מה קורה חברה,
הרבה זמן לא פתחתי אשכול על עצמי, אבל זה נושא רציני בשבילי ונזכרתי איזה אנשים חכמים יש פה בפורום
אז ככה...
הייתה לי חברה שנה וחצי. זה היה קשר ארוך ומדהים ושנינו היינו מאושרים ביחד. אבל לקראת סוף הקשר התחלנו לריב על כל שטות, ההורים שלה הציקו לנו יותר מדי והתרחקנו. האהבה שלי אליה הלכה ודעכה.. אחרי מחשבות רבות ואומץ לא רגיל בשבילי אני נפרדתי ממנה. היינו ממש דבוקים אחד לשני כל יום, והיא היתה אובססיבית אלי בצורה בלתי רגילה, ממש שיגרה יום יומית ובגלל זה הפרידה היתה כל כך קשה.
בהתחלה לא דיברנו , אבל בהמשך החלטנו להמשיך לפחות לדבר "כמו ידידים" כי זה היה שובר שיגרה חזק מדי, וכמה שזה ברור, זה לא הועיל בכלל. היו הרבה ספקות ורצונות לחזור מהצד שלה וגם שלי אבל החלטתי לחתוך את זה חד משמעית כי הקשר הזה ביננו לא איפשר לי להתקדם.
אחרי ההקדמה הגיע השלב הרציני יותר:
אתמול, היתה יומולדת בים לחבר, ולצערי גם היא הוזמנה לשם... למה לצערי? כי אני ידעתי שיהיה בעיות אם היא תהיה שם.
יש מישהי חמודה, שלא יצא לי הרבה לדבר איתה ורציתי להכיר אותה אתמול. לקחתי אותה לסיבוב הליכה על חוף הים, והעברנו את הזמן בכיף.
פתאום אני מקבל טלפון מחבר שלי, שלא משנה מה קורה אסור לי לחזור למסיבה, כי האקסית שלי התחרפנה, שתתה מלא, שיכורה מהתחת, עושה שטויות, דרמות ובקיצור הורסת את המסיבה. למה? כי הלכתי עם מישהי אחרת. ואני אומר לכם שלבכות זה לא סתם לבכות.. זה יענו היא עוד שנייה רוצה להתאבד (ככה נאמר לי מהאחרים, כולם היו לחוצים מהמצב שלה ועד כמה שזה אבסורד זה המצב).
ואני מכיר את הבנאדם הזה, והיא לא תפסיק עם ההתנהגות הזאתי, ולא אכפת לה מכלום. מצד אחד כולם כעסו עליה שהיא התחילה לבכות ואמרו לי שלא מגיע לה יחס ממני, אבל מצד שני לא שכחתי את השנה וחצי האלו, היא מאוד קרובה אלי ואני לא רוצה שהיא תיפגע.
איך אתם מציעים לפתור את הבעיה? רק אל תגידו לי לדבר איתה כי זאת תהיה השיחה המיותרת מספר השלושים ומשהו..

ציטוט ההודעה
(במיוחד לא למישהי שהייתה איתה שנה וחצי) הדבר הכי טוב לעשות זה לא להיפגש אם בנות אחרות לידה.