אממ שאני קם בבוקר.. אפילו שאני מצחצח שיניים והכול... עדיין נשאר לי ריח רק בפה!!!
איך אפשר להיפתר מזה??
אני בן 14 אם זה נחוץ...
אממ וזה ממש מעצבן.. רק אחרי שאני אוכל משהו אז הריח נחלש.. אבל עדיין יש ריח..
מה עושים?
אממ שאני קם בבוקר.. אפילו שאני מצחצח שיניים והכול... עדיין נשאר לי ריח רק בפה!!!
איך אפשר להיפתר מזה??
אני בן 14 אם זה נחוץ...
אממ וזה ממש מעצבן.. רק אחרי שאני אוכל משהו אז הריח נחלש.. אבל עדיין יש ריח..
מה עושים?
|
|
ניראה לי שמסטיק יעזור
My mind tellin' me to go
But my heart tellin' me to crawl back to you <3 (:
תאכל משהו עם מנסה, הכי פשוט תקנה מסטיק או טיק טק מנסה וקח כל בוקר אחרי צחצוח שיניים
זה מה שאני עושה כל הזמן
אוכל מסטיקים כל בוקר
זה מה שהרבה מאוד ילדים עושים
זה לא מהפה אלא מהקיבה..
הפתרון- על הבוקר לקום, לצחצח שיניים לשתות שוקו חם, תה או קפה עם איזה וופל ואחרי זה מסטיק..
ופה אתה מכוסה מכל הבחינות+ קח איתך בכיס אורביט שאם במקרה כלשהו אתה מרגיש שיש ריח פשוט קח את המסטיק יעזור..
אני חושב שיש לך ריח רע בפה כי אתה אוכל שטויות...
תנסה טיפה להקפיד על תפריט מסודר..על אוכל בריא שלא עושה ריחות כמו סלטים, פירות ירקות, בלי כול מיני שטויות מיותרות..אני לא אומר שתעשה דיאטה פשוט שים לב פה ושם מה אתה אוכל...
ותצחצח שיניים שלוש פעמים ביום..זה גם יכול לעזור..וכמובן מסטיק אורביט(החדש הזה שנמצא באריזה של כדורי תרופה) ממש טוב.
אמממ מסטיק?! =]
זה לא מהפה זה מבקיבה כמו שאמרו פשוט צחצח שיניים תאכל והריח לאט לאט יעבור או שתיקח איזה מסטיק אח"כ
כמו שאמרו - זה לא מהפה, זה מהקיבה
שמעתי שפטרוזיליה עוזרת...למרות שזה מגעיל תנסה את זה...תאכל פטרוזיליה...
אבל לא בכמויות אדירות...
אחד החזקיםנכתב במקור על ידי EriK
![]()
בוא אני יסביר לך קצת...
בזמן שאתה ישן והכל...אז כל ההקי מהגוף שלך קצת עולה חח
אז...הריח שבבוקר...הוא לא מהשיניים..אלא מהקיבה...זה מגעיל..מסריח..ומה שפותר את זה...זה קודם כל ארוחה..[קורנפלקס עם חלב יעשה את העבודה]
ואחר כך כדי שיהיה ריח נקי ורענן..אפשר מסטיק מנטה או משהו..
וכמובן שלפני זה לצחצח שיניים..בהצלחה
קודם כל, כפי שאמרו, זאת הקיבה שלך.
עכשיו בוא אני אגיד לך אחי יש פוללל שיטות להוריד ת'ריח.
1) צחצוח שיניים- אני בטוח שאתה מצחצח ואפילו גם אם תצחצח אחרי כל ארוחה- חשוב לדעת גם איך... אין שום בושה ללכת לשיננית ולשאול זה לא עולה כסף או משו כזה חשוב.
2) מי פה- בכל עת שאתה מרגיש שיש ריח- מי פה... הם גם מנקים ת'שיניים וטוב להשתמש בהם אחרי הצחצוח. ממליץ לפני יציאות להשתמש.
3) מסטיק זמין בכל מקום - כמו מי פה- עושה ריח טוב אבל לא מנקה ת'פה מחיידקים. ממליץ ביציאות עצמם אחרי איזה שעה וחצי שעתיים כשכבר מרגישים שיש ריח או אם ת'אוכל אז אחרי הארוחה. תלוי גם בכמה חזק הריח.
4) לשתות הרבה מים- כל יום, לא משנה מתי. מכל הבחינות- המים תורמים לפעילות גוף תקינה ובכלל הם גורמים ליותר ריר בפה שגורם לפירוק של חיידקים בתוך חלל הפה, ותורם בפעילות הקיבה וככה הריח לא יעלה למעלה.
5) להזהר ממאכלים מסויימים כגון מאכלים עם הרבה שום ובצל - זה המאכלים שמשאירים ריח רע. תאכלס אפשר להוריד ת'ריח ע"י מסטיק ומי פה וכל שאר התחליפים, אבל הם פתרונות זמניים ועיכול לוקח זמן- אז עדיף שבארוחה לפני היציאה לא לגעת בזה וגם לא בארוחה שביציאה עצמה.
זהו, עכשיו ריח טוב ;]]
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אחי יש משחות שיניים מיוחדות בשביל ריח בפה!
טוב תודה רבה
מי פה זה דבר שיעזור לך זה קודם מנקה את השנים ומונע מריח פה
גשם של עופרת יצוקה.