איך אני משיג מישהי ששונאת אותי ברמה קיצונית עד כדי שהיא רוצה שאני ימות?
אני מת כבר הרבה מאוד זמן להשיג אותה.
איך אני משיג מישהי ששונאת אותי ברמה קיצונית עד כדי שהיא רוצה שאני ימות?
אני מת כבר הרבה מאוד זמן להשיג אותה.
|
|
חחחחחחח מה?
אולי תספר עוד פרטים? למה היא שונאת אותך?מה עשיתה? בן כמה אתה?בת כמה היא?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר:
אולי פשוט תשאל אותה למה היא שונאת אותך כלכך
וואי אחי...איך אפשר לאהוב מישהי שלא סובלת אותך..
טוב האמת אפשר להבין את זה איכשהו, אבל קודם כל תדע שזה לא יהיה קל...זה מצב גרוע מאוד.
בשיחה פנים מול פנים תנסו להבהיר את מקור השנאה שלך אליה, תגיד לה שאתה לא אוהב 'להיות בריבים' וכל מיני דברים כאלה, אתה רוצה להבין מה הדבר שגרם לה ככה להיות עצבנית או לשנוא אותך. זה שלב ראשון, זה כבר 'ירכך' את המצב קצת.
בגלל שאין פירוט אז פשוט...תנסה להרגיע את העיניינים ביניהם, קח את הזמן, לאט לאט, לפעמים תנסה שהיא 'תסלח' לך, יום פה יום שם אל תדבר איתה, לא במובן של ברוגז, במובן של סתם פשוט אין לכם מה לדבר, סתם כדי לתת לה 'אוויר', ככה לאט לאט תנסה ליישר את ההדורים ביניכם.
ניסיתי זה כלל לא עוזר...
תראה דבר ראשון אני לא לומד איתה בבית ספר כבר הרבה מאוד זמן!!! כי היא גרמה לי לעוף מבית הספר.
ב. היא שונאת אותי בגלל התנהגות לפי מירב ידעתי .
ג. אין לי איך לפגוש אותה פנים מול פנים ואם היה לי איך אני לא יודע אם אני יפגש איתה אחרי מה שהיא עשתה לי (פיתתה אותי והביאה אליי אנשים שירביצו לי)
ד. דברתי איתה השבוע ב SMS והיא אמרה לי שהיא שונאת אותי שאלתי אותה למה היא אמרה "ביי"
יש לה כלפיי אנטי אבל אני לא יודע מה האנטי שלה כלפיי.
ניסיתי זה כלל לא עוזר...
תראה דבר ראשון אני לא לומד איתה בבית ספר כבר הרבה מאוד זמן!!! כי היא גרמה לי לעוף מבית הספר.
ב. היא שונאת אותי בגלל התנהגות לפי מירב ידעתי .
ג. אין לי איך לפגוש אותה פנים מול פנים ואם היה לי איך אני לא יודע אם אני יפגש איתה אחרי מה שהיא עשתה לי (פיתתה אותי והביאה אליי אנשים שירביצו לי)
ד. דברתי איתה השבוע ב SMS והיא אמרה לי שהיא שונאת אותי שאלתי אותה למה היא אמרה "ביי"
יש לה כלפיי אנטי אבל אני לא יודע מה האנטי שלה כלפיי.
אז בוא אני יעשה לך ריאליטי צק,אתה לא יכול להשיג אותה ועדיף שכך,תתרחק ממנה כמה שיותר ותמצא מישהי אחרת,כמו מה שזה נשמע כרגע אתה מטריד אותה ברמה של סטוקריות.
[CENTER]