קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] אין לי ממש כותרת.. פחות או יותר תמצית חיי האהבה שלי..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 11:33
  2. הנפצים שלי ,אין ממש הרבה
    על ידי aFiK בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 20:24
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 02-06-2006, 17:13
  4. זונות בבצפר שלי... אין מועד ב' במתמטיקה!!!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 20:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

שאלות שלי אין עליהן ממש תשובה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ברירת מחדל שאלות שלי אין עליהן ממש תשובה

יש שאלות שמפנים אליי שאני לא ממש יודע לענות עליהן והייתי שמח אם תיתנו לי תשובות
    1.כל המוזרים האלה שעברו תאונה , אירוע מוחי, וואטאבר וחזרו בתשובה כי הם ראו דברים .. איך אפשר להסביר את זה?
    2. כל מיני פריקים שמספרים לי על חלומות שבן אדם מת נתן להם פתרון על איך להוליד בנים/איך להבריא ממחלה .. הכיצד?

עניתי על זה פחות או יותר .. אבל אם יש לכם תשובות שיותר מספקות משלי אני אשמח..
    תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    1.כל המוזרים האלה שעברו תאונה , אירוע מוחי, וואטאבר וחזרו בתשובה כי הם ראו דברים .. איך אפשר להסביר את זה?
    2. כל מיני פריקים שמספרים לי על חלומות שבן אדם מת נתן להם פתרון על איך להוליד בנים/איך להבריא ממחלה .. הכיצד?

תודה מראש
    1. מה יש להסביר את זה? שהם יסבירו את זה, הם היו שם.
    2. אתאיסט יגיד לך : ''בתת מודע שלך היה את הידע שיכל להבריא אותך מהמחלה ובחלום התת מודע הזה עבר למקומות במוח שהם מודעים (EGO/SUPER EGO) ועכשיו אתה יודע מה הוציא אותך מהמחלה.
    מאמין יגיד לך: '' אם אתה אף פעם לא ראית/דיברת/שמעת/למדת על משהו שראית בחלום, ואין מצב שזה ''אין אדם חולם אלא מהרהורי לבו'' אז אולי הכל מה'?''
    כרגע הרגזתי את כל הפורום האתאיסטי ומטר של ציטוטים בדרך ליפול עליי.
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 04-06-2012 בשעה 17:47.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

תודה מראש
    א' כל - תביא לי מקרים כאלה,
    ב' כל - לכל דבר יש הסבר.

גם התרבות השומרית שקדמה ליהדות, גם להם יש עדים,
    וגם להם יש ניסים ונפלאות וכו' וכו' וכו' - אז מה?

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    1. מה יש להסביר את זה? שהם יסבירו את זה, הם היו שם.
    2. אתאיסט יגיד לך : ''בתת מודע שלך היה את הידע שיכל להבריא אותך מהמחלה ובחלום התת מודע הזה עבר למקומות במוח שהם מודעים (EGO/SUPER EGO) ועכשיו אתה יודע מה הוציא אותך מהמחלה.
    מאמין יגיד לך: ''סה''כ זה לא דבר שאף פעם לא קרה, גם בימי אבותינו ה' ''תקשר'' איתנו (לא עם כולנו) דרך החלומות, כמובן שהוא לא היה 'מדבר' איתנו סתם לפנאי שלנו, אלה למקרים כמו אלא.''
    שיהיה ברור.. אני לא מאמין שיש אלוהים.. אין דבר כזה.. סתם סרט רע
    בגלל הגישה הזאת זה לא מסתדר לי כל הקטע של האלה שעברו אירועים מוחיים וטוענים שהם עלו לשמיים
    אז אני מחפש הסבר הגיוני לסיבה שהם חושבים שזה קרה להם (כי זה לא באמת קרה להם)

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

שיהיה ברור.. אני לא מאמין שיש אלוהים.. אין דבר כזה.. סתם סרט רע
    בגלל הגישה הזאת זה לא מסתדר לי כל הקטע של האלה שעברו אירועים מוחיים וטוענים שהם עלו לשמיים
    אז אני מחפש הסבר הגיוני לסיבה שהם חושבים שזה קרה להם (כי זה לא באמת קרה להם)
    אההההההההההה אוקיי.
    מי אתה בכלל שתגיד להם שזה לא באמת קרה להם?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    א' כל - תביא לי מקרים כאלה,
    ב' כל - לכל דבר יש הסבר.

גם התרבות השומרית שקדמה ליהדות, גם להם יש עדים,
    וגם להם יש ניסים ונפלאות וכו' וכו' וכו' - אז מה?
    יש סרטים כמו "חותם האמת" .. בנאדם שלא האמין שיש אלוהים ולאחר המקרה חזר בתשובה
    יש גם את שרון נחשוני - המת החי שאותו פגשתי במציאות ..אותו עוד אני יכול להסביר משום שהוא האמין עוד לפני ויכולים להיות 2 תרחישים:
    א. הוא מחרטט כי זה מגניב והוא רוצה קצת פרסום
    ב. בגלל שהוא האמין בקיום של אלוהים הוא ראה כל מיני דברים שצפו לו מהתת מודע

בקשר לחלומות :
    המורה שלי אומרת שהיא ראתה את סבתא שלה/אמא שלה בחלום לאחר שהיא ילדה 4 בנות
    והאמא/סבתא (לא זוכר) נתנה לה "תרופה" איך לקבל בנים ..איכשהו מאז היא ילדה רק בנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    אההההההההההה אוקיי.
    מי אתה בכלל שתגיד להם שזה לא באמת קרה להם?
    אין אלוהים- עובדה ,בא לא נתווכח על זה
    משמע הם לא דיברו איתו
    משמע זה לא באמת קרה להם
    אני מחפש הסבר ללמה הם חושבים שזה קרה להם .. אין לך הסבר?
    תודה אבל לא תודה , עזרתך לא נחוצה כאן

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

משמע הם לא דיברו איתו
    משמע זה לא באמת קרה להם
    בכיף.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

משמע הם לא דיברו איתו
    משמע זה לא באמת קרה להם
    כל מי שפותח דיון כשדעתו קבועה ואי אפשר לשנות אותה-טיפש
    כל מי ששואל שאלה שלא מוכן לקבל תשובות יותר ממקור אחד-יותר טיפש מטיפש רגיל
    כי מי שקובע עובדה שאלוקים לא קיים (כעובדה)-באמת ממש טיפש

אתה לא יודע מספיק בשביל לקבוע עובדות כמו ~אין אלוקים~ תחלק כבוד טיפה, גם אם אין אלוקים, היהדות זה הזרם חיים הכי טוב ובעל היכול הישרדות הכי גבוהה,
    שרדנו 2000 שנה בגלות, בלי שיש לנו משו משותף וחזרנו לארץ שתוך 60 שנה הפכה לאחת המתקדמות בעולם.

מצטער שאני אינני עונה לך על השאלות, אני רק רוצה לתת לך אולי כיוון חדש לחיים שלך, אם אתה לא מאמין בה', תאמין ביהדות. תאמין שהתורה מצאה את הדרך שלה לגרום לדתיים לעשות דברים שבריאים לנפש ולגוף. קח לדוגמה את השבת, יש איסור מלאכה לא כי אסור לעשות מלאכה, כי בריא לנוח יום אחד בשבוע והתורה בדרך של איסור, גורמת לנו למנוחה של יום.
    צור קשר בפרטי עם אתה רוצה לדבר טיפה על הגישות שלי, שנראה לי ויתאימו לך
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Flame- צפיה בהודעה
    כל מי שפותח דיון כשדעתו קבועה ואי אפשר לשנות אותה-טיפש אם אני לא טועה לא פתחתי דיון אלא שאלתי שאלה
    כל מי ששואל שאלה שלא מוכן לקבל תשובות יותר ממקור אחד-יותר טיפש מטיפש רגיל או שהוא חוסך לעצמו זמן על קריאת הזיות של אנשים מוזרים
    כי מי שקובע עובדה שאלוקים לא קיים (כעובדה)-באמת ממש טיפשמה מוזר? שדווקא דוקטורים ופרופסורים הם בד"כ אתאיסטים ואילו המון חוזרים בתשובה הם ערסים עם כובע נייק , שרשרת ח"י וכיפה נחמן... אני מכיר כ"כ הרבה אנשים שכשאני שואל אותם שאלות על דת (ממקום של להבין למה הם מאמינים) אין להם תשובות .. כי הם מאמינים בצורה עיוורת , בלי לחקור, בלי לחשוב ובלי לחפש את האמת ... ואני הטיפש?

אתה לא יודע מספיק בשביל לקבוע עובדות כמו ~אין אלוקים~ תחלק כבוד טיפה, גם אם אין אלוקים, היהדות זה הזרם חיים הכי טוב ובעל היכול הישרדות הכי גבוהה,
    שרדנו 2000 שנה בגלות, בלי שיש לנו משו משותף וחזרנו לארץ שתוך 60 שנה הפכה לאחת המתקדמות בעולם
    שרדנו בגלל אחדות שנבעה מאמונה וזה נכון .. אבל אין קשר בין תוכן הדת/התורה לעניין
    חוץ מזה : לא נראה לי שלהתפתחות הטכנולוגית יש קשר כלשהו לאלוהים .. לא שמעתי על הרבה המצאות מפי רבי "שקר כלשהו"
    אולי חוץ ממעלית שבת,פלטה חשמלית ומי-חם .. כל הכבוד ! העולם היה נראה אחרת בלי ההמצאות הגאוניות האלה!

מצטער שאני אינני עונה לך על השאלות, אני רק רוצה לתת לך אולי כיוון חדש לחיים שלך, אם אתה לא מאמין בה', תאמין ביהדות. אני מבין שאתה סוג חדש של רפורמי.. תאמין ביהדות ואל תאמין באלוהים תאמין שהתורה מצאה את הדרך שלה לגרום לדתיים לעשות דברים שבריאים לנפש ולגוף. קח לדוגמה את השבת, יש איסור מלאכה לא כי אסור לעשות מלאכה (אז מותר לעשות מלאכה??!), כי בריא לנוח יום אחד בשבוע והתורה בדרך של איסור, גורמת לנו למנוחה של יוםהחארטה הכי גדולה ששמעתי בחיים ! איפה כתוב דבר כזה?! לא כתוב! אתה המצאת את זה הרגע! מה שכתוב זה שאסור לעשות ל"ט מלאכות בשבת.. אל תשקר
    צור קשר בפרטי עם אתה רוצה לדבר טיפה על הגישות שלי, שנראה לי ויתאימו לך
    שאלתי שאלה ואני מצפה שיענו לי עליה ולא יכניסו לכאן נושאים שאינם קשורים
    זאת לא התורה עצמה שעזרה לנו לשרוד , אלא האמונה שאיחדה את העם .. בלי שום קשר לתוכן שלה
    אני בטוח מאוד בגישה שלי .. אם יש לך משהו שכל כך חשוב לומר , אתה יכול להגיד אותו פה
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 04-06-2012 בשעה 19:25.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

כבוד מרוויחים, לא מקבלים על אוטומט. אין לי מה לכבד שד שהוא לא יותר מניחוש. הטענה שאלוהים לא קיים היא זאת התופסת כל עוד אין ראיות לקיומו. חד וחלק.אם הוא קיים, צריך להיות ראיות לקיומו. זה הכל.
    http://www.skepdic.com/nde.html

"What little research there has been in this field indicates that the experiences Moody lists as typical of the NDE may be due to brain states triggered by cardiac arrest and anesthesia (Blackmore 1993). Furthermore, many people who have not been near death have had experiences that seem identical to NDEs, e.g., fighter pilots experiencing rapid acceleration. Other mimicking experiences may be the result of psychosis (due to severe neurochemical imbalance) or drug usage, such as hashish, LSD, or DMT."

וכמובן, דאסטי!
    נערך לאחרונה על ידי firya; 04-06-2012 בשעה 19:38.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

תודה מראש
    1.אתה לא יכול לסמוך על מראה עיניים של אדם גוסס, אם הוא יגיד לך שהוא ראה את העתיד ואמר שירצחו מישהו היית מאמין לו? התשובה היא לא אז למה מאמינים לו שהוא אומר שהוא ראה "כח אלוהי"?
    מאין לו שזה אלוהי היהדות ולא אל התירס של האצטקים?
    ונחזור לרצח, אם הוא יגיד את זה למישהו יגידו לו שהוא מדמיין בגלל חומרי האלחוש וההרדמה או המצב המעייף למוח שהוא היה שרוי בו אז למה אדם כזה מקבל כבוד שהוא אומר ראיתי אור לבן, זה הרי רק אור לבן, יכול להיות שהוא ראה את מרכבת השמש של אפולו חולפת מול פניו אז הוא יתגייר? (התשובה היא לא).
    פשוט המצב הוא שבגלל המצב המעייף הזה המוח שלו היה מבולבל או שזה פשוט חומרי הרדמה שבלבלו אותו והוא ראה שטויות מהתת מודע.

2.אני דוגל באמונה שיש הרבה דברים ומחלות פסיכוסומטיות וגם מחלות שמושפעות מכוח רצון, זה מה שיכול לקרות.
    ה"דמות הקדושה" (התגלמות תת מודע) שהם ראו בחלום אני מאמין שפשוט חיזקה את נפשם ויצרה מין תרופה פסיכוסומטית שחיזקה אותם וגרמה להם להבריא מכח הרצון שלהם.
    זה כמו שנתנו לאנשים שהיה להם כאב ראש כדור עם סוכר בפנים במקום עם חומר פעיל וזה גרם לרובם להרגיש טוב יותר רק מהידיעה שהם קיבלו כדור ככה יכול להיות גם עם האנשים האלו, הלחץ ירד בגלל שהם מאמינים שיש מישהו ששומר עליהם ועוזר להם עכשיו, הגוף שלהם חסר לחץ וחוסר הלחץ פתר את הבעיה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    כבוד מרוויחים, לא מקבלים על אוטומט. אין לי מה לכבד שד שהוא לא יותר מניחוש. הטענה שאלוהים לא קיים היא זאת התופסת כל עוד אין ראיות לקיומו. חד וחלק.אם הוא קיים, צריך להיות ראיות לקיומו. זה הכל.
    http://www.skepdic.com/nde.html

"What little research there has been in this field indicates that the experiences Moody lists as typical of the NDE may be due to brain states triggered by cardiac arrest and anesthesia (Blackmore 1993). Furthermore, many people who have not been near death have had experiences that seem identical to NDEs, e.g., fighter pilots experiencing rapid acceleration. Other mimicking experiences may be the result of psychosis (due to severe neurochemical imbalance) or drug usage, such as hashish, LSD, or DMT."

וכמובן, דאסטי!
    חחחחחח הוא הרג אותי בסוף
    וואו ! בחור ענק! באמת שאהבתי
    תודה רבה

ציטוט נכתב במקור על ידי oXis צפיה בהודעה
    1.אתה לא יכול לסמוך על מראה עיניים של אדם גוסס, אם הוא יגיד לך שהוא ראה את העתיד ואמר שירצחו מישהו היית מאמין לו? התשובה היא לא אז למה מאמינים לו שהוא אומר שהוא ראה "כח אלוהי"?
    מאין לו שזה אלוהי היהדות ולא אל התירס של האצטקים?
    ונחזור לרצח, אם הוא יגיד את זה למישהו יגידו לו שהוא מדמיין בגלל חומרי האלחוש וההרדמה או המצב המעייף למוח שהוא היה שרוי בו אז למה אדם כזה מקבל כבוד שהוא אומר ראיתי אור לבן, זה הרי רק אור לבן, יכול להיות שהוא ראה את מרכבת השמש של אפולו חולפת מול פניו אז הוא יתגייר? (התשובה היא לא).
    פשוט המצב הוא שבגלל המצב המעייף הזה המוח שלו היה מבולבל או שזה פשוט חומרי הרדמה שבלבלו אותו והוא ראה שטויות מהתת מודע.

2.אני דוגל באמונה שיש הרבה דברים ומחלות פסיכוסומטיות וגם מחלות שמושפעות מכוח רצון, זה מה שיכול לקרות.
    ה"דמות הקדושה" (התגלמות תת מודע) שהם ראו בחלום אני מאמין שפשוט חיזקה את נפשם ויצרה מין תרופה פסיכוסומטית שחיזקה אותם וגרמה להם להבריא מכח הרצון שלהם.
    זה כמו שנתנו לאנשים שהיה להם כאב ראש כדור עם סוכר בפנים במקום עם חומר פעיל וזה גרם לרובם להרגיש טוב יותר רק מהידיעה שהם קיבלו כדור ככה יכול להיות גם עם האנשים האלו, הלחץ ירד בגלל שהם מאמינים שיש מישהו ששומר עליהם ועוזר להם עכשיו, הגוף שלהם חסר לחץ וחוסר הלחץ פתר את הבעיה.
    זה מה שאני אמרתי!
    ודרך אגב בקשר לכדור עם הסוכר .. זה נקרא אפקט הפלציבו
    תודה רבה
    עזרתם לי מאוד!

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

חחחחחח הוא הרג אותי בסוף
    וואו ! בחור ענק! באמת שאהבתי
    תודה רבה

זה מה שאני אמרתי!
    ודרך אגב בקשר לכדור עם הסוכר .. זה נקרא אפקט הפלציבו
    תודה רבה
    עזרתם לי מאוד!
    גם לי יש שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה, גלגולי הנשמות, אנשים שמתו ואנשים אחרים שנולדו אחריהם יודעים את הסיפור שלהם במדויק ודברים כאלו, מה תגידו לזה?

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

תוכיח.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect