-מארק הנרי ניצח את ריי מיסטיריו אחרי שמיסטיריו שלט בקרב הזה ונתן לו 619.
=========
-המקסיקולס ניצחו את הדיקס,ויטו ונונזיו בקרב על מקום ברויאל ראמבל.
=========
-JBL נגד סקוטי טו הוטי נגמר ללא הכרעה.התחילו ליפול מהתקרה תולעים ואז בא הבוגימן והבריח את JBL.
=========
פונאקי ניצח את פינלאי
=========
כריס בנואה ניצח את אורטון בקרב ללא חוקים (no holds barred).
קרב טוב מאוד,אף אחד לא שלט בו יותר מדי זמן.אורטון בא לעשות פאוור בומב לבנואה אחרי שהוא העיף את המזרונים למטה אבל בנואה התחמק והפיל את אורטון על הרצפה.שניהם חזרו לזירה ובנואה נפל מהחבלים על אורטון אבל לאורטון היה מכסה פח על החזה שאורטון הסתיר ובנואה לא ראה.אורטון בא לעשות לבנואה RKO אבל בנואה נתן לו את המכסה בראש ועשה לו cross face וניצח.
========
Main Event:
אלוף נגד אלופים:קורט אנגל נגד MNM.
אנגל שלט בתחילת הקרב אבל מרקורי התערב ושניהם התחילו לשלוט בקרב עד ש"צילמו אותו" אבל אנגל הצליח להיחלץ מזה אבל מלינה נתנה לאחד מהם אגרופן ובזמן שהסיחה את דעתו של השופט מרקורי נתן לאנגל אגרופן לפרצוף והשכיב אותו ל3 אבל אנגל הצליח לקום.אנגל עשה לו אנגל סלאם והכניע אותו בעזרת אנגל לוק.המנצח בקרב הוא קורט אנגל אבל אז בא מארק הנרי ואנגל עשה לו אנגל סלאם ואחר כך אנגל לוק אבל באנגל לוק הוא הצליח להעיף את אנגל רחוק מאוד מהזירה,ככה שככל הנראה לאנגל הולך להיות קרב קשה בראמבל.
דעות שלי:
מה הקטע של בוגימן?JBL לוקח ברויאל ראמבל.בוגימן טוב בלהפחיד אבל אני רוצה לראות אותו מתאבק נורמלי..
קרב טוב בין בנואה לאורטון...כנראה יהיה להם משהו בNWO וזה יהיה הMain Event.
קורט אנגל:...מקווה שהוא יסחוט ממארק הנרי קרב טוב וינצח אותו...אני לא רואה מישהו אחר שמגיע לו להיות האלוף חוץ ממנו.
קרדיט לי.אני הכנתי![]()

...מקווה שהוא יסחוט ממארק הנרי קרב טוב וינצח אותו...אני לא רואה מישהו אחר שמגיע לו להיות האלוף חוץ ממנו.
ציטוט ההודעה

...חבל מאוד,עד שנתנו לו משהו שמגיע ומתאים לו