אני רוצה להירשם למכון כושר לחודש אחד,הסיבה היא אני רוצה לעלות במשקל.
זה אפשרי לעלות במשקל תוך חודש?
אין לי יותר מחודש כי אני מתגייס.
אני רוצה להירשם למכון כושר לחודש אחד,הסיבה היא אני רוצה לעלות במשקל.
זה אפשרי לעלות במשקל תוך חודש?
אין לי יותר מחודש כי אני מתגייס.
|
|
אפשר לעלות במשקל, קילו, שני קילו, השאלה מה זה יתן לך/ מה אתה מחפש.
בשביל חודש אחד לא הייתי הולך למכון אלא אם יש לך הרבה זמן פנוי ואתה נהנה מללכת למכון.
אתה מתכוון לעלות מסת שריר נכון ? כי לעלות במשקל אתה יכול גם לשבת מול המקרר.
תראה זה קשר מאוד לעלות מסת שריר בתקופה של חודש במיוחד אם זאת הפעם הראשונה שלך בחדר כושר לכן אני ממליץ לך כן להירשם לחדר כושר תתאמן ,תחזק את הגוף שלך מבחינה אירובית ואנאירובית אבל אל תצפה לעלות מסת שריר בתקופה כזאת קצרה. אתה מתגייס לקרבי או לגו'ב ?
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
קודם כול בהצלחה וכול הכבוד!
אם אתה רוצה לעלות במשקל ולא במסת שריר אז אצל אנשים עם חילוף חומרים גבוה זה אתגר אבל בהחלט אפשרי הארוחות שלך צריכות להיות גדולות 6 פעמיים ביום. אני אישית נגד תוספים אבל במקרה שלך בגלל שאתה רוצה לעלות במשקל בזמן של חודש ובגלל שאני מסיק שיש לך חילוף חומרים גבוה יכול להיות שתצטרך תוסף תזונה לעליה במשקל. אלו בדרך כלל אבקות שמשלבים הרבה פחמימות כדי שתוכל לעלות במשקל.
המשוואה היא מאוד פשוטה נגיד שביום הגוף שלך צורך 3000 קלוריות ,אתה תצטרך לאכול 3000 קלוריות + 1 - 2 אלף קלוריות נוספות כדי לעלות במשקל. אם תאכל 3000 ותשרוף 3000 אתה תשאר באותו מצב לכן תצטרך לאכול יותר.
חישוב הוצאה קלוריות ביום
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 29-09-2012 בשעה 12:42.
אישית אני לא הייתי נרשם לחדר כושר בשביל חודש להגיד לא שווה את הכסף שלך זה בלשון המעטה, זה פשוט בזבוז, אתה לא תצליח לבנות כלום בחודש, בטח לא משו שנראה לעין.
נערך לאחרונה על ידי oz1987; 29-09-2012 בשעה 18:54.
תתמיד על האוכל יותר ובנוסף גם תתאמן. ארוחות של 30 גרם חלבון כל 3 שעות בנוסף לארוחות הרגילות.
ממש לא כפול 2 אבל 500 קלוריות יותר ליום יעשו את העבודה. גם חשוב להקפיד על צריכת החלבונים פי 2 ממשקל הגוף (נניח שהבחור שוקל 60 הוא צריך לאכול 120 גרם חלבון ביום)