פתחתי היום חדשות ואני רואה זה רצח את זה בגלל רעש ,הוא רצח אותו בגלל מבט שלא היה לטעמו ,ילד בן 12 אנס את חבר שלו בן גילו וחבורת ילדים בני 16 אנסו ילדה בת 14. זה רק חלק מן הסיפורים בחודש האחרון אבל באמת מה הולך פה ?
המדינה שלנו מדרדרת וממש כואב לי שאנחנו מגיעים למצב כזה ,יש לנו כול כך הרבה אויבים מחוץ ובסופו של דבר אנחנו נהרוס את עצמנו.
במקום לאהוב אחד את השני על זה שיש לנו מדינה שסבא וסבתא שלנו הגיעו למדינה הזאת מקצוות תבל עברו פוגרומים ,שואה ,מלחמות בגלל שהם יהודים בסוף אחרי 3 - 4 דורות אחרי התישבות העם היהודי בארץ ישראל אנחנו הורגים אחד את השני ? מגיעים לדרגות הכי שפלות שאפשר לחשוב (ילד בן 12 אונס חבר שלו מהכיתה איפה נשמע הדבר)
תשאלו את סבתא וסבא רבא שלכם איפה נשמע הדבר בזמנם שיהודי יהרוג יהודי מלא גוי שהורג יהודי אבל יהוד שהורג יהודי זה היה נדיר אם בכלל ,היום כול יום שומעים על רציחות ,אונס ,גנבות והרשימה עוד ארוכה..
האם ירדנו מהפסים ? מה אתם חושבים ? איזה עתיד אתם רואים למדינה שלנו אם נמשיך בהתנהגות הזאת ? האם יש משהו שאתם בתור אינדבידואלים יכולים לעשות כדי לשפר את המצב ?
אני יגיד לכם מה אני חושב ,אני לא צופה למדינה שלנו עתיד מזהיר ואולי גם גלות שלישית אם נמשיך בהתנהגות שלנו בסופו של דבר החברה שבה אנחנו חיים תתפרק והעם היהודי ינדוד שוב בין ארצות בתקווה שלא תהיה שואה נוספת. מצטער שאני פסימי כזה אבל אני לא רואה איך חברה יכולה להתקיים בתנאים כאלה בטח שאנחנו לא יכולים לצמוח בתור חברה והחוקים שלי אומרים שמה שלא צומח נובל ומת בסופו של דבר.
הנה דוגמה למה שקרה בסוף שבוע האחרון בים המלח

ציטוט ההודעה