שלום לכולם
אני לא מבין כל כך ביחידות במודיעין ובשוני ביניהם.
בגדול אני רוצה יחידה שתספק לי ידע וניסיון בתחום המחשבים
ותיתן לי עתיד בתחום הזה גם באזרחי.
משהו יודע על יחידות כאלה?
שלום לכולם
אני לא מבין כל כך ביחידות במודיעין ובשוני ביניהם.
בגדול אני רוצה יחידה שתספק לי ידע וניסיון בתחום המחשבים
ותיתן לי עתיד בתחום הזה גם באזרחי.
משהו יודע על יחידות כאלה?
|
|
קיימות יחידות רבות שמתעסקות במחשוב ותכנות בחיל המודיעין, המוכרת בינהן הן 8200 אך מלבדה קיימות עוד הרבה יחידות אחרות, יחידות אלה לרוב מסתמכות בבחירתן אנשים על ידע מוקדם במחשבים ובתכנות ובאיתור של אנשים ילקחו אנשים שיש להם רקע בתכנות על פי דרישות היחידה.
מכל היחידות הללו יוצאים עם הרבה ניסיון.
אפשרות נוספת שלך היא להתקבל למסלול העתודה שבו הצבא משלם על התואר הראשון ולאחר מכן החייל משרת שירות סדיר וקבע בתפקיד התואם את השכלתו.
חוץ מזה קיימים פרויקטים מיוחדים למצטיינים כמו שחקים חבצלות ועוד שמתעסקים גם הם בתכנות ומחשבים.
עוד יחידה שחייבים להזכיר את שמה בהקשר הזה היא יחידת ממר"ם יחידת המחשבים של צה"ל שמשמשת בסיס למחשוב ותכנות בכל רחבי הצבא.
קבלה לכל היחידות דורשת נתוני פתיחה מרשימים ומעבר מבחנים מסובכים.
בהצלחה
בנוסף למה שחומי אמר, יש את גאמא של מודיעין, שגם עוסקת במחשבים. למעשה אם אתה רוצה בעיקר במחשבים, זה עדיף של 8200.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מסלולי גאמ"א שחקים וחבצלות שלושת המסלולים האלה יהיו מצויינים בשביל המטרה שלך במיוחד גאמ"א אבל נורא קשה להתקבל לשם אז תהיה מוכן
תקשיב, קודם כל רוב יחידות המודיעין מסווגות, לכן כל המידע שאנחנו לא יודעים הרבה יותר רב מהמידע שאנחנו כן יודעים.
מה שכן, ידוע שיחידות המודיעין היותר "מובחרות" או מפורסמות תקרא לזה, זה 8200 גאמא ממרמ חבצלות וכו', שאגב ללא ספק אם תצא בוגר אחת היחידות האלה כנראה תיחטף באזרחות, מנסיון של כמה חברים שלי. אם יש לך כישורים שאין להרבה אנשים, ידע והתמחויות מסוימות, תצטרך לדעת ללחוץ במקומות הנכונים ובע"ה תתקבל לאן שתרצה,המון בהצלחה.
לפי מה שאני יודע 8200 זו היחידה למחשבים במודיעין, וכל מי שיוצא ממנה מגיע למקומות עבודה מהשורה הראשונה בתחום ההייטק. אם יש לך אפשרות לך על זה בכל הכוח. אחלה רקורד