אהלן אני הולך לספר כאן על עצמי, השינוי שעברתי, והסיבה שהחלטתי להיות פעיל בפורום הזה בתקופה הקרובה.
לידע כללי: אני בן 20, חייל בצבא בתפקיד לא קרבי אבל מאוד משמעותי.
איך נחשפתי לתחום
לפני קצת יותר משנתיים בזמן לפני הצבא עבדתי במלצרות והייתה בעבודה מישהי שנראתה סבבה(באותה תקופה חשבתי שהיא פצצה חחח), רציתי אותה במשך משהו כמו שבועיים, ואחרי שבועיים ישבתי איתה לאכול בהפסקת צהריים והיא סיפרה לי שהיא רוצה את אחד המלצרים האחרים. באותו יום אחרי העבודה נכנסתי לאינטרנט(זכרתי שיש איזה פורום אמני פיתוי או משהו), פתחתי את הלינקייה ונכנסתי לקישור הראשון שהיה - הספר של מיסטרי, קראתי אותו וכמובן התלהבתי...
הבעיה כשאתה מתחיל לקרוא
כמו רוב הילדים שנכנסים לזה פעם ראשונה, התחלתי לקרוא מלא - מאמרים בפורומים, דוחות שטח, בלוגים וספרים. כמובן שזה לא הוביל לשום שינוי.
מה הוביל לשינוי?
באותו זמן מישהו פתח נושא באחד הפורומים בסגנון של "הסיבה הישירה והאמיתי לאי הצלחה באומנות הפיתוי", זה היה נטו לנזוף באנשים שקוראים מלא ולא יוצאים לשטח. אבל זה עבד! רק להדגיש שזה לא גרם לי לצאת לסארג', אבל זה גרם לי להבין שמה שאני קורא לא שווה כלום אם אני לא מיישם.
איך התחלתי ליישם את הדברים בלי לצאת לסארג'ים?
פשוט, עבדתי במסעדה, שהרבה בנות בגיל שלי היו מגיעות אליה, אז התחלתי לנסות את החומרים על לקוחות. בלי קשר היה צוות של בערך 40 עובדים שהתחלפו כמו גרביים, אז גם על צוות העובדות יצא לי לבדוק דברים לא מעט. הייתי קורא סתם נגיד על תיאוריית הפרס בדיוק לפני משמרת ובודק איך זה משפיע על היחס שאני מקבל מבנות.
כמובן שתוצאות הגיעו מהר
יותר ויותר מספרים, יצאתי עם לא מעט בנות שהכרתי מהעבודה, וסגרתי.
מאז יצאתי עם לא מעט בנות - יותר ויותר שוות(למרות שאני מודה שהכמות ירדה בתקופת הצבא).
הסיבה שאני הולך להיות פעיל בפורום
עובדה: אני בצבא כבר שנתיים ולא סגרתי בנות שהכרתי בצבא. בתקופה האחרונה יש המון לחץ בבסיס וכמעט ולא יוצא לי להכיר בנות - נקרא תקופת יובש. בשורה התחתונה אני צריך שינוי - אני לא מכיר ויוצא עם מספיק בנות לאחרונה וזה לא ישאר ככה עוד הרבה זמן. אני מאמין שהדרך הטובה ביותר ללמוד זה לעזור לאחרים ללמוד, אני יודע שיש כאן עוד הרבה מוחות ונתרום אחד לשני ידע וניסיון.
אז נעים להכיר
מוזמנים לשאול שאלות.

. בלי קשר היה צוות של בערך 40 עובדים שהתחלפו כמו גרביים, אז גם על צוות העובדות יצא לי לבדוק דברים לא מעט. הייתי קורא סתם נגיד על תיאוריית הפרס בדיוק לפני משמרת ובודק איך זה משפיע על היחס שאני מקבל מבנות.
ציטוט ההודעה