אני רואה פול אנשים מקבלים זימונים לכול מיני גיבושים
גם ילדים בכיתה שלי קיבלו
לא קיבלתי כלום
פרופיל 97 באסה!!
מנילה קרבית
תאריך גיוס 23.7.06
מה אתם אומרים
יש מצב אני לא מקבל כלום
ולשולחים אותי לג'וב?!
אני רואה פול אנשים מקבלים זימונים לכול מיני גיבושים
גם ילדים בכיתה שלי קיבלו
לא קיבלתי כלום
פרופיל 97 באסה!!
מנילה קרבית
תאריך גיוס 23.7.06
מה אתם אומרים
יש מצב אני לא מקבל כלום
ולשולחים אותי לג'וב?!
|
|
חחח זימונים לימי סיירות מקבלים מקבא 52 ומעלה וצריכים לבקש אותם לפני זה...
יכול להיות שלא ביקשת.
חוץ מזה שאני מציע לך להתחיל לחשוב ולנסות להוריד פרופיל מעכשיו ולא לחכות עד לדקה ה90 תתחיל ללכת לרופא על כל דבר תגיד לו יש לי מיגרנה כאבי ברכיים אחרי ריצה וכו' בקיצור כל הדברים שלא רוצים בקרבי ותנדנד להם עד שתקבל את האישור ותלך ללשתכ גיוס לוועדות,כי אם לא תוריד ותגיע לבקום עם פרופיל 97 ותגיד להם אני רוצה ג'וב רוב הסיכויים שתכנס לכלא 4 ואני ממש לא צוחק בקשר לזה הצבא ממש מחמיר בקשר לאנשים בעלי פרופיל קרבי שרוצים ג'וב.
יום סיירות לא צריך לבקש
הם שולחים לבד אם יש לך קבא ופרופיל מתאים
ואם יש לך 97 ישלחו אותך לאיזה חי"ר בטח
אין מצב נותנים לך ג'וב
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אין לי מה לחרבש!!!!! לרופא
אם כבר לקב''ן
אם אני יגיד בטן גב אני יודע
אז ירד לי ל 82
וזה עדים קרבי
וישלחו אותי לגולני גבעתי וכול הזין הזה
אני מעדיף שלא
אופטימי, אהה?נכתב במקור על ידי super G
לפעמים באמת צריך לשלוח בקשה על מנת לקבל זימון..
המלצה שלי- בקש מחברים שלך שיש להם פרופיל 64 ומטה לראות את המנילה..
אתה תראה שהמנילה שלך תעודד אותך..
"צרות רבים- חצי נחמה"
מנילה של ג'ובניק זה משגיח כשרות- כל סוגי הנהיגה
פקיד/מש"ק
וכל מיני תפקידים שבאים ב8 בבוקר הולכים ב 3-4 עייפים רק מלשבת על התחת..
צוברים ב3 שנים של השירות עוד איזה 20 קילו ויוצאים מהשירות עקומים ובנוסף לכל יוצאים בידיעה ש3 שנים מהחיים הלך על כלום..
תשחק על מיגרנות.
רוב הפעמים זה עובד עליהם כי אין דרך ממשית להוכיח את זה
תגיד להם שיש ל ךכאבי ראש לפני פעילויות וכול מיני קיצר תחרבש תגיד שהכאבי ראש מחלישים אותך לגמרי
הרופא משפחה יתן לך אחרי הרבה נידנודים אישור תלך איתו ללשכת גיוס ותמשיך עם זה הלאה לוועדות שלהם.
חבר שלי עומד לקבל את ההורדה יש לו עוד וועדה אחת והוא מוריד את הפרופיל ל64 מ97 על כיביכול מיגרנה למרות שאין לו בכלל.
אני חושב ללכת על להיות נהג ,לא בא לי לטחון בגולני ומג"ב או כל שאר היחידות ויום סיירות לא רוצים להביא לי אז שילכו להזדיין
אזרחות ממממ דבר טוב
חח אתה רוצה להיות הסנג'ר של המפקד שלך?
שהוא אומר לך תביא את הילדים מהבצפר ולך תעשה עם האישה קניות וכו' ככה 3 שנים באלוהים זה השירות הכי חרא שיש
אם אתה רוהצ ג'וב יש משגיח כשרות חחח הג'וב הכי שווה בצבא אתה בא ב8 בבוקר בודק את המטבח מסתכל על האוכל אומר שזה בסדר והולך הביתה עד למחרת בבוקר
Party-Boy
פה אתה טועה..
דווקא נהג טוחן יותר מכל חיל חי"ר אחר..
אם זה לא במהלך השירות הסדיר אז זה יהיה במהלך המילואים..
אבל אני מאמין שגם במהלך השירות הסדיר לא תשב בחוסר מעש..
לצה"ל חסר נהגים- בעיקר נהגי משא..
ז"T לקום בבוקר לפעמים לפנות בוקר, 3-4 לפנות בוקר להעמיס משאית ולסוע מאות קילומטרים במשאית מיושנת שבקושי זזה עם בעיות מפה עד להודעה חדשה..
זה רחוק מלהיות נהיגת תענוגות על האקורד הממוזג והמאובזר של אבאל'ה..
Gigi Buffon
סנג'ר של המפקד?
יעני להביא את הילדים שלו מהבית?
כאילו לקחת את אישתו של המפקד לקניות???
רד מהענן שאתה חיי בו- לאישה יש אוטו וגם רישיון- צה"ל לא מקצה נהגים בשביל צרכים פרטיים של מפקדים בכירים וכד'
משגיח כשרות זה לבוא בבוקר לעשות מה שמשגיח כשרות עושה עד איזה 12-2 בצהרים והולך הבית..
השירות הוא שבוע-שבוע
שבוע ימים בבסיס ושבוע ימים בבית..
מתאים למלש"בים בעלי פרופיל עורפי בלבד..
נערך לאחרונה על ידי Alon; 13-06-2011 בשעה 21:49.
התכוונתי לנהג בוס
ואתה חי בבועה רצח אתה חושב שהמפקדים שמים על זה שיש לאישה שלו רישיון והצבא לא מקצה נהגים בשביל עניינים פרטיים,הם אומרים לנהג ללכת להביא תילדים ללכת עם האישה לקניות להביא את הילדים לחוגים וכו' יש לי חבר שהוא נהג בוס זה מה שהוא עושה כמעט כול יום הוא עושה יומיות כמובן כי בערב הוא חוזר הביתה אבל כול היום הוא או עם המפקד שלו או שמוציא את הילדים מבצפר וכו'...
Gigi Buffon
אתה יודע מה- בסופו של דבר אותו החייל עושה מה שהוא אמור לעשות- לנהוג כל השירות שלו..
נראה לי שהוא הנהג בוס היחיד שעושה את זה כי זה פעם ראשונה ששמעתי על מקרה כזה..
לא מפריע לי לקחת תילדים ודוגרי נהג בוס בכיף ........אבל לא נריאה לי אני אקבל וביררתי יש לי קומבינות בצבא ונהג משאית בדוק אני לא אהיה ,וגם פרופיל קרבי חח בטח יזיינו אותי לעשות קורס האמרים או שאנהג עם איזה ח'יר בגבול ואשמור אני אהיה עם נשק לכל דבר זה קרבי ולא ג'וב.......
אזרחות ממממ דבר טוב