קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מבולבל לגמרי..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-09-2011, 11:43
  2. [עזרה]כבר מבולבל לגמרי- עזרה משהו?
    על ידי forte בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    הודעה אחרונה: 03-09-2009, 22:26
  3. [עזרה]מבולבל לגמרי
    על ידי -Uriel- בפורום GTA SA:MP
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-10-2008, 23:23
  4. טוב אני קצת מבולבל-מהירות ריצה
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:05
  5. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

מבולבל לגמרי...

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ברירת מחדל מבולבל לגמרי...

יש לי דילמה די קשה, אני מבולבל ומכל בן אדם אחר אני מקבל תשובה שונה...

אז ככה, אני בצבא ועשיתי גיבוש טיס לא מזמן, לא עברתי אבל יש לי אפשרות כן להכנס לקורס כי אני צריך לערער על איזה מבחן שדפק אותי.. לא קריטי בקיצור יש לי בחירה אם ללכת לקורס או לא, עד לפני חודש אם היו שואלים אותי הייתי אומר כן בלי להסס אבל החשיבה שלי השתנתה

להיות טייס זה טוב זה יוקרה וזה אקשן אבל זה 7 שנים קבע, ואני ממש לא בן אדם שמחפש שירות צבאי ארוך אני בן אדם חופשי כזה יותר..

הקטע הוא שאני ממש ממש טוב בכל דבר שאני עושה, אם זה לימודים, מוזיקה, ספורט באמת שתמיד אני טוב בהכל ואפילו בסימולטורים היה לי קל ובחיים לא עשיתי סימולטור לפני כן
    ובאמת אני חושב שאני מתאים לכל יחידה בצה"ל, יש לי כושר פיזי, אני חכם מאוד ולמדתי בתיכון ברמה הכי גבוהה שיש ומעטים למדו כמוני, תאכלס אני יכול ללכת לשייטת בגלל כושר וראש שלא מוותר בשום מצב, למודיעין ולתלפיות, לצוללות כבר קיבלו אותי ואמרתי להם שאני לא מעוניין.. ואם כבר מתאים להכל למה לא להתאים לאיפה שצריכים הכי טובים? אילו עם הכישורים והיכולות להגן על המדינה שלנו בעצם.
    עם כל הכבוד לכל היחידות, לחי"ר לחיל הים לשריון ולתותחנים חיל האוויר שלנו זה החוד שמשפד את האוייבים ומרתיע מאוד.
    ובאמת שאם צריכים אותי שמה אני אהיה שמה.

הבעיה שלי היא ההתחייבות, אני בן אדם שאוהב מאוד את החופש שלו ואת הזמן האישי להיות בחברה תמיד ושקט בראש, אני אחרי צבא תכננתי לטוס לחו"ל ללמוד, להשקיע קצת במוזיקה, לראות עולם ולא להיות חייל, אבל אולי זה פספוס כי להיות טייס זה לא הדבר הכי פשוט שקיים זה משהו שכמעט כל אחד היה רוצה וזאת ההתלבטות שלי..

אני אשמח אם מישהו ייתן עצה טובה.. ואם בא לך לפנק אז מה אתה אומר שהיתרונות וחסרונות לדעתך?

תודה !

2. קישורים ממומנים

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי stealthbomb צפיה בהודעה
    יש לי דילמה די קשה, אני מבולבל ומכל בן אדם אחר אני מקבל תשובה שונה...

אז ככה, אני בצבא ועשיתי גיבוש טיס לא מזמן, לא עברתי אבל יש לי אפשרות כן להכנס לקורס כי אני צריך לערער על איזה מבחן שדפק אותי.. לא קריטי בקיצור יש לי בחירה אם ללכת לקורס או לא, עד לפני חודש אם היו שואלים אותי הייתי אומר כן בלי להסס אבל החשיבה שלי השתנתה

להיות טייס זה טוב זה יוקרה וזה אקשן אבל זה 7 שנים קבע, ואני ממש לא בן אדם שמחפש שירות צבאי ארוך אני בן אדם חופשי כזה יותר..

הקטע הוא שאני ממש ממש טוב בכל דבר שאני עושה, אם זה לימודים, מוזיקה, ספורט באמת שתמיד אני טוב בהכל ואפילו בסימולטורים היה לי קל ובחיים לא עשיתי סימולטור לפני כן
    ובאמת אני חושב שאני מתאים לכל יחידה בצה"ל, יש לי כושר פיזי, אני חכם מאוד ולמדתי בתיכון ברמה הכי גבוהה שיש ומעטים למדו כמוני, תאכלס אני יכול ללכת לשייטת בגלל כושר וראש שלא מוותר בשום מצב, למודיעין ולתלפיות, לצוללות כבר קיבלו אותי ואמרתי להם שאני לא מעוניין.. ואם כבר מתאים להכל למה לא להתאים לאיפה שצריכים הכי טובים? אילו עם הכישורים והיכולות להגן על המדינה שלנו בעצם.
    עם כל הכבוד לכל היחידות, לחי"ר לחיל הים לשריון ולתותחנים חיל האוויר שלנו זה החוד שמשפד את האוייבים ומרתיע מאוד.
    ובאמת שאם צריכים אותי שמה אני אהיה שמה.

הבעיה שלי היא ההתחייבות, אני בן אדם שאוהב מאוד את החופש שלו ואת הזמן האישי להיות בחברה תמיד ושקט בראש, אני אחרי צבא תכננתי לטוס לחו"ל ללמוד, להשקיע קצת במוזיקה, לראות עולם ולא להיות חייל, אבל אולי זה פספוס כי להיות טייס זה לא הדבר הכי פשוט שקיים זה משהו שכמעט כל אחד היה רוצה וזאת ההתלבטות שלי..

אני אשמח אם מישהו ייתן עצה טובה.. ואם בא לך לפנק אז מה אתה אומר שהיתרונות וחסרונות לדעתך?

תודה !
    אתה עדיין תוכל לטוס לחו"ל וללמוד אחרי הצבא.. תוכל להשקיע במוזיקה גם במהלך הצבא.. ולראות עולם? אתה פאקינג טייס!
    ההבדל הוא שתתחיל את החיים שלך 7 שנים אחרי עם ים כסף ורזומה מטורף
    הרי במילא אתה תעבוד במהלך השנים האלה.. אז למה לא לשרת את המדינה בו זמנית? חוץ מזה שמשכורת קבע, ועוד ללוחם, ועוד לטייס(!) היא בשמיים.. ולא נדבר על ההוצאות האפסיות שיהיו לך כי בקושי תהיה בבית..

וגם אל תשכח ששאר האנשים שישרתו איתך יהיו באותו ראש כמוך (הטובים לטייס) ואני בטוח שתתפוס כמה חברים לכל החיים
    נערך לאחרונה על ידי afx; 25-03-2013 בשעה 01:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

יש בדברים שלך משהו..
    אבל תראה, כסף באמת שזה הדבר האחרון שחסר לי והדאגה האחרונה שלי סמוך עליי...
    במהלך השירות בקושי יהיה לי זמן למוזיקה ד"א בשנה הראשונה אפשר כמעט לשכוח מזה...
    הקטע שאני ממש רוצה לעבור לחו"ל לתקופה, לראות עולם, ללמוד באוניברסיטה או קולג' באירופה ובארצות הברית
    ואין דבר שאני יותר שונא מאנשים מתנשאים וכאלו שאומרים לי מה לעשות..ולחץ מתמיד של 3 שנים ותחרותיות..
    בגלל זה אני חושב הרבה, כי אני יכול לתת כל כך הרבה מעצמי אבל חשוב לי לא לפגוע בעצמי, אני כרגע משרת ביחידה לא פחות טובה מטיס, יחידת עילית שאני מעדיף שלא לפרסם כאן

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

גם אני שירתתי ביחידת עילית שאני לא נוהג לפרסם פה בפורום, ואני רוצה להגיד לך דבר אחד -
    יש לך 3(או 7 בשבילך) שנים לתת מהחיים שלך לצה"ל, אז למה לא לתת אותם הכי חזק, הכי טוב, והכי משמעותי שניתן? אל תחפש את הדרך הקלה, את הדרך הפחות ארוכה עם פחות שנים בקבע או פחות השקעה, להפך, תנסה לאתגר את עצמך כמה שיותר, זה כל הכיף בחיים.

אם אתה דואג לזמן החופשי שלך, אז אני כבר יכול להגיד לך שאתה תקבל ממנו, והרבה.
    אומנם בהתחלה, בתקופת ההכשרה שלך אתה תצא יציאות חרא, פשוט חרא, טייסים בכלל יוצאים פעם בחודש (ראסמי חודש, 28 יום בסיס) אבל ברגע שתסיים מסלול, הת"ש שלך ישתנה לטובה ואתה תראה הרבה יותר בית, ובכלל אנשים יסתכלו עלייך בצורה שונה לגמרי ממה שהיית פעם (אם איכפת לך איך אנשים מסתכלים עלייך , אני למשל זה לא הזיז לי...מאז ומתמיד נסיתי להיות כמה שיותר צנוע, וחברים שלי כל הזמן היו צועקים בפאבים ומועדונים שאני ככה וככה ואני שם וזה..חחח)

אז אתה יכול להיות רגוע מהחופש שלך.
    צה"ל זה גוף מדהים אם אתה יודע איך לקבל אותו.
    אתה צודק שיש שלל יחידות בצה"ל שאפשר להוציא ממך את המיטב שיש בך ולהנות ממך כמה שיותר, אבל נשמה...יש יחידה אחת בצה"ל שצריכה את הטובים ביותר שאפשר לקבל מכל צה"ל, רק אחת כזאת והיא נחשבת אפילו יותר מסיירת מטכ"ל, וזאת היחידה שלך, טייסת.

קח את זה בחיבוק גדול ותן מעצמך כמה שיותר לצה"ל, תאמין לי וסמוך עליי שאתה תקבל המון בחזרה

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

לדעתי אם מלכתחילה אתה מתלבט אל תלך על זה... אבל הקטע שתעשה בסוף מה שאתה מרגיש מה שהייתה המחשבה הראשונה שלך כשחשבת ללכת על טייס...
    ברור לך אבל ששנה וחצי מהחיים שלך אתה לא הולך להיות בבית כמעט וכשתצא הביתה זה יהיה לצאת בשישי ולחזור בשבת...
    מצד שני זה סיפוק מטורף ובאמת תלך לזה רק אם אתה הולך בלב שלם כי צריך בשביל זה כוח רצון והשקעה מטורפת כי הולכים לשבור אותך בטירונות של שנה וחצי
    ואחרי זה עוד שנה וחצי הכשרה..

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

שמע אני פחות או יותר הייתי כמוך, עשיתי כמה בחירות לא נכונות ובסוף נפלתי בין הכיסאות.
    אותי אישית הקבע לא מפחיד, כי זה אותו דבר כמו להשתחרר ולעבוד בחוץ, רק עם מדים ועם משכורת מובטחת.
    קח בחשבון שהאריכו את הקבע וגם ככה בדרך כלל טייסים כבר נשארים גם אחרי כי זה פשוט משתלם.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect