נכתב במקור על ידי
stealthbomb
יש לי דילמה די קשה, אני מבולבל ומכל בן אדם אחר אני מקבל תשובה שונה...
אז ככה, אני בצבא ועשיתי גיבוש טיס לא מזמן, לא עברתי אבל יש לי אפשרות כן להכנס לקורס כי אני צריך לערער על איזה מבחן שדפק אותי.. לא קריטי בקיצור יש לי בחירה אם ללכת לקורס או לא, עד לפני חודש אם היו שואלים אותי הייתי אומר כן בלי להסס אבל החשיבה שלי השתנתה
להיות טייס זה טוב זה יוקרה וזה אקשן אבל זה 7 שנים קבע, ואני ממש לא בן אדם שמחפש שירות צבאי ארוך אני בן אדם חופשי כזה יותר..
הקטע הוא שאני ממש ממש טוב בכל דבר שאני עושה, אם זה לימודים, מוזיקה, ספורט באמת שתמיד אני טוב בהכל ואפילו בסימולטורים היה לי קל ובחיים לא עשיתי סימולטור לפני כן
ובאמת אני חושב שאני מתאים לכל יחידה בצה"ל, יש לי כושר פיזי, אני חכם מאוד ולמדתי בתיכון ברמה הכי גבוהה שיש ומעטים למדו כמוני, תאכלס אני יכול ללכת לשייטת בגלל כושר וראש שלא מוותר בשום מצב, למודיעין ולתלפיות, לצוללות כבר קיבלו אותי ואמרתי להם שאני לא מעוניין.. ואם כבר מתאים להכל למה לא להתאים לאיפה שצריכים הכי טובים? אילו עם הכישורים והיכולות להגן על המדינה שלנו בעצם.
עם כל הכבוד לכל היחידות, לחי"ר לחיל הים לשריון ולתותחנים חיל האוויר שלנו זה החוד שמשפד את האוייבים ומרתיע מאוד.
ובאמת שאם צריכים אותי שמה אני אהיה שמה.
הבעיה שלי היא ההתחייבות, אני בן אדם שאוהב מאוד את החופש שלו ואת הזמן האישי להיות בחברה תמיד ושקט בראש, אני אחרי צבא תכננתי לטוס לחו"ל ללמוד, להשקיע קצת במוזיקה, לראות עולם ולא להיות חייל, אבל אולי זה פספוס כי להיות טייס זה לא הדבר הכי פשוט שקיים זה משהו שכמעט כל אחד היה רוצה וזאת ההתלבטות שלי..
אני אשמח אם מישהו ייתן עצה טובה.. ואם בא לך לפנק אז מה אתה אומר שהיתרונות וחסרונות לדעתך?
תודה !