קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עם 82 אני יקבל זימון לסיירות?
    על ידי seXtreme בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 10-04-2006, 23:02
  2. כנסו שניהה קיבלתי זימון ויש לי שאלות
    על ידי «•°.•צוריאקוס•°.•» בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 14:17
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 05:01
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 18:26
  5. זימון למודיעין
    על ידי Alonh בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

זימון לפסילה מנהלית

liranTT
    אורח

ברירת מחדל זימון לפסילה מנהלית

תפסו אותי ביום שישי בערב עם כמות אלכוהול 450 מיקרו גרם.

לקחו לי את הרישיון והזמינו אותי לתחנת המשטרה לצורך פסילת רשיון מנהלית.

מה עלי לעשות כדי שיחזירו לי את הרשיון? זו הפעה הראשונה שלי, יש לי רשיון שנתיים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של עורך דין תעבורה
    שם פרטי
    עו"ד יורם ון-דם
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ברירת מחדל שימוע בפני קצין משטרה בעניין פסילה מנהלית בגין חשד לנהיגה בשכרות ותחת השפעת אלכוהול.

שלום לירן,

סעיף 48 לפקודת התעבורה מקנה לביהמ"ש המוסמך לבטל את הפסילה המנהלית, בתנאים או ללא תנאי, אם שוכנע שביטול הפסילה לא יפגע בביטחון הציבור.
    פקודת התעבורה קובעת את התנאים לפסילה:
    "47. (א) היה לשוטר יסוד סביר להניח כי אדם עבר לעיניו עבירה מן העבירות המפורטות בתוספת הרביעית, יודיע על כך לקצין משטרה בדרגה שאינה פחותה מדרגת מפקח, והקצין רשאי לפסול אותו אדם, בצו, מהחזיק ברשיון נהיגה לתקופה של 30 יום מיום שנמסר לו הצו; בית המשפט המוסמך לדון בעבירה האמורה רשאי להאריך את הפסילה עד לגמר בירור דינו או עד שתבוטל הפסילה על ידי בית המשפט.
    א)(ב) אירעה תאונת דרכים שבה נחבל אדם או ניזוק רכוש, והיה לקצין משטרה בדרגה שאינה פחותה מדרגת מפקח יסוד להאמין שיוגש אישום על כך נגד בעל רישיון נהיגה המעורב בתאונה, רשאי הקצין ,בצו, לפסול את בעל רשיון הנהיגה המחזיק בו לתקופה של 60 יום מיום מסירת הצו לבעל הרשיון; בית המשפט המוסמך לדון בעבירה האמורה רשאי להאריך את הפסילה עד לגמר בירור דינו עד שתבוטל הפסילה על ידי בית המשפט.
    ב)(ג) אירעה תאונה שבה נהרג אדם, והיה לקצין משטרה בדרגה שאינה פחותה מדרגת מפקח יסוד להאמין שיוגש אישום נגד נוהג רכב המעורב בגרימת התאונה, יפסול קצין משטרה כאמור את האדם מהחזיק ברשיון הנהיגה לתקופה של 90 יום מיום מסירת הצו לבעל הרשיון; בית המשפט המוסמך לדון בעבירה האמורה רשאי להאריך את הפסילה עד לגמר בירור דינו או עד שתבוטל הפסילה על ידי בית המשפט.
    (ג)(ד) על אף האמור בסעיף קטן (א) בסעיפים קטנים (א) ו-(ב) רשאית רשות הרישוי מטעם צבא-הגנה לישראל ליתן לאדם שנפסל כאמור באותו סעיף קטן רשיון נהיגה צבאי שעה שהוא משמש בתפקיד צבאי בלבד, אם הרשות משוכנעת כי הדבר דרוש לצורך צבאי דחוף ומוגדר; הוראת סעיף קטן זה לא תחול במקרה של תאונה בנסיבות האמורות בסעיף 64א.

(ד)(ה) קצין משטרה כאמור רשאי להחזיר רשיון נהיגה למי שנפסל מהחזיק בו לפי סעיף זה אם שוכנע כי לא יוגש אישום נגד בעל הרישיון.

שאלה ראשונה היא: האם אתה מהווה סכנה לביטחון הציבור?
    ההגדרה בחוק פשוטה:
    "יש לבטל את ההחלטה לפסול את רישיונו של המבקש, משום שהמבקש אינו מהווה סיכון לביטחון הציבור."
    "חשוב להדגיש, כי אין עניינו של סעיף 47 לפקודת התעבורה להוות סעיף עונשין, אלא סעיף שימנע את סיכון הציבור מפני נהיגה מסוכנת."
    האם יש או אין בהמשך נהיגתך משום סכנה לביטחון המשתמשים בדרך?

שאלה נוספת קשורה בגילך.
    האם גילך הוא מעל 24? שכן, קיים שינוי בפקודת התעבורה בכל הקשור לנהיגה בשכרות מתחת לגיל 24.
    ניתן לקבל ייעוץ ממוקד לנושא השימוע שלך, בטלפון מס' 052-8690574.

בכבוד רב,
    יורם ון-דם, עו"ד.
    הואשמת בנהיגה בשכרות? היית מעורב בתאונת דרכים? זומנת לשימוע לצורך שלילת רישיון נהיגה בעקבות פסילה מנהלית? המצב אינו אבוד !

התקשרו להתייעץ בכל שעה 052-8690574

עו"ד יורם ון-דם
    עורך דין תעבורה

מגדל משה אביב, קומה 44, ז'בוטינסקי 7, רמת גן טל':03-7512202

נהיגה בשכרות | תאונות דרכים | ביטול שלילת רישיון נהיגה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect