אני לומד בבצפר מיקצועי ויש לי 10 יחידות אדריכלות ... הכל בחיד יוצא ... 42 יחידות ...
כמה יש לכם ?
אני לומד בבצפר מיקצועי ויש לי 10 יחידות אדריכלות ... הכל בחיד יוצא ... 42 יחידות ...
כמה יש לכם ?
|
|
42 יחידות?!
זה לא יותר מידי הרבה? נראה לי שהמקסימום זה איזה 35..
אני עושה 27 או 25 :/
34
ועוד עבודת גמר בוטרינריה שאני לא יודע אם זה נחשב ל-5 יחידות
סיימתי עם 26 יחידות בעיקרון והיתי בכיתה עיונית אבל אני צריך להשלים אזרחות שנכשלתי ומתמטיקה יחידה שלישית מה לעשות הלימודים ממש לא היו בראש שלי והייתי עסוק יותר בלהבריז מאשר להיות בבצפר מה שכן סיימתי 5 יחידות תקשורת ו5 יחידות ספורט ואני מדריך כושר עכשיו יכול ללכת לעבוד בחדר כושר
וואלה 100 ספורט 5 יחידות? וואי איזה סוס.
ספורט אבל לא נחשב מקצוע חיצוני?
לא אצלנו במקיף[ד"א זה המקיף היחיד בבאר שבע שיש לו הגברת ספורט]בקיצור כל העניין של הלימוד זה לימודים עיוניים חחח שלא תחשבו שאני איזה אתלט או משו הרבה לימודים עיוניים כמובן שיש מעשי אבל בעיקרון לומדים פיזיולוגיה ואנטומיה,פסיכולוגיה של הספורט ובנוסף צריך לעשות קורס מדריכי ספורט[במקרה שלי זה היה עוזר מדריך אתלטיקה קלה ומדריך כושר שאותו עושים דרך הבצפר אבל הקורס עצמו הוא של ווינגייט וזה קיצר הגברה שווה למי שלא רוצה הרבה כאבי ראש וזה גם כיפית חחח כי היה לנו מורה פוזאיסט רצח כולו בן איזה 90 וחחחח מספר לנו סיפורים שהוא שירת בשייטת ובכל חייל אפשרי בצבא חחח ועשו לו ניתוחים בבטן חחחחח אני יכול לכתוב לך ספר פה על כל הסיפורים שלו...קיצר אצלנו לפחות זה היה שווה את ההגברה הזו חחחח הרוב בנים אבל יש כמה בנות קיצר הגברה נחמדה..נכתב במקור על ידי ג.ב
גם אצלנו יש ספורט
זה לא נראה לי כ"כ קשה
מה שטוב שמוסיפים להם עוד שעה או שניים של מעשי
וכל שנה בוחרים או כדורגל כדורסל כדורעף כדוריד בקיצור איזה משחק דור שרוצים ולומדים עליו עד סוף הלימודים
יעני כדורגל טקטיקות אסטרטגיות וזה כל השנים בוחרים כדורגל
זה לא קשה רק שאצלנו אין כדורגל כדורסל וזה חחח נותנים לנו אתלטיקה חחח וזה לא יודע אנחנו כפופים לוינגייט אנערף רוצים רק אתלטיקה חחח וזה לא קשה בכלל תאמת רוב השיעורים אתה יוכל לישון וזה להבריז חופשי ויש צחוקים אבל יווארדי אני זוכר לפני הבגרות שזה מחולקל3 שאלונים ינעל אימא שלהם היו לי איזה 100 דפים ללמוד באלוהים כמה חרשתי בסוף עברתי עם ציונים של 70 ככה חחח
אצלי זה 30..
קצת יותר ..
בגרפיקה
פיייייייי 42 יחידותתתתת
אבל מזה אין לי כאלה מיקצאות אדריכלות וחבל.....
אבל בטח ש מקצאות כמו חשמלאות אני יודע חחח
אני יא' ואני לא יודע ממש כמה אני עושה..
אבל בנתיים עשיתי אחד בהיסטוריה ויש לי השנה תנך אנגלית מתמטיקה ולשון והיסטוריה וכימיה ואולי ביאולוגיה משהו כזה מטורףףףף
יש לי 5 מתמטיקה 5אנגלית 5 כימיה 5 ביאולוגיה.....
27
כוסעומו מה זה מלווה?
43 חחחח![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()