מצרכים:
2 כוסות גרגרי תירס

חצי גביע (125 מ"ל) קוטג

50 גרם גבינה קשה מגוררת (אני השתמשתי בחמד 5%)

1 ביצה

4 כפות שיבולת שועל אינסטנט

מלח ופלפל לפי הטעם

2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק

שמן לשימון התבנית




אופן הכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מניחים בקערה את כל המרכיבים מלבד השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מתבלים לפי הטעם בפלפל ומלח (ובהתאם למליחות הגבינות בהן השתמשתם).
  • מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים את הנייר במעט שמן.
  • מניחים תלוליות מהתערובת על התבנית במרווחים בין תלולית לתלולית. (נעזרים בשתי כפות- אחת אוספת תערובת והשניה מורידה אותה לתבנית).
  • אופים במשך כ-15-17 דקות או עד שהלביבות זהובות למראה ויציבות.

הערה:ניתן להשתמש בכל גבינה שיש בבית. אם אין קוטג' משתמשים בגבינה לבנה או ריקוטה, וכל גבינה קשה שיש יכולה להתאים: צפתית, בולגרית, פטה וכו'.