בטוח הייתה הכי טובה בשבילי ועוד כמה ימים טפו טפו טפו אנחנו שנתיים ביחד ואני שמחה מההחלטה שעשיתי בסוף אבל כל מקרה לעצמו אם אתה בטוח שאתם אף פעם לא תצליחו להסתדר עוד הפעם אז אני חושבת שאתה צריך להגיד לה שאתם אף פעם לא הולכים לחזור ולהגיד לה חד וחלק שאתה לא מרגיש אליה כלום ולפי מה שקראתי היא נמצאת במצב נפשי לא טוב ורע לה לדעתי לך תדבר איתה מתוך דאגה של בן אדם לבן אדם אף אחד לא מנסה סתם לברוח מהחיים שלו עם אלכוהול אם אתה לא מדבר איתה על מה שקורה איתה המצב שלה יכול להפוך ליותר גרוע אמרת שהיא לא מקשיבה לאף אחד אבל בגלל שהיית איתה שנה וחצי היא אולי תקשיב לך ואולי לך השיחה תרגיש מיותרת אבל היא אולי תשפיעה עליה
    אני חושבת שאתה התנהגת כמו חרא שהיית עם בחורה אחרת מולה ובמקומה אני לא הייתי שותה אלא אני הייתי באה אלייך ונותנת לך סטירה לפרצוף על החוצפה וההשפלה הזאת אם הייתי אתה אני הייתי מתביישת בעצמי כי זה נראה כמו משחק של ילדים שאתה עושה ככה מולה אתה הכאבת לה ואתה צריך לשאת בתוצאות ואם היית מספיק גבר בשביל לפגוע בה בצורה כזו שהיא הייתה צריכה לשתות תהיה מספיק גבר בשביל להתמודד עם זה עכשיו ולא לא לדבר שזה יעבור מעצמו זה רק יחמיר כי הדברים יהיו מתחת לשטיח מרתיח אותי לראות גברים שבורחים ומנסים להצדיק את עצמם שהם לא בסדר תגדל ביצים ! ואם ידעת שהיא שיכורה ולא חזרת למסיבה בשביל לעזור לה הקשר בניכם לא היה חשוב לך יותר מידי כי אם הייתי במצב שלך אני הייתי נרקבת בתוך הדאגות שלי מה עובר על הבן אדם גם אם יש אהבה שלא מספיק חזקה בשביל להחזיק קשר אתה שמעת מחבר בערב אחד איך היא הייתה במצב של שכרות אז עדיף שלא תדע מה היא מרגישה בפנים שהיא פיקחת אני מדברת איתך מניסיון כי חבר שלי היה על הקצה של החיים שלו ואני שמעתי כל יום על כל הזבל בחיים הקשים שיש לו ואני לא מאחלת לאף אחד להגיע למצב שהוא היה בו! אז תפסיק להיות מרוכז בעצמך ובבנות שאתה מחליט באותו רגע מולה שבלך לזיין אותם! לחבר שלי היה מזל שהייתי שמה בשבילו ואני לא רוצה לדעת איך היא עכשיו אם מי שהיא אוהבת עכשיו איתה בסיטואציה כמו שלכם ואני יכולה להבטיח לך שהיא אוהבת אם נוצרה דרמה כמו שתארת שהיא הייתה שיכורה
    לא מכירה אותך אבל אחרי החוויה שלי עם החבר נושאים כאלה רגישים אצלי כי חוויתי על בשרי מקרי שפל כאלו שהחבר שלי היה בהם וזה יכול מאוד לעצבן אותי ברגע שאני רואה שבן אדם מרוכז יותר מידי בעצמו בשביל לנסות לדבר איתה כי נפש האדם היא החשובה ביותר
    סלאמת גיסנו

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי אנונימית.. צפיה בהודעה
    לי היה סיפור עם חבר שלי
    היינו ביחד כמה זמן ונקשרנו בצורה לא נורמאלית היו לנו בעיות בקשר אבל אצלנו רובן היו בגלל המשפחה הדפוקה שלו ושאני אומרת דפוקה אני יודעת מה זאת דפוקה היו שיאים של אלימות בבית שלו יחס זוועתי אליו היו ימים שהוא ישן ברחוב
    הוא לא נפתח בקלות לאחרים מסיבות כאלו ואחרות שקרו לו בחיים ורק אני ידעתי תמיד מה עובר עליו אני השתגעתי בסוף מהמשפחה שלו ואמרתי לעצמי שאני נערה למה עכשיו אני צריכה את החרא הזה על הראש שלי?! זה כאב ראש גדול מידי וזה השפיע גם עלי בחיים אז אמרתי לעצמי שאני לא רוצה יותר להיות איתו ושעדיף ש שאני יהיה עם בחורצ'יק פחות מתוסבך וגם לנו הייתה תקופה לא טובה והתרחקנו גם מסיבות כאלו ואחרות שאני לא אפרט עכשיו
    חתכתי את הקשר וראיתי שהוא סבל הוא לא היה צריך להגיד לי על זה כלום אבל אני מכירה אותו אחרי כמה זמן שהוא הפסיק להראות יחס אלי התחלתי להבין שהוא לא בחיים שלי יותר והפרידה באמת התממשה( אחרי הפרידה דיברנו אז הוא לא היה חסר לי בהתחלה) אני עצמי הרגשתי מטומטמת ושעשיתי טעות אז התחלתי לצאת למסיבות להיות עם מלא גברים בשביל לנסות להתקדם והרגשתי חרא עם עצמי
    אחרי שהחלטתי להוריד מהאגו שלי(ויש לי הרבה אגו) אמרתי לו שאני רוצה לחזור והתמזל מזלי הוא עדיין אהב אותי אחרי שחזרנו הערכנו את עצמנו יותר והיה לנו הרבה יותר טוב
    אמרת שיש לך אליה עדיין רגשות אז תהיה בטוח בעצמך שאין מצב שאתם יכולים לגרום לזה לעבוד כי אמרת שזה מזכיר לך תקופות טובות ועם מאמץ קטן מצד שניכם התקופות יכולות לחזור אני אומרת לך את זה כי אם לא הייתי חוזרת אליו הייתי חייה עם החלטה שלא בטוח הייתה הכי טובה בשבילי ועוד כמה ימים טפו טפו טפו אנחנו שנתיים ביחד ואני שמחה מההחלטה שעשיתי בסוף אבל כל מקרה לעצמו אם אתה בטוח שאתם אף פעם לא תצליחו להסתדר עוד הפעם אז אני חושבת שאתה צריך להגיד לה שאתם אף פעם לא הולכים לחזור ולהגיד לה חד וחלק שאתה לא מרגיש אליה כלום ולפי מה שקראתי היא נמצאת במצב נפשי לא טוב ורע לה לדעתי לך תדבר איתה מתוך דאגה של בן אדם לבן אדם אף אחד לא מנסה סתם לברוח מהחיים שלו עם אלכוהול אם אתה לא מדבר איתה על מה שקורה איתה המצב שלה יכול להפוך ליותר גרוע אמרת שהיא לא מקשיבה לאף אחד אבל בגלל שהיית איתה שנה וחצי היא אולי תקשיב לך ואולי לך השיחה תרגיש מיותרת אבל היא אולי תשפיעה עליה
    אני חושבת שאתה התנהגת כמו חרא שהיית עם בחורה אחרת מולה ובמקומה אני לא הייתי שותה אלא אני הייתי באה אלייך ונותנת לך סטירה לפרצוף על החוצפה וההשפלה הזאת אם הייתי אתה אני הייתי מתביישת בעצמי כי זה נראה כמו משחק של ילדים שאתה עושה ככה מולה אתה הכאבת לה ואתה צריך לשאת בתוצאות ואם היית מספיק גבר בשביל לפגוע בה בצורה כזו שהיא הייתה צריכה לשתות תהיה מספיק גבר בשביל להתמודד עם זה עכשיו ולא לא לדבר שזה יעבור מעצמו זה רק יחמיר כי הדברים יהיו מתחת לשטיח מרתיח אותי לראות גברים שבורחים ומנסים להצדיק את עצמם שהם לא בסדר תגדל ביצים ! ואם ידעת שהיא שיכורה ולא חזרת למסיבה בשביל לעזור לה הקשר בניכם לא היה חשוב לך יותר מידי כי אם הייתי במצב שלך אני הייתי נרקבת בתוך הדאגות שלי מה עובר על הבן אדם גם אם יש אהבה שלא מספיק חזקה בשביל להחזיק קשר אתה שמעת מחבר בערב אחד איך היא הייתה במצב של שכרות אז עדיף שלא תדע מה היא מרגישה בפנים שהיא פיקחת אני מדברת איתך מניסיון כי חבר שלי היה על הקצה של החיים שלו ואני שמעתי כל יום על כל הזבל בחיים הקשים שיש לו ואני לא מאחלת לאף אחד להגיע למצב שהוא היה בו! אז תפסיק להיות מרוכז בעצמך ובבנות שאתה מחליט באותו רגע מולה שבלך לזיין אותם! לחבר שלי היה מזל שהייתי שמה בשבילו ואני לא רוצה לדעת איך היא עכשיו אם מי שהיא אוהבת עכשיו איתה בסיטואציה כמו שלכם ואני יכולה להבטיח לך שהיא אוהבת אם נוצרה דרמה כמו שתארת שהיא הייתה שיכורה
    לא מכירה אותך אבל אחרי החוויה שלי עם החבר נושאים כאלה רגישים אצלי כי חוויתי על בשרי מקרי שפל כאלו שהחבר שלי היה בהם וזה יכול מאוד לעצבן אותי ברגע שאני רואה שבן אדם מרוכז יותר מידי בעצמו בשביל לנסות לדבר איתה כי נפש האדם היא החשובה ביותר
    סלאמת גיסנו
    גאד תפתחי נושא משלך מה נסגר איתך?!

לעניינו, לא קראתי כאן תתגובות אבל מה שאני יכול להגיד לך שהיית צריך לעזוב את זאת שהלכת איתה לסיבוב ולחזור לאקסית ולראות מה קורה, לא צריך לעשות את זה כי היא אקסית שלך, צריך לעשות את זה כי זה במינימום שבמינימום זה להיות בנאדם ולראות מה שלומה.
    The Pod

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נועה
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    גאד תפתחי נושא משלך מה נסגר איתך?!

לעניינו, לא קראתי כאן תתגובות אבל מה שאני יכול להגיד לך שהיית צריך לעזוב את זאת שהלכת איתה לסיבוב ולחזור לאקסית ולראות מה קורה, לא צריך לעשות את זה כי היא אקסית שלך, צריך לעשות את זה כי זה במינימום שבמינימום זה להיות בנאדם ולראות מה שלומה.
    כמו שכתבתי זה עצבן אותי כי זה נושא רגיש

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect