קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיר...אחרי הרבה זמן | למה אני אוהב אותך.
    על ידי Click~man בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 17:04
  2. {הורדה} אבי גואטה ודורון עג'אמי - אני אוהב אותך חבר
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 01:03
  3. [הורדה]אבי גואטה - אני אוהב אותך
    על ידי guy555 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-01-2007, 00:11
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-10-2006, 00:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

צרפת אני אוהב אותך

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

ברירת מחדל צרפת אני אוהב אותך

שני הורדות מצרפת ועוד 3 מארצות אחרות....
    הנישה שבועיים באוויר...והיא מביאה למעלה מ4 לידים ליום.
    החלטתי לשתף

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מתכנת אתרים מקצועי!

לא רק אתה אוהב אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

חחחחח תותח !!! שמה הCR שלי היום משהו לא אמיתי אני עכשיו על 158 דולר עוד לפני ההורדות מארה"ב !!!!
    חחחחחחחח נראלי אני לא יושן בלילה היום חחחחחחחחחחחחחחח

ומזה רק 71 קליקים להיום ?? זה מה שאתה מקבל בדרך כלל באזור ה 70-150 קליקים ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מתכנת אתרים מקצועי!

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    חחחחח תותח !!! שמה הCR שלי היום משהו לא אמיתי אני עכשיו על 158 דולר עוד לפני ההורדות מארה"ב !!!!
    חחחחחחחח נראלי אני לא יושן בלילה היום חחחחחחחחחחחחחחח

ומזה רק 71 קליקים להיום ?? זה מה שאתה מקבל בדרך כלל באזור ה 70-150 קליקים ?
    לא יודע למה קשה לי להאמין 158 דולר
    80 דולר גג

אמרתה כבר להורים שלך להפסיק לעבוד?

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ttaall1300 צפיה בהודעה
    לא יודע למה קשה לי להאמין 158 דולר
    80 דולר גג

אמרתה כבר להורים שלך להפסיק לעבוד?

רק שתדע שיום אחד הסרטונים שלי ביוטיוב ימחקו אני יודע את זה , זה חייב לקרות מתי שהוא לא ? חח
    כשזה יקרא והרווחים ירדו ל 0-10 דולר ביום אני מפסיק את זה חחחח אני לא הולך לעבור את זה מחדש.
    זה רק שאלה של זמן וכל מי שמתעסק בPPD יודע אל אם כן יש לך אתר מקודם בגוגל שלא יכול להמחק ( לצערי אין לי אחד כזה )

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

פישש יפה מאוד
    כל פעם שאני רואה הורדה מצרפת קופץ לי הלב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מתכנת אתרים מקצועי!

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    פישש יפה מאוד
    כל פעם שאני רואה הורדה מצרפת קופץ לי הלב
    כל מספר שזז קופץ לי הלב...

משתמש מתקדם
    לייקים
    69
    נקודות
    4

רק שתדע שיום אחד הסרטונים שלי ביוטיוב ימחקו אני יודע את זה , זה חייב לקרות מתי שהוא לא ? חח
    כשזה יקרא והרווחים ירדו ל 0-10 דולר ביום אני מפסיק את זה חחחח אני לא הולך לעבור את זה מחדש.
    זה רק שאלה של זמן וכל מי שמתעסק בPPD יודע אל אם כן יש לך אתר מקודם בגוגל שלא יכול להמחק ( לצערי אין לי אחד כזה )
    עכשיו יש לך מספיק כסף בשביל זה

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Atamnoon צפיה בהודעה
    עכשיו יש לך מספיק כסף בשביל זה
    לא איפה מי יקים עכשיו אתר וכל זה..

וחברה אני לא כזה מרוויח מרוויח כי הרווחים האלו התחילו רק לפני חודש וחצי..

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

זה תמיד קורה לי עם הסרטון הכי רווחי שלי יוטיוב מחקו לי כבר פעמיים את הסרטון וכל פעם הוא קיבל יותר מ5 אלף צפיות סעמק אני שונא עכשיו להעלות הכל מחדש והכל למה יש להם בעיה נגדי?

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

לא איפה מי יקים עכשיו אתר וכל זה..

וחברה אני לא כזה מרוויח מרוויח כי הרווחים האלו התחילו רק לפני חודש וחצי..
    תקשיב, אני ראיתי משהו כמו 5 אנשים עם נישות Complate.
    כל אחד אתר עם דומיין סרטון ביוטיוב עם מינימום 30 אלף צפיות. באתר יש קישורים לכל הנישות שלו ויש למעלה מ- 100 נישות לכל אתר.
    הוכחות שבמקרה אני משחק באחד מהמשחקים אז הוא קנה באיזה 50$ קוד של נקודות כאלה ושם את הקוד בתוכנה וצילם שזה עובד למשל זה דורש השקעה אבל נראה לי, טוב לא נראה לי הרווחים בהתאם. כל סרטון ממש מקצועי עם קול מיקרופוני כזה כמו שיש בפרוסומות/ אתרים גדולים.
    פתיחה משכנעת מאוד לכל סרטון כמו שעושים בתוכנות מהסוג After Efect. תוכנות עריכה לסרטונים מהסוג הזה בעצם אין משהו שאתה יכול לחשוב עליו ואי אפשר לעשות אותו בתוכנה, פשוט כל דבר, זה משהו מיוחד. נראה לי הבנת את העיקרון, כל פעם הוא חוזר על אותו מבנה בדיוק אם זה בתוכנות/ בסרטון/ באתר. יש איזה 2000 לייקים אם לא יותר, עמוד פייסבוק עם מינימום 5000-20000 לייקים איזה 150 תגובות ואני לא מגזים.
    הם מעלים סרטון ליוטיוב ובאתר הם שמים גם סרטון רגיל, כלומר אם בעלי אתר אחר למשל Youtube ירצו למחוק להם את הסרטון זה לא ייפגע להם בהם בכל הרווחים, הדף נחיתה הרבה פעמים מקודם לעמוד הראשון בגוגל.

בקשר לרווחים אז ראיתי אחד עושה כך, לא כולם עושים באותה דרך.
    יש איזה 5 קישורים בסרטון שכולם של אתרי קיצורי כתובות.
    נכנסת לראשון A-d-f, אחרי זה אתה עובר ל- L ink-b uks. הגעת לדף נחיתה לחצת להוריד מפתח בטא אז יש 20 קבצים.
    בחרת אחד מהם אתה משלמים סקר לרוב איזה FileIce/ Cleanfiles ואז אחרי שהשלמת סקר מ- FileIce ההורדה מתחילה.
    יש לך קובץ WinRar שאיזה כיף נעול, צריך סיסמה שאותה מורידים מאתר PPD אחר. אחרי כל זה השגת מבטח בטא ש- 99% לא עובד, למות. אני הייתי חייב לראות מה מסתתר בהורדה והשלמתי איזה סקר חינמי ואז ראיתי Winrar עם סיסמה.
    לא כולם עושים את כל הבלגן הזה אבל יש כמה שכן.

מה הייתי עושה בשביל לדעת כמה מרווחים מעבודה כזאת.
    מה אתה אומר יכול להגיע ל- 4 ספרות ביום מכל האתרים? כלומר a-d. f, l-i nk b u.ks, FileIce ו- cleanfiles.
    לרוב גם חוסמים את הסקרים החינמיים לגמרי, רק כמה סקרים בודדים ומעצבניים.

אני לא אומר כל יום 1000$ אבל פעם בכמה שבועות - ימים יוצא יום חזק מאוד, יש מצב? מכל האתרים.
    כל יום זה לא נראה לי הגיוני כי זה 1.450.000 כל שנה.
    תחשוב שעושים עבודה Complate אבל עד הסוף ואתה בעל 5 אתרים כסגנון הזה שאתה מתחרה עם עצמך בנישות שלך, כלומר כמעט כל הסרטונים שלך בעמוד הראשון, לא משנה לאן הוא הולך בסוף הוא נופל אצלך ואם הוא לא אוריד לפחות לקחת קצת מקיצורי כתובות.
    זאת עבודה לא נתפסת וכמובן השקעה ענקית גם זמן וגם כסף, אבל נגיד סכרת אנשים שיעזרו לך בשביל 1000 שקל בחודש לכל אחד.
    לך למקרה הכי רחוק דמיוני וקיצוני כמה אתה משער שאפשר להרוויח?

משתמש מתקדם האוואטר של gilade
    לייקים
    28
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תקשיב, אני ראיתי משהו כמו 5 אנשים עם נישות Complate.
    כל אחד אתר עם דומיין סרטון ביוטיוב עם מינימום 30 אלף צפיות. באתר יש קישורים לכל הנישות שלו ויש למעלה מ- 100 נישות לכל אתר.
    הוכחות שבמקרה אני משחק באחד מהמשחקים אז הוא קנה באיזה 50$ קוד של נקודות כאלה ושם את הקוד בתוכנה וצילם שזה עובד למשל זה דורש השקעה אבל נראה לי, טוב לא נראה לי הרווחים בהתאם. כל סרטון ממש מקצועי עם קול מיקרופוני כזה כמו שיש בפרוסומות/ אתרים גדולים.
    פתיחה משכנעת מאוד לכל סרטון כמו שעושים בתוכנות מהסוג After Efect. תוכנות עריכה לסרטונים מהסוג הזה בעצם אין משהו שאתה יכול לחשוב עליו ואי אפשר לעשות אותו בתוכנה, פשוט כל דבר, זה משהו מיוחד. נראה לי הבנת את העיקרון, כל פעם הוא חוזר על אותו מבנה בדיוק אם זה בתוכנות/ בסרטון/ באתר. יש איזה 2000 לייקים אם לא יותר, עמוד פייסבוק עם מינימום 5000-20000 לייקים איזה 150 תגובות ואני לא מגזים.
    הם מעלים סרטון ליוטיוב ובאתר הם שמים גם סרטון רגיל, כלומר אם בעלי אתר אחר למשל Youtube ירצו למחוק להם את הסרטון זה לא ייפגע להם בהם בכל הרווחים, הדף נחיתה הרבה פעמים מקודם לעמוד הראשון בגוגל.

בקשר לרווחים אז ראיתי אחד עושה כך, לא כולם עושים באותה דרך.
    יש איזה 5 קישורים בסרטון שכולם של אתרי קיצורי כתובות.
    נכנסת לראשון A-d-f, אחרי זה אתה עובר ל- L ink-b uks. הגעת לדף נחיתה לחצת להוריד מפתח בטא אז יש 20 קבצים.
    בחרת אחד מהם אתה משלמים סקר לרוב איזה FileIce/ Cleanfiles ואז אחרי שהשלמת סקר מ- FileIce ההורדה מתחילה.
    יש לך קובץ WinRar שאיזה כיף נעול, צריך סיסמה שאותה מורידים מאתר PPD אחר. אחרי כל זה השגת מבטח בטא ש- 99% לא עובד, למות. אני הייתי חייב לראות מה מסתתר בהורדה והשלמתי איזה סקר חינמי ואז ראיתי Winrar עם סיסמה.
    לא כולם עושים את כל הבלגן הזה אבל יש כמה שכן.

מה הייתי עושה בשביל לדעת כמה מרווחים מעבודה כזאת.
    מה אתה אומר יכול להגיע ל- 4 ספרות ביום מכל האתרים? כלומר a-d. f, l-i nk b u.ks, FileIce ו- cleanfiles.
    לרוב גם חוסמים את הסקרים החינמיים לגמרי, רק כמה סקרים בודדים ומעצבניים.

אני לא אומר כל יום 1000$ אבל פעם בכמה שבועות - ימים יוצא יום חזק מאוד, יש מצב? מכל האתרים.
    כל יום זה לא נראה לי הגיוני כי זה 1.450.000 כל שנה.
    תחשוב שעושים עבודה Complate אבל עד הסוף ואתה בעל 5 אתרים כסגנון הזה שאתה מתחרה עם עצמך בנישות שלך, כלומר כמעט כל הסרטונים שלך בעמוד הראשון, לא משנה לאן הוא הולך בסוף הוא נופל אצלך ואם הוא לא אוריד לפחות לקחת קצת מקיצורי כתובות.
    זאת עבודה לא נתפסת וכמובן השקעה ענקית גם זמן וגם כסף, אבל נגיד סכרת אנשים שיעזרו לך בשביל 1000 שקל בחודש לכל אחד.
    לך למקרה הכי רחוק דמיוני וקיצוני כמה אתה משער שאפשר להרוויח?
    קראתי חלק מהודעה שלך , לא את הכל אבל כיף לשמוע שצברתה ידע בתקופה כזו...אני שמח שPPD חדר לארץ...כשאני התחלתי בPPD לא היו כמעט אנשים מהארץ ואמרתי כמה בזבוז...כסף מסתובב חופשי והישראלים לא פה בשביל לקחת

אז אני שמח שיש התעוררות להיכנס לנושא.

מי היה מאמין שרק לפני חודש התחלתה פה ושאלתה שאלות של מתחילים והיום אתה במצב שאתה עונה ועוזר לאנשים.

אני מאחל לאנשים כמוך שקופצים למיים ולא מתאיישים כמו שאני הייתי שרק יצליחו
    נערך לאחרונה על ידי gilade; 25-07-2013 בשעה 04:01.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי gilade צפיה בהודעה
    קראתי חלק מהודעה שלך , לא את הכל אבל כיף לשמוע שצברתה ידע בתקופה כזו...אני שמח שPPD חדר לארץ...כשאני התחלתי בPPD לא היו כמעט אנשים מהארץ ואמרתי כמה בזבוז...כסף מסתובב חופשי והישראלים לא פה בשביל לקחת

אז אני שמח שיש התעוררות להיכנס לנושא.

מי היה מאמין שרק לפני חודש התחלתה פה ושאלתה שאלות של מתחילים והיום אתה במצב שאתה עונה ועוזר לאנשים.

אני מאחל לאנשים כמוך שקופצים למיים ולא מתאיישים כמו שאני הייתי שרק יצליחו
    תודה רבה. אני אומר לך כאחד שעבר כל כישלון שקיים ועדיין לא קיים ב- PPD שבהתחלה זה התחום הכי מייאש שיכול להיות.
    משגעים לך את המוח.. זה קלל זה קלל.. וזה הדבר הכי לא קל שיכול להיות בהתחלה.
    משיאשרו אותך עד - תשלום לחשבון הדרך מייגעת.. במיוחד ששבועות שאתה משקיע המון שעות בהתחלה לא נכנס כלום.. לאט לאט נכנס אבל בקצב מאוד איטי ולא מתגמל. כל יום אתה רואה עוד הוכחה ועוד הוכחה.. יש לך את כל הכלים אתה "עושה הכל טוב" אבל רק "לך" לא נכנס כסף בקושי.
    אחרי שלמדתי את ההתחלה זה היה נראה לא כל כך קשה.. העלאתי מלא סרטונים וכלום.. עד ש..
    יום אחד נפל לי האסימון ראיתי סרטון ממש טוב של מישהו במקום הראשון ביוטיוב בנישה שלי וחשבתי לעצמי בטח כמה הוא מרוויח רק חבל שאני לא כך..
    למה הוא מרוויח ואני לא? וזה בעצם הקטע שכל מתחיל בתחום לא עומד בו. סרטון בעמוד הראשון של נישה סבירה יש לך? לא.. אז מאיפה אנשים יראו את הסרטון בדיוק? איך תרוויח? בטח שאין קליקים והורדות.. הרבה מתחילים לא שמים לב לזה.. ואני לא שמתי לב לזה יותר מדי זמן וחבל. פשוט עד שאין לך אחד כזה אל תפתח את הפה.

ב- PPD כל יום אתה מתייאש יותר ובצדק אבל אין מה לעשות. אל תצפה לקל - אל תצפה בלתי אפשרי.

החלום שלי זה להביא את הכסף הזה למציאות אבל בשביל זה צריך להרוויח יותר.
    למשל עד שאני יהיה בצבא אני יחזיק סכום טוב בכיס כדי לפתוח את החיים בצורה יותר טובה/ לצאת לחופשה עם המשפחה ולשלם רק בכסף שהרווחתי/ לקנות לעצמי משהו שאני רוצה/ לממן שיעורי נהיגה/ לממן חלק גדול מהלימודים.. משהו בסגנון הזה.

בעתיד אני מתכנן ללמוד 3 דברים בצורה הכי טובה שאפשר.
    עריכת סרטון מקצועית - יצירת תוכנות מקצועיות - בניית אתר מקצועי.
    לדעתי אם אני ישיג את 3 היעדים האלה אני יוכל להרוויח הכי הרבה שאפשר.

בהצלחה לנו
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 25-07-2013 בשעה 04:40.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תודה רבה. אני אומר לך כאחד שעבר כל כישלון שקיים ועדיין לא קיים ב- PPD שבהתחלה זה התחום הכי מייאש שיכול להיות.
    משגעים לך את המוח.. זה קלל זה קלל.. וזה הדבר הכי לא קל שיכול להיות בהתחלה.
    משיאשרו אותך עד - תשלום לחשבון הדרך מייגעת.. במיוחד ששבועות שאתה משקיע המון שעות בהתחלה לא נכנס כלום.. לאט לאט נכנס אבל בקצב מאוד איטי ולא מתגמל. כל יום אתה רואה עוד הוכחה ועוד הוכחה.. יש לך את כל הכלים אתה "עושה הכל טוב" אבל רק "לך" לא נכנס כסף בקושי.
    אחרי שלמדתי את ההתחלה זה היה נראה לא כל כך קשה.. העלאתי מלא סרטונים וכלום.. עד ש..
    יום אחד נפל לי האסימון ראיתי סרטון ממש טוב של מישהו במקום הראשון ביוטיוב בנישה שלי וחשבתי לעצמי בטח כמה הוא מרוויח רק חבל שאני לא כך..
    למה הוא מרוויח ואני לא? וזה בעצם הקטע שכל מתחיל בתחום לא עומד בו. סרטון בעמוד הראשון של נישה סבירה יש לך? לא.. אז מאיפה אנשים יראו את הסרטון בדיוק? איך תרוויח? בטח שאין קליקים והורדות.. הרבה מתחילים לא שמים לב לזה.. ואני לא שמתי לב לזה יותר מדי זמן וחבל. פשוט עד שאין לך אחד כזה אל תפתח את הפה.

ב- PPD כל יום אתה מתייאש יותר ובצדק אבל אין מה לעשות. אל תצפה לקל - אל תצפה בלתי אפשרי.

החלום שלי זה להביא את הכסף הזה למציאות אבל בשביל זה צריך להרוויח יותר.
    למשל עד שאני יהיה בצבא אני יחזיק סכום טוב בכיס כדי לפתוח את החיים בצורה יותר טובה/ לצאת לחופשה עם המשפחה ולשלם רק בכסף שהרווחתי/ לקנות לעצמי משהו שאני רוצה/ לממן שיעורי נהיגה/ לממן חלק גדול מהלימודים.. משהו בסגנון הזה.

בעתיד אני מתכנן ללמוד 3 דברים בצורה הכי טובה שאפשר.
    עריכת סרטון מקצועית - יצירת תוכנות מקצועיות - בניית אתר מקצועי.
    לדעתי אם אני ישיג את 3 היעדים האלה אני יוכל להרוויח הכי הרבה שאפשר.

בהצלחה לנו
    אתה מתאר לי את זה כמשהו מאוד מקצועי.
    תראה אני יגיד לך מה הסוד שלי אני מרוויח הרבה לא בגלל האיכות אלא בגלל הכמות. יש לי 70 סרטונים ביויטיוב
    אתה יודע מזה ? זה מלא. כמו שתיראתה לי את העבודה שלהם אני לא יכול לדעת אולי הם מרוויחים 200 דולר ביום
    אולי 700 ואולי גם ימים של 2000 מה שכן אתה יכול להתסתכל על העבודה שלהם ולקחת מישם רעיונות .

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יא אללה אחי אתה תותח!
    כל הכבוד

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect