הומואים מפגרים אתם גם ככה באינטרנט ואף אחד לא יודע מי אתם וגם אם כתבתם אף אחד לא יכול לדעת אם זה נכון אז אין שום הבדל בין לפרסם באנונימי ולפרסם במשתמש שלכם כי גם הוא אנונימי מפגרים
הומואים מפגרים אתם גם ככה באינטרנט ואף אחד לא יודע מי אתם וגם אם כתבתם אף אחד לא יכול לדעת אם זה נכון אז אין שום הבדל בין לפרסם באנונימי ולפרסם במשתמש שלכם כי גם הוא אנונימי מפגרים
|
|
אתה פותח אשכול על זה שמי שמשתמש במשתמש אנונימי מפגר ואתה כותב את זה בתור משתמש אנונימי.
![]()
אתה פותח אשכול על זה שמי שמשתמש במשתמש אנונימי מפגר ואתה כותב את זה בתור משתמש אנונימי.
סעמק עם האנונימי הזה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
כתבת שהם הומואים מפגרים ><
אז זה עושה אותך הומו מפגר.. זה המילים שלך.
כוס עמק עם המשתמש אנונימי הזה..
הנה, אדגיש בשבילך את מילת המפתח: לכל המשתמשים שחושבים שזה "מגניב" לכתוב בפורום הזה בלי עילום שם
הומו מפגר עילג חסר השכלה אנאלפבת
אנשים כותבים בלי משתמש אנונימי, פשוט לא מתביישים בעצמם, לא מתביישים בדעות שלהם ולא אכפת להם אם אנשים אוהבים אותם או לא ומה אחרים חושבים על הדעות שלהם.
מי שכותב באנונימי פשוט מתבייש שידעו מי הוא באמת, קצת עצוב.
אני כל פעם שוכח להוריד את הV למטה, סעמק!
למה אי אפשר לבטל אותו?
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 08-11-2012 בשעה 20:34.
אתה ממשיך להוכיח כמה עילג אנאלפבית אתה. לא הבנת בכלל מה כתבתי. זה שאתה כותב במשתמש האמיתי לא שונה בכלל מאשר לכתוב באנונימי, כי גם המשתמש האמיתי שלך הוא אנונימי. גם אם תכתוב בפרופיל שלך את כל המידע שיש על החיים שלך (ולא כתבת) אי אפשר באמת לדעת אם זה נכון.
משתמש רגיל=אנונימי
משתמש אנונימי=אנונימי
problem?
אתה לא מעז להגיד את זה ברגיל ולמה? כי אתה פוחד שידעו מי המשתמש שלך ומה שיחשבו עליך.
הרגיל לא אנונימי, כי נכון, לא יכולים לדעת מה באמת הגיל שלך או איפה אתה גר, אלא אם אתה מפרסם את זה, כאן אני מדבר איתך על הדעות, אתה מתבייש שידעו מי המשתמש שלך כי אז ידעו מה האיש שמאחורי המשתמש חושב ואכפת לך כל כך ממה שאחרים חושבים עליך עד שאתה מאז לפרסם את הדעות שלך רק תחת אנונימי.
אז תפסיק לדבת שטויות, המשתמש הרגיל שלך הוא לא אנונימי לחלוטין.