יש לי ריח רע מהפה..עכשיו איך אפשר לעשות שיהיה ריח טוב.. אני כל הזמן מסתובב עם מסטיקים או טיק טק ואין לי כח עוד.. תנו עצות..
יש לי ריח רע מהפה..עכשיו איך אפשר לעשות שיהיה ריח טוב.. אני כל הזמן מסתובב עם מסטיקים או טיק טק ואין לי כח עוד.. תנו עצות..
|
|
קודם כל שתדע שריח הפה נובע בעיקר מהלשון, כך שכשהלשון נקייה הבעיות נפתרות. לי זה לא קורה אבל לחברה שלי הייתה בעיה כזו והיא הסבירה לי שצריך לקנות מברשת שיניים מיוחדת גם לניקוי הלשון (יש כאלה ואפילו יש פרסומות שלהן).. זה לא נדיר, גש לסופר פארם או משו.. מקווה שעזרתי =]
יש משוו בסופר פראם עולה 20 שקל שאתה מתיז וזה נותן לך ריח טוב!
חוץ מי זה תשקיע בציחצוח השיניים יותר .!
ולכל מיני אנשים יש ריח רע מהפה תלוי מה הם אוכלים..
maayanhos=]!!! י!
ציחצוח שיניים(עם מברשת גם ללשון)+מי פה..
יש עוד שיטה של לאכול הרבה ירקות ירוקים ועשבים כמו שמיר ופטרוזיליה
שמעתי שזה גם מעביר את הריח...שלפעמים בא מהקיבה גם
מעצב גראפי לכל מטרה.
קודם כל צחצח שיניים בוקר ולילה אם אתה יכול אז גם צהריים
עם המברשת שאמרו מעליי זאת שמנקה גם תלשון
אממ.. שמע אתה לא חייב להסתובב עם חבילות מסטיקים בכיס...
כשאתה יוצא שים מסטיק אחד בפה ואיזה שתיים שלוש בכיס... תקנה מסטיקים חריפים במידה שאתה אוהב...
קרא חוקי חתימות
המברשת שיניים המיוחדת הזאת זה דבר שיקרי ביותר..
קודם כל שתדע שריח הפה נובע בעיקר מהלשון, כך שכשהלשון נקייה הבעיות נפתרות. לי זה לא קורה אבל לחברה שלי הייתה בעיה כזו והיא הסבירה לי שצריך לקנות מברשת שיניים מיוחדת גם לניקוי הלשון (יש כאלה ואפילו יש פרסומות שלהן).. זה לא נדיר, גש לסופר פארם או משו.. מקווה שעזרתי =]
אחי עם המברשת שיניים שלך תצחצח את הלשון... זה יעביר..
ואם אתה יכול אחרי כל ארוחה לצחצח שיניים.. בוקר ולילה הכי חשוב..
עזוב אותך ספריי..
יש מצב גם שאתה לא מצחצח טוב.. נגיד אתה הולך להתקלח לפני שאתה הולך לישון.. תצחצח שיניים כמה דקות.. תכנס למקלחת בלי לשטוף את הפה.. תתקלח עם פה סגור שאתה יוצא תשטוף את הפה.. אתה תגלה שאתה לא מוציא כלום עם המים.. חח.. אתה לא מבין איזה הבדל אתה תרגיש בצחצוח הזה.. זה הכי טוב שיש בבוקר אתה קם עם טעם של משחת שיניים בפה..![]()
ריח רע מהפה יכול לנבוע מכמה דברים, זה לא נעים אבל זו בעיה שכיחה אצל המון אנשים. יש גם המון טיפולים, לא כולם עובדים כי תלוי בסוג הבעיה. קודם כל חשוב שתצחצח טוב טוב את השיניים כל פעם שאתה אוכל משהו, יש כאלה שאוכלים כל מיני חטיפים ושטויות ושוכחים לצחצח ואז שאריות של אוכל נשארות בשיניים ועושות את הפה מסריח. עכשיו כשאתה מצחצח תצחצח גם את הלשון, עם המברשת שיניים הרגילה או עם מנקה לשון (יש מברשת מיוחדת, גדולה כזו רק ללשון! אל תקנה את הקולגייט 360' זה חרטה בעיניים) עכשיו יש עוד כמה טיפולים חיצוניים חוץ ממסטיקים וטיק-טק:
יש ספרי לפה בטעם מנטה כזה, נותן תחושה של רעננות בפה. ת'יכול ללכת עם זה בכיס בלי שום בעיה!
יש גם דפים כאלה ללשון אני שמעתי, שאתה מדביק את זה על הלשון וזה דף שמתפוגג ונספג בלשון ונותן גם ריח פה טוב.
יש גם שיטה עם האוכל כמו שויקטור אמר, לא מכיר יותר מידי אבל אם אתה רוצה אני אחפש לך מידע ומאמרים!
בנוסף לזה אתה יכול לנקות את השיניים, אם אתה באמת רוצה כמו שצריך עם חוט דנטלי. כן כן. להעביר חוט דנטלי זה גם יעזור שהשיניים שלך יהיו מבריקות.
במידה וכל מה שרשמתי פה ומה שאחרים רשמו - לא עוזר. אתה יכול לפנות למרפאת שיניים לבקש תור לשיננית. היא מנקה לך את השיניים אתה לא תאמין איך הם יראו!
בנוסף שכחתי לרשום משהו קודם, תשתמש במשחת שיניים מלבינה של קולקיט. אפשר באדומה הרגילה אבל החזקה יותר, זה עם הסימן הירוק "White" היא גם טובה ואכן מלבינה : ]
שיהיה בהצלחה לך : )