אני צריך שתענו לי על זה
תודה
אני צריך שתענו לי על זה
תודה
|
|
את מוצאת חן בעיניי כאילו שאתה כזה דלוק עליה או שהיא נראית לפי דעתך ילדה מאוד יפה ואפילו לא היית מסרב להיות חבר שלה או משהו
ולאהוב זה ממש לחשוב עליה באמת שאתה רואה אותה הלב שלך קופץ בומים חח
שאתה חושב עליה הרבה שאתה גם מכיר אותה טוב שאתה יכול לאהוב אותה
ולא כמו שאתה רואה מישהי אתה נדלק עליה כי איןןן היא יפה רצחח והכל
מקווה שתבין כי רשמתי מהר מדי חח
אהבה זה כאילו יותר מורכב...
מוצאת חן בעיני לדעתי זה שאתה לא מרגיש אליה משהו חזק או לא מרגיש בכלל...סתם ילדה שנראית טוב או שאתה מחבב אבל לא רציני או שאתה רוצה להכיר...
ואני אוהב אותך אתה אומר למי שאתה מאוהב בה...קיצר זה 2 דברים שונים וכאילו אני אוהב אותך זה משהו הרבה יותר חזק עם הרבה יותר רגש ואתה צריך להכיר אותה יותר...
שאלה טובה הייתי אומר...
הסבירו כאן נחמד אבל הינה הגירסה שלי:
כשאתה אומר למישהי שהיא מוצאת חן בעינך אתה בעצם אומר מנסה לפתח איתה קשר מסויים שלא מחייב לכלום, לא מחייב למחוייבות, לשום דבר, הכל תלוי בתשובה של בת הזוג וגם אז לא ממש.
ולהגיד למישהו שאתה אוהב אותה כמו שאמרתי לך באשכול הקודם, זה להפיל פצצה.
יש אנשים שיראו אותה כפצצה רעה ויש כאלה שיראו אותה כפצצה טובה והכל תלוי בבנאדם ובסיטואציה. למשל מישהי שלא אוהבת מחוייבות תשמע את המילה אהבה אני מבטיח לך ב99% שהיא תיקח כמה צעדים אחורה וזה מהסיבה שאהבה היא מחוייבות וקשר מורכב הרבה יותר.
אבל אם תגיד למישהי שאתה אוהב אותה ואותה אחת גם אוהבת אותך או לפחות אתה מוצא חן בעיניה והיא רוצה לפתח איזשהו קשר תאמין לי שהיא תשמח ואפילו מאוד.
בהצלחה.
אתה יכול להגיד את שתי הדברים האלה ולהתכוון לאותו הדבר ומה שהתכוונת זה יהיה המסר שתעביר...
DimA
אני ממש לא חושבת שזה אותו הדבר..
לדעתי יש הבדל עצווווום בין למצוא חן בעיני מישהי\ו או לאהוב אותו\ה..
תראה..
למצוא חן בעיני מישהי/ו זה כמו הידלקות.. אתה לא ממש מכיר את הבנאדם. אתה מכיר בעיקר את החיצוניות שלו.. איך שהוא נראה לך. אם אהבת את המראה שלו או לא.. ולפעמים זה גם להכיר את הבנאדם ממש ממש קצת ולדעת קצת על האופי שלו.. קיצר, להכיר את הבנאדם בקטנה ולראות אם יש ת'קליק הזה..
אהבה.. זה כבר משהו אחר לגמרי.. שאתה מכיר את הבנאדם ממש ממש טוב. אתה יודע מה הנק' הטובות שלו, נק' רעות שלו, מה הוא אוהב, מה הוא חושב (את ההקשפת עולם שלו..) ממ כל מיני דברים כאלו.. ואולי ברוב הפעמים אתה ממש אוהב את זה.. ובנוסף גם החיצוניות שלו.. איך שהוא נראה.
שאני אישית אומר את מוצאת חן בעיניי זה אומר שאני נהנה בחברת אותו בן אדם או שאני נהנה לדבר איתו או שהוא בעל שיחה טובה ..
או ש1001 סיבות ,
שאני אומר שאני אוהב את הבן אדם זה אומר שהוא חשוב לי ושאני דואג לו , מעל לזה שהוא טוב בכל מה ש"מוצא חן בעיני" נמצא .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אבי אתה מפחיד אותי![]()
סעיד , אני מפחיד לטובה או לרעה ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אחי יש הבדל .. אבל אני למדתי את הדבר הבא..
הכל תלוי בצורה שאתה אומר את זה ובצורה שהבת שתגיד לה את המשפט הזה תפרש את מה שאמרת לה ..
תחשוב אתה אם בת היית אומרת לך את זה .... (תיקח לדוגמא כמה סוגים של בנות ) שהיו אומרות לך אתה מוצא חן בעיני או אני אוהבת אותך .. ותגיד לעצמך בלב איך היית רואה את זה .
אמרתי לך פעם שאני מאוהב בך?
הערה לסעיד>> עכשיו ממי אתה מפחד יותר?
=]
תראה, תלוי איך זה בעינייך.
וכמובן, גם חשוב איך זה קצת בעינייה.
אבל לרוב, אני אוהב אותך, נוגע לקשר רומנטי, מחייב (למשל כזוג)
ואת מוצאת חן בעיניי, זה בערך כמו ידידה, או "יזיזה"
כמובן שאצל כל אחד, המשמעות יכולה להיות שונה, ובנאדם יכול להגיד לידידה שלו, אני אוהב אותך, בלי קשר מחייב, או ללא כוונה רומנטית.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363