זמן הכנה כולל: 55 דקות


המרכיבים:
8 קישואים עגולים למילוי, מרוקנים מתוכנם
2 כוסות אורז
1/2 1 כוסות מים
כפית מלח
1/4 כפית אגוז מוסקט
200 גרם פרמזן מגורר


לרוטב עגבניות:
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
300 גרם עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקישואים במים רותחים כ-5 דקות. במקביל, מבשלים את שתי כוסות האורז במים רותחים עם מלח ואגוז מוסקט למשך כ-10 דקות. מניחים הכל בצד.


2. מטגנים בסיר את הבצל. אחרי כ-3 דקות מוסיפים את השום ואת העגבניות, מערבבים, מתבלים ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים על אש נמוכה ובינתיים ממלאים את הקישואים.


3. מפזרים על האורז 150 גרם פרמזן. ממלאים את הקישואים ומבשלים בסיר עם הרוטב על אש נמוכה כ-30-35 דקות (אם יש לכם סיר מתאים, אפשר להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות). בודקים בעזרת מזלג אם הקישואים רכים.


4. פותחים את המכסה ומפזרים את 50 גרם הפרמזן הנותרים. מגישים.