אני הולך למישי שהיא מאותו מין שלי ואני מצליח לראות את הסקילים שיש שמה ואני יכל לעשות רק איזה 4 שמגיעים לפאססיב ועכשיו הבנתי שצריך ספרים בשביל ללמוד דברים אז הלכתי לאיזה חנות חיפשתי את הספר הדרוש ואין אותו מה אני צריך לעשות ואני גרייד די אם זה משנה
אני הולך למישי שהיא מאותו מין שלי ואני מצליח לראות את הסקילים שיש שמה ואני יכל לעשות רק איזה 4 שמגיעים לפאססיב ועכשיו הבנתי שצריך ספרים בשביל ללמוד דברים אז הלכתי לאיזה חנות חיפשתי את הספר הדרוש ואין אותו מה אני צריך לעשות ואני גרייד די אם זה משנה
|
|
אם אין את הספר בחנות אז לך למקום הזה איפה שקונים את הA וS יש שמה גם ספרים צריך להיות שמה
מה זה המקום הזה?נכתב במקור על ידי matan45
איפה הוא נמצא באיזה כפר?
לך ל
hardien academi
משם למערה
תמשיך ישר ישיו מולך מדרגות ואישה עומדת שם
תדבר אית תבחר באחד מהנושאים
spell book
spell book (2)
spell book (3)
באחד מהם יש את מה שאתה צריך
הבעייה שכרגע יש בעייה עם הגייט קיפר אז צריך לחכות עד שזה יסתדר
וואי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נכתב במקור על ידי ExAilE
אחי אתה ענק גם אתה מתן תודה על העזרה
ד"א ההארדין אקדמי הזה מקום סוס חרשתי עליו אתמול לול איזה אחד מפגר זרק את כל הדברים שלו לרגע כולל את ה50 מיליון שלו נחשו מיל לקח ;]
ואות כמה דברים של לבל 56 ונתתי הכל לסבן לא יודע למה הוא התלהב כל כך כנראה זה היה דברים חושבים בקיצור בכל הכסף חרשתי על ההארדין אקדמי
ד"א לי לא היתה שום בעיה עם הגייטקיפר
די אתה הילד הכי מזליסט ביקוםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
גדול!! בא לך פארטי?
בכיף בוא לאייסיקיונכתב במקור על ידי SaPaK_HaMaNuShIm
מה קורה עם השרתים כל שניה מתחברים ומתנתקים
כן זה הורס את כל הכיףנכתב במקור על ידי matan45
מממ
אחרי כל העזרה שנתתי לך לא יכולת לשמור לי ת'חפצים? =[
חח לא משנה
נעוללללללללללללל