קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני צריך עזרה בקשר לפאבים
    על ידי Sprint בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 14:41
  2. אנשים צריך עזרה בקשר לנגן: - iRiver H340 40GB
    על ידי Niv-S בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 23:38
  3. צריך עזרה בקשר לסרטון ליום הולדת...
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:23
  4. כנסו אני צריך עזרה בקשר לסקילים
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 16:29
  5. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

צריך עזרה בקשר למכון כושר

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל צריך עזרה בקשר למכון כושר

התחלתי לא מזמן מכון כושר

חטפתי מלא פאדיחות אבל בקטנה באתי עם חברים דושבאגים אז היה פחות או יותר בסדר

חברים שלי גרמו לי לנסות את כל המכונות,הסבירו לי כמה דברים

עכשיו אנלא מבין תקטע הזה חצי אומרים אתה צריך לאמן רק שני שרירים באימון?בגלל שכאילו השרירים שלך לא יתפתחו

חצי השני אומר שלא,גם המאמן שלקחתי במכון הביא לי תוכנית לאימון כל השרירים אז מה הקטע ורק לעשות את הבאנץ' זה מאמן יותר משני שרירים
    שמישהו יסביר לי את זה

כמה ארוחות אני צריך לאכול ביום?אמרו לי 6 אבל במנות קטנות יותר ממה שאני רגיל ובין כל ארוחה לטחון סנדוואצ'ים ודברים בסגנון(זה בערך מה שאני עושה עד עכשיו)

ובנתיים אני מאמן את רוב השרירים שלי לדעתי,אני זורם עם רוב המכונות ומרים את המשקולות שאני יכול

מתאמן בערך שעתיים וחצי-שלוש שעות

אני צריך גם הסבר על הקטע עם התוכנית

והשאלה האחרונה,מה הקטע של הפורום פה עם הדדליפט שמישהו יסביר

אני די מבולבל עכשיו וכל אחד דוחף לי את התוכנית+התאורייה שלו,וזה אנשים עם ניסיון (אח שלי כבר 4 שנים במכון) והחברים במכון פאקינג דושבאגים אבל כל אחד אומר לי משהו אחר

אני רוצה עזרה מייטינגר,טיילר וכל מי שמבין

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אם אתה בתהליך של עלייה במאסה- http://www.kilogram.co.il/74/%D7%94%...8%D7%99%D7%A8/

וזאת תוכנית מעולה - http://www.kilogram.co.il/2037/start...1%D7%95%D7%AA/

יש גם באתר הזה פורום בשביל ייעוץ...אנשים שם הרבה יותר מבינים מפה, ויש הם המון אנשים אם הכשרה אמיתית לגבי חדר כושר.
    אתה מוזמן לשאול שם שאלות.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אל תקשיב לLBS...הם מושפעים מריפטו ומגדלים כרס במסה ועושים GOMAD ומה שלא תוכנית כוח בשבילם זה "ליצנות"...לא אומר שתוכנית כוח זה רע בהתחלה, חברים סוסים שלי אמרו לי לעשות SS חודשיים ככה ואז לעבור לפיצולים שזה מה עשיתי עכשיו. סקוואט ודדליפט אלה התרגילים שאתה לא גדל בלעדיהם, ואם כן אז גדל ממש ממש לאט (הכרתי מישו שלקח לו שנתיים להגיע ל80 קילו על אחוז שומן לא משו בוא נגיד לא ראו קוביות... והוא לא היה עושה דדליפט וסקוואט..שזה עלוב..והואהיה דווקא מתמיד). תתחיל לגלוש בBODYBUILDING.COM, תקרא שם מאמרים, תשכיל...זה מקום איכותי ולא ישראלקקה וקילוגרם שמתנגדים לתרגילי בידוד ויורדים על בילדרים. אני אומר תעשה SS בחודשיים הראשונים (כי סביר להניח שאתה שחיף שמתקשה עם המוט) ואז שיהיה לך משו על המוט תעבור לפיצולים של יום חזה יד אחורית, יום גב יד קדמית וכו'...מלא חברים סוסים שלי אמרו לי לעשות ככה ולהם אני מקשיב כי יש להם נסיון אמיתי שעבד להם, לא לחבורה של ילדים בני 15 על 90 קילו 25% שומן שאוכלים אוראו בשביל להשלים ערכים תזונתיים...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אל תקשיב לLBS...הם מושפעים מריפטו ומגדלים כרס במסה ועושים GOMAD ומה שלא תוכנית כוח בשבילם זה "ליצנות"...לא אומר שתוכנית כוח זה רע בהתחלה, חברים סוסים שלי אמרו לי לעשות SS חודשיים ככה ואז לעבור לפיצולים שזה מה עשיתי עכשיו. סקוואט ודדליפט אלה התרגילים שאתה לא גדל בלעדיהם, ואם כן אז גדל ממש ממש לאט (הכרתי מישו שלקח לו שנתיים להגיע ל80 קילו על אחוז שומן לא משו בוא נגיד לא ראו קוביות... והוא לא היה עושה דדליפט וסקוואט..שזה עלוב..והואהיה דווקא מתמיד). תתחיל לגלוש בBODYBUILDING.COM, תקרא שם מאמרים, תשכיל...זה מקום איכותי ולא ישראלקקה וקילוגרם שמתנגדים לתרגילי בידוד ויורדים על בילדרים. אני אומר תעשה SS בחודשיים הראשונים (כי סביר להניח שאתה שחיף שמתקשה עם המוט) ואז שיהיה לך משו על המוט תעבור לפיצולים של יום חזה יד אחורית, יום גב יד קדמית וכו'...מלא חברים סוסים שלי אמרו לי לעשות ככה ולהם אני מקשיב כי יש להם נסיון אמיתי שעבד להם, לא לחבורה של ילדים בני 15 על 90 קילו 25% שומן שאוכלים אוראו בשביל להשלים ערכים תזונתיים...

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ייטינגר אתה סתם עצבני שעשית GOMAD במסה...ONCE U GOMAD U MAD....U MAD BRO?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

bodybuilding.com זה אתר של מעפנים שיודעים לצעוק MIDGET כאילו שאם תמצא גרסא מיניאטורית של JEFF SEID בנות לא יבריחו אותו לשירותים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני מרים בערך 25 קילו מכל צד של המוט

אני צריך ישר להתחיל תדדליפט או שעדיף שאני יעלה במסה קודם ואז יתחיל?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני מניח שאתה מדבר על בנצ' כי סקוואט ודדליפט אתה לא עושה...תן לי להבין..אתה עושה 70 קילו בנצ' ורק התחלת להתאמן אתמול? ל8-5 חזרות? STRONG E-STATS BRAH...עלק 70 קילו בנצ' על ההתחלה..עוד מעט תגיד לי שאתה מתחמם עם פרס של 60 קילו.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-05-2013 בשעה 15:10.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אני מניח שאתה מדבר על בנצ' כי סקוואט ודדליפט אתה לא עושה...תן לי להבין..אתה עושה 70 קילו בנצ' ורק התחלת להתאמן אתמול? ל8-5 חזרות? STRONG E-STATS BRAH...עלק 70 קילו בנצ' על ההתחלה..עוד מעט תגיד לי שאתה מתחמם עם פרס של 60 קילו.
    לא כולנו התחלנו כשחיפים אקטומורפים מגעילים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני מרים בערך 25 קילו מכל צד של המוט

אני צריך ישר להתחיל תדדליפט או שעדיף שאני יעלה במסה קודם ואז יתחיל?
    תקשיב חבר לבן אדם שמבין.
    אתה רוצה להיות שמן עם כרס אבל!!!!!!! חזק בטירוף ונראה מנופח וחזק רצח? לך על SS ותכניות כח .
    אתה רוצה פשוט גוף יפה שיהיה לך לאונן על עצמך? תתחיל באיזי. אל תשווה את עצמך לאף אחד, אל תדאג מבחינת זמן. אל תדאג מבחינת אוכל. בשנה הראשונה אתה אמור לטחון כמו מטורף, בחצי השנה הראשונה שלך במכון אתה צריך כל יום לאכול המון. באמת המון. לא לפטם את עצמך אבל כמויות של אוכל, ביצים. אני לא הולך לבנות לך תפריט אני בתור אחד שלא עולה כמעט באחוז שמן יחסית ליחס שומן-שריר, יכול להגיד לך שגם לטחון שטויות וכאלה זה אחלה אם אתה אחד כמוני. אתה פשוט טוחן שניצלים עם אורז ואז לקינוח גלידת שוקולד, עכשיו כל השמנים יגידו "אבל שוקולד משמין" וואלה יש כאלה שלא קורה להם שום דבר.
    תעלה במשקל. תראה את עצמך גודל לאט לאט. תעשה טניקה 85% + , אל תעשה טכניקה 60% ותעלה למשקלים שאתה לא יכול לעשות כי בסוף תקבל פציעה וגם ככה לא יתרום לכלום.

תעלה כל אימון משקל, בעיקר כשאתה בהתחלה. כל אימון אתה מעלה משקל! אם אתה לא מעלה משקל עבודה = לא עלית במשקל גוף = אתה לא אוכל = תשאר שחיף לנצח.

לאט אלט אתה תראה תוצאות, תוך 4-5 חודשים אם אתה תרגיש שאתה כבר משהו שאפשר לקרוא לו "מתאמן מתחיל" אז תתחיל לעשות סקוואטים ודד ליפט. כל אחד והקצב שלו. תוך 6 חודשים (חצי שנה) אתה אמור להתחיל סקוואט. דד ליפט? תעשה מה שבא לך.
    סקוואט = חובה.

וזהו משם אתה כבר תלמד דברים בעצמך בלי לשאול אותנו, ואתה תתחיל להתעניין בעצמך ותמצא הכל באינטרנט.
    זאת הודעה שצריכה ללמד אותך רק איך להתנהל בחצי שנה הראשונה,, כי אחרי חצי שנה אתה תיכנס לקטע כבר לבד ותבין הכל.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

יש כאלה. יש אנשים ששוקלים 100 קילו על 1.80 עם 20% שומן. ובשבילם לעשות 60 קילו פרס זה לא כמו בשבילנו השחיפים, בשבילם 75 קילו פרס זה היה האימון הראשון שלהם.
    יש גם גמדים, שגם הם מגיעים למשקלים מטורפים בבנץ' בזמן קצר.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פותח ההאשכול לא שוקל 100 קילו, תחלק את זה ב2 ותוסיף עוד כמה קילו, ראיתי תמונה שלו והוא שחיף מת, יותר שחיף ממני בהרבה. ולי אין בנצ' של 70 (ל8 חזרות כן?) ועם כמה שיש לי ידיים ארוכות יחסית לגובה שלי שזה תוקע אותי בבנצ' יחסית לשאר התרגילים, יש גבול למציאות. יכול להיות שהוא נמוך, וואלה לאדע כי אנלא זוכר אותו גבוה, אבל נמוך ככל שיהיה, בתור שחיף (והוא שחיף) על היום הראשון בנצ' פרס של 70 לפאקינג 8 חזרות? יש אנשים שיש להם 200 קילו דדליפט (שזה משקל שאף אחד לא מרים בשנה הראשונה ובטח שלא ביום הראשון) והבנצ' שלהם לא עובר ת100 קילו והם גם לא גבוהים במיוחד. חלאס לחרטט כבר באינטרנט, כל פעם אני רואה את האנשים שעושים "200 קילו סקוואט" ובמציאות אתה קולט אותם עושים חזרה של רבע סקוואט עם פוסי פאד ודופקים 100 נודים באמצע....אתם רק עובדים על עצמם. המוט לעולם לא משקר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 09-05-2013 בשעה 18:56.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ויכול להיות שזאת תמונה לא עדכנית, כי הוא אמר שזאת תמונה ישנה שלו. אבל שוב, במידה והוא נשאר באותו גודל, יש לו 70 קילו בנצ' ל8 חזרות כמו שלי יש חצי טון דדליפט.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אני משתמש בפוסי פד אבל עם3 פלטות.. זה בסדר?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

וואלק וואלק עוד כמה ימים אני מתחיל עם הSS..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect