דפי הונאה זה דפים שצריכים לעשות ליקים ושיתופים לעבור לתוכן. כמו שאתם יודעים התוכן לא באמת קיים. מי שרוצה שיפנה אלי או בתגובה ותציעו מחיר ותגידו פרטים
חחחח נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אה חחח פשוט אל תצא עם בחורה אחרת מול הפנים שלה תשמור על פרופיל נמוך כמו נינג'ה קוואצ'ה Lars Ulrich - Metallica LahavMs>>ProFFesional
נכתב במקור על ידי ProFFesional דפי הונאה זה דפים שצריכים לעשות ליקים ושיתופים לעבור לתוכן. כמו שאתם יודעים התוכן לא באמת קיים. מי שרוצה שיפנה אלי או בתגובה ותציעו מחיר ותגידו פרטים 5 נקודות ללימוד.!?
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- 5 נקודות ללימוד.!? ללמד מפתאום לא . זה עבודה של HTML . קודים וכו'
נכתב במקור על ידי ProFFesional ללמד מפתאום לא . זה עבודה של HTML . קודים וכו' תביא אז זה מוכן? ואני למדתי HTML + JAVA כ - 4 שנים
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- תביא אז זה מוכן? ואני למדתי HTML + JAVA כ - 4 שנים אני מביא את זה מוכן. אתה לומד JAVA ו HTML תכין לעצמך ...
נכתב במקור על ידי ProFFesional אני מביא את זה מוכן. אתה לומד JAVA ו HTML תכין לעצמך ... שניה אין לי מושג מה אתה אומר כאן תשמע, יש לך אותי בסקייפ? נדבר שם וזה לפייסבוק? מה הסקייפ שלך?
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- שניה אין לי מושג מה אתה אומר כאן תשמע, יש לך אותי בסקייפ? נדבר שם וזה לפייסבוק? מה הסקייפ שלך? http://www.facebook.com/lkadosh תוסיף אותי לפייס
חוקי הפורום