יש לי חברים כאלה מסריחים חארות זונות
יום שישי צריך להיות מסיבה ושם אני רוצה לחגוג יומולדת 18
כניסה+הסעות יעלה 80 שקל, אני יודע שזה יקר אבל יש לי איזה 500 שקל
אמרתי ל 2 חברים שלי שבועיים לפני אמרתי להם לחסוך כסף לזה הם אמרו סבבה
הייתי שמח וזה יומולדת 18 הכי טובה אי פעם בגלל שבשנתיים האחרונות לא חגגתי (לא היה לי עם מי)
אז עכשיו חברים שלי דיברו איתי אמרו לי שאין להם כסף למרות שאמרתי להם לחסוך ממזמן
אז אמרתי אין בעיה אני ילווה לכם תחזירו לי מתי שבא לכם (זה חברים שלי מהחטיבה עוד אז תחשבו כמה זמן אני מכיר אותם)
הם התחילו לזיין לי במוח לאלא לא רוצים לקחת ממך כסף וכל הזבל הזה עוד ביומולדת שלי
אמרתי להם שבשבילי כסף לא שווה כלום לעומת חברים טובים
ואנחנו חברים ממש טובים עושים כמעט הכל ביחד הולכים לים לקניון לחברים אחרים מסתובבים במקומות כל הזמן הם באים אליי הביתה אז תבינו שזה לא סתם חברים
אבל מה לעשות הם עניים
ותבינו שב-10 שזה שלושה ימים אחרי הם מקבלים משכורת של משהו כמו 100-200 שקל כי זה עבודה מסריחה זמנית כזאתי
אז אין בכלל בעיה להחזיר
מעצבן אותי שכל מה שהם חושבים עליו זה כסף
כאילו מה זה כבר חתיכת נייר עם מספר
ושלא תחשבו שאני עשיר המצב שלי בינוני כזה אבל אני לא בזבזן בכלל יש לי כסף עדיין מהיומולדת שעברה
באמא שלי הייתי נותן להם גם את הכסף הזה בחינם רק שיבואו איתי שיעשו לי שמח ביומולדת
אמרתי להם גם שאני לא ידבר איתם יותר אם הם לא ילוו ממני כסף הבני זונות המעפנים האלה
הם אומרים לי ללכת עם חברים אחרים מהבצפר שלי כי אנחנו לא ביחד בבצפר
בינתיים כבר הלכתי לאיזה 2-3 מסיבות עם החברים האחרים וכבר יחשבו שאין לי חברים אמיתיים כמוהם ועוד ביומולדת שלי בכלל אני ייצא ילד כאפות
גועל נפש של חברים לא יכולים לוותר על הפרנסיפ המפגר הזה של לא לקחת ממני כסף ביומולדת שלי כדי שיהיה לי שמח
ביומולדת שלייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ציטוט ההודעה