רובכם, אם לא כולכם בטח מכירים את האתר Netflix, אתר שבו אפשר לראות סרטים וסדרות בשפה האנגלית בלי הגבלה, כמה שרוצים, מתי שרוצים.
עכשיו, הבעיה היחידה עם נטפליקס, זה שהם פועלים במספר מאוד מצומצם של מדינות, ארה''ב לדוגמא, ולכן אנשים מהארץ, ללא פרוקסי או VPN, אשר משנות את ה IP שלהם לאמריקאי, לא יכולים להשתמש באתר Netflix.
עכשיו, אני מציע לכם עסקת חבילה : משתמש נטפליקס (עם אפשרות לצפייה ישירה ) + שיטה ל"זייף" את הIP שלכם, כאילו שתיהיו מ ארה''ב, וכך תוכלו להסתכל ללא בעיות.
שאלות :
• סבבה, אתה מציע אחלה דבר, אבל שימוש בVPN או בפרוקסי שאינו בתשלום, ייאט את הגלישה מאוד, אז למה כדאי לי?
אוקי, השיטה שאני מציע, מאוד פשוטה, אתם פשוט נכנסים למקום מסוים, מכניסים את האימייל שלכם (בתכלס אתם יכולים להכניס סתם אימייל), ואתם מקבלים ניסוי לשבוע, ומה עושים אחרי שבוע? מוחקים עוגיות, משנים IP, ומכניסים אימייל חדש
• לכמה זמן המשתמש?
כול עוד תעקבו אחרי ההוראות שלי, המשתמש שלכם יכול להיות פעיל חודשים (בתכלס אני יכול להגיד שנים, אבל אני לא אוהב להעיף הבטחות לאוויר)
• לא עדיף לי לקנות משתמש בעצמי, ופרוקסי ?
משתמש לחודש בנטפליקס עולה 8$ (במידה ואתם רוצים חווית צפייה נורמלית, ולא 2 סרטים ביום), תוסיפו לזה פרוקסי על רמה (ניקח מקרה קיצוני של 1$ לחודש), יוצא 9$ , לפי מה שראיתי בפורום, 300 נק' הן קצת פחות מ חצי דולר, תעשו את החשבון בעצמכם.
• יש מלא!! אתרי סרטים בחינם, למה כדאי לי לבחור בך?
תכלס, אתם צודקים, יש מיליונים של אתרים כאלו, אבל ניסיתם פעם להיכנס לאחד? אפילו אם תעברו את כול הפרסומות (ויש! פרסומות), לא בטוח תקבלו את הסדרה, ובמידה וכן תקבלו, רק אצל כמה מהחברות שמציעות צפייה ישירה, הסרט נטען בזמן סביר
אני מוכן לתת למשתמש מסוים את החבילה בחינם, תנאים לקבלת העסקה :
• 1500 הודעות
• הוא מתחייב לא למכור את השיטה
• הוא מתחייב לכתוב ביקורת
הערה!!!!!!
האתר באנגלית, ואין תרגום לעברית בשום סרט או סדרה (אולי יש בכמה, אבל אני לא נתקלתי בכאלו), ככה שתחשבו לפני שאתם קונים.!

.

ציטוט ההודעה