הכרתי מישהי ומאז שהכרתי אותה נפגשנו מדי פעם ואנחנו מדברים כל יום, זה בגלל שאני מתקשר אחרת היא לא מתקשרת כאילו יצא לה להתקשר כמה פעמים אבל זה אחרי שדיברתי איתה דקה לפני..הבעיה שלי היא שאני אני חושב שאני מתאהב בה ואני חושב שהיא מבינה שאני רוצה לקשר ולא בתור איזה ידידה ככה גם חברות שלה אומרות לה אני בטוח בזה וכשאנחנו מדברים הכל טוב ויפה והיא זורמת אבל משום מה תמיד השיחות שלנו נגמרות בזה שהיא אומרת שהיא צרכיה ללכת צריכה לעשות משהו אומרת שתחזור אליי וכלום יכול לעבור אפילו יום שלם והיא לא תתקשר או משהו..גם לפעמים כשאני מנסה להיפגש איתה אז מרגיש לי שהיא ממציאה תירוצים או שכל הזמן תלויה בחברות שלה ושאיתי היא לא יכולה לעשות משהו..אז אני לא יודע מה קורה כי מצד אחד אני מאוד רוצה אותה, וחברות שלה אמרו לי שהיא גם רוצה אבל אם זה באמת ככה אז מה קורה איתה למה אני לא שומע ממה זאת אומרת אם אני לא מתקשר אז לא יצא לנו לדבר אני לא מבין את זה..אני לפעמים שהיא לא רוצה כלום ושהיא פשוט זורמת איתי..אגב עדיין לא התנשקנו או משהו...אני לא יודע אם אני לא בסדר או אם אני עושה משהו לא בסדר..גם כשאני מדבר איתה והיא אומרת שתחזור ועובר הזמן אני לא רוצה להתקשר שוב לא רוצה להרגיש יותר מדי חופר...בקיצור אני מבולבל לגמרי אני פשוט חייב למצוא דרך לדעת אם היא באמת רוצה גם או לא אני חשבתי תמיד לנשק אותה כי זה הפיתרון אם היא רוצה היא תזרום אם לא אז לא אבל אני רואה אולי פעם בשבוע וגם זה רק כשכולם יושבים ביחד בקושי יוצא לנו להיות לבד ביחד..אני פוחד שבסוף לא יהיה בינינו כלום כי היא באמת מדהימה
חפרתי לכם אבל אם תוכלו ככה לייעץ אני ישמח..תודה

ציטוט ההודעה