אין אני לא יודע מה לעשות יותר
יש לי חברים שרק אוהבים לנצל אותי כאילו שהם מדברים איתי הם אומרים לי:מה קורה עשית שיעורים?ככה הם מדברים איתי.
לדוגמה נוספת:חבר שלי התחיל לקבוע איתי שאני יהיה איתו בטיול השנתי באותו חדר והוא התחיל להתחבר אליי כדי שאני יתן לו שיעורים וכאלה דברים ובסוף אני לא יהיה איתו בטיול בחדר והוא סתם ניצל אותי לטובתו והוא אמר לי שהוא לא יהיה איתי.אחר כל הלכתי לחבר אחר שלי והוא אמר לי:"בסדר" בעצב לא צוחק כאילו עושה טובות.ראבק לא רוצה להיות איתי לא צריך מה אתה עושה טובות?תגיד את האמת בפנים!!!!!!!!.
ככה כל מי שמדבר איתי רק מנצל אותי וזה שקוף כל-כך!.יש לי רק 2 חברים נורמליים אבל הם לא מהכיתה שלי והם בחיים לא ניצלו אותי מכיתה ז ועד ט.
עכשיו לא מספיק לזה גם הכיתה נגדי.
היום ניקינו את הכיתה והיינו צריכים שהמדריך שלי יבדוק אם הכל נקי ואז נוכל ללכת הביתה.הייתי אחראי על האבק ולא ניקיתי טוב מסתבר אז כולם התחילו לצעוק עליי שאני לא בסדר וכדומה ושאחרים לא מנקים טוב הם לא צועקים עלייהם!אבל בסדר אמרתי טוב צודקים.אחר כך מישהו אחר ניקה את האבק והמדריך שלי שוב בדק ועוד פעם לא היה נקי ושוב צעקו עליי!ואני לא ניקיתי הפעם והם ניקו אז מה אני אשם.הכיתה שלי שונאת אותי ורק כשהם צריכים משהו ישר הם צריכים אותי אז נמאס לי החלטתי להיות מאנייק ולהתנהג אליהם מגעיל ונראה איך הם ירגישו.אני לא עבד שלהם ואני לא יהיה מושפל על ידם!ולשתי החברים הטובים שלי אני יתייחס רגיל כי הם לא נצלנים ולא מפקירים.אפשר לומר שיש לי רק 2 חברים בבית הספר כי זה באמת מה שיש לי
אולי אם אני יהיה מאנייק יהיה יותר טוב ואולי לא ינצלו אותי וישפילו אותי ואולי יהיו לי עוד חברים נורמליים.

ציטוט ההודעה