אתה לא רואה פרסומות?נכתב במקור על ידי MeToRaF
לפי ספורט 5
האירוע שהיה הניו אייר רבולשן הוא ספיישל של פברואר...
תעשה חישוב מתי הראמבל מגיע
בחופש הגדול
יחד עם הסאמר סלם
(כן בטח)
אתה לא רואה פרסומות?נכתב במקור על ידי MeToRaF
לפי ספורט 5
האירוע שהיה הניו אייר רבולשן הוא ספיישל של פברואר...
תעשה חישוב מתי הראמבל מגיע
בחופש הגדול
יחד עם הסאמר סלם
(כן בטח)
|
|
אני ראיתי את הרויאל רמבל בשידור חי .. אם מסתכלים על הכל.. היה דיי משעמם
רוב הזמן לא היה אקשן בכלל והיו יותר מידי אנשים בזירה.. הרבה יותר כניסות מאשר יציאות ..
ואז מה שקרה זה שהיו מלא אנשים וכל אחד או על הריצפה נח או נותן אגרופים בפינה וזהו
דיי משעמם אחרי ש RVD יצא ידעתי שריי ינצח .. לא ציפיתי ממנו לנצח
טוב שמעו יש משו בWWE השנה כי האירועים השנה כל הזמן יוצאים דפוקים.
ב2004 מי שראה BAD BLOOD ו GREAT AMERICAN BASH ובכלל את הל האירועים היה יכול לראות ירידה משמעותית שהתחילה ממש אחרי הNYR של 2005
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
טוב..אז הינה התגובה שלי זוועה שהייתה ביום ראשון...
טוב..אזז ככה..בהשוואה לראמבל של שנה שעברה זה היה הראמבל הכי מגעיל שהיה..ובכלל..אני ראיתי ראמבלים..וכזה מעפן לא ראיתי בחיים שלי...
הראמבל של שנה שעברה היה הרבה יותר טוב אפילו מרסלמניה..כלכך הרבה הפתעות...והקטע עם סינה ובטיסטה בסוף הרויאל היה גדול..זה היה רמיזה שהם יהיו האלופים והכל..ממש יפה..
אבל פה..ב2006...פשוט גועל נפש!
ריי מסטיריו..מתאבק טוב..אבל לקח את הרמבל...=\ נו באמת...אוליי זה כדי לעשות כבוד לאדי...אוליי זה סתם כי הם ימצאו [אני מקווה] סטורי לין טוב..ואוליי הם עשו אן דן דינו...
איך זה שקיין עף כלכך מהר?
איך זה שהביאו כלכך הרבה מעפנים?!
MNM..נו באמת..=\
תביאו אנשים טובים!
הקטע שהכי אהבתי ובעצם היחיד היה שבנואה נכנס..סוף סוף ראיתי קרבות...
שנה שעברה גם עשו קטע כזה של סמאק נגד רוא..פתאום כל הסמאקדאון היו בצד אחד והרוא היו בצד שני..ואז מוחמד חסן בא...ואז כולם התאחדו וזיינו אותו..אין פשוט אין על האירוע של 2005...
אבל באמת 2006 היה גועל נפש..פשוט לא נהנתי..כמעט נרדמתי גם..
ציון 1\10
זהו....
בכן ארוע חרא כיאה לwwe של ימניו נתחיל בבוגי מן Jbl שהיה אחד הגרועים הקרוזר וויט היה חמוד קרב בנו כל מילה מיותרת הנרי קורט קורט כרגיל אחלה מתאבק הנרי גוש שומן משעמם קררב סביר אדג' התותח Wwe פשוט מפגרים מחזירים תמאבק הכי עלוב בתולדות העסק להיות אלוך שוב
ופשוט אני מתבייש בהנהלה שלהם שמשתמשת במוות של אדי בשביל סטורי ליין וריי מנצח תראמבל שאגב היה סביר לא יותר לעומת קודמיו
H היה צריך לנצח נו טוב נקוונ Nwo יהיה טוב
למרות שנראה לי שיהיה חרא כמו תמיד..
המצב בקנטים מבחינת Wwe.