קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-07-2010, 19:05
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-08-2009, 01:04
  3. מחפש את השיר של גון סינה;
    על ידי ניר1234 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-10-2006, 14:39
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

לגבי גון סינה - עמוד 2

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

למוטקוטו-

אם אתה יוכול לרשום את השם של סמואה גו באנגלית אני ישמח כדי לראות תמונות..אני לא מבין למה כולם מדברים עליו....
    דבר שני אני חושב שצריכים לתת לבובי לאשלי הרבה יותר קרבות רציניים ולא סתם נגד כל האפסים ...לדעתי צריך לפתח לו פיוד עם מישהו רציני שככה הרבה יואהבו יותר אותו..כי בובי לאשלי באמת חיה וצריך להשקיע בו הוא יכול לגמור כאגדה...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    to beer or not to beer

ציטוט נכתב במקור על ידי gal_shrira
    למוטקוטו-

אם אתה יוכול לרשום את השם של סמואה גו באנגלית אני ישמח כדי לראות תמונות..אני לא מבין למה כולם מדברים עליו....
    דבר שני אני חושב שצריכים לתת לבובי לאשלי הרבה יותר קרבות רציניים ולא סתם נגד כל האפסים ...לדעתי צריך לפתח לו פיוד עם מישהו רציני שככה הרבה יואהבו יותר אותו..כי בובי לאשלי באמת חיה וצריך להשקיע בו הוא יכול לגמור כאגדה...

זה סמואה ג'ו
    וכותבים SAMOA JOE

"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלום
    לפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

את בובי לאשלי לא יפתחו במהרה
    הוא כמו שלטון כישרון מבוזבז לעת עתה כמובן..
    מקסימום הוא ייכנס לפיוד עם בוקר על הUS צ'מפיון

וסמואה ג'ו מתאבק גדול תראה TNA ותבין.

barak
    אורח

הכל בולשיט על סינה...מה שאתם אומרים זה שטויות..
    סתם אתם שונאים אותו וסתם חלק פה מושפעים ממה שכביכול המבינים אומרים...
    תעשו טובה אין לו תרגילים הוא נמאס הוא זה חאלס כאילו לשאר המתאבקים יש 19 אלף תרגילים..
    מה יש לאנגל?? 3 תרגילים??
    מה יש לשון מייקלס??מה??
    ראיתם בכלל את הרויאל ראמבל או את הקרב אחרי הרויאל ראמבל בראו( 30.1) תגידו שוב שלסינה יש 2 תרגילים תגידו שהוא מעפן..בולשיטטט..!!!
    הוא לא סתם נהפך להיות אהוב ע"י קהל זה שיש לו דמות יפה זה משהו אחר...ואין מה לעשות הוא מלהיב ת'קהל יש לו את זה פשוט..
    תגידו מה שאתם רוצים......

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

אתה אשכרה טמבל גמור.
    מה הקשר לקורט אנגל ולשון מייקלס יש ארסנל תרגילים נמוך מהההה?
    הם לפחות מגוונים ולפחות הם יש להם מה להציע בזירה,יותר מאשר תרגילים חרושים שיצאו מהתחת שרואים אותם בכל ראו עלוב...

סינה הוא אפס,נקודה.
    ת'אמת אני עוד החזקתי ממנו מתאבק בתור הUS צ'מפיון אבל נתנו לו יותר מידי פוש רק בגלל הדיסק המעפן שהוא הוציא,וינס הלך על המציאה ונתן לו את החגורה...
    כל הקהל שלו,ילדים בני 10 שמושפעים מכל דבר שזז ולא מבינים כלום בהיאבקות

מקווה שאתה לא אחד מהם

barak
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי MotkotO
    אתה אשכרה טמבל גמור.
    מה הקשר לקורט אנגל ולשון מייקלס יש ארסנל תרגילים נמוך מהההה?
    הם לפחות מגוונים ולפחות הם יש להם מה להציע בזירה,יותר מאשר תרגילים חרושים שיצאו מהתחת שרואים אותם בכל ראו עלוב...

סינה הוא אפס,נקודה.
    ת'אמת אני עוד החזקתי ממנו מתאבק בתור הUS צ'מפיון אבל נתנו לו יותר מידי פוש רק בגלל הדיסק המעפן שהוא הוציא,וינס הלך על המציאה ונתן לו את החגורה...
    כל הקהל שלו,ילדים בני 10 שמושפעים מכל דבר שזז ולא מבינים כלום בהיאבקות

מקווה שאתה לא אחד מהם
    אני ממש לא אחד מהם אחי..
    תראה נכון שיש הרבה תרגילים..אבל כאילו תקלוט את המתאבקים האחרים...לכל מתאבק יש 2-3 תרגילים שהוא משתמש בהם הכי הרבה..הזכרתי את שון מייקלס ואת אנגל כי במקרה פה הזכירו אותם..תגיד לי אתה אחי בתור אחד שאני בטוח שמבין..תגיד לי אתה אם יש קרב שהם לא משתמשים באותם תרגילים???
    אני לא מכיר הרבה מתאבקים כאלה..פה ושם רואים את זה נגיד מריי..ומאנשים שבאמת יש להם טכניקה אדירה והם יכולות לעשות דברים ענקיים שידהימו את הקהל(ריי)
    עכשיו אני אוהב את סינה לא בגלל הדמות שלו..אני אוהב ת'מכות שלו אני אוהב שהוא נכנס לקריזה ושאי אפשר לעצור אותו שהוא במומנטום..
    ואגב מאוד הופתעתי ממנו בקרב מול אידג' ברויאל ראמבל ובקרב לאחר מכן..נראה לי סינה באמת מתחיל להגדיל את ארסנל התרגילים שלו ויותר מזה להוכיח לכולם ולכל אלה שהם חושבים שהוא אפס שהם טועים..
    בוא נראה...
    אבל תשמע אם אתה עד כדי כך שונא אותו לא משנה מה אני יגיד זה לא ישכנע אותך..לא בעיה שלי

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי barak
    אני ממש לא אחד מהם אחי..
    תראה נכון שיש הרבה תרגילים..אבל כאילו תקלוט את המתאבקים האחרים...לכל מתאבק יש 2-3 תרגילים שהוא משתמש בהם הכי הרבה..הזכרתי את שון מייקלס ואת אנגל כי במקרה פה הזכירו אותם..תגיד לי אתה אחי בתור אחד שאני בטוח שמבין..תגיד לי אתה אם יש קרב שהם לא משתמשים באותם תרגילים???
    אני לא מכיר הרבה מתאבקים כאלה..פה ושם רואים את זה נגיד מריי..ומאנשים שבאמת יש להם טכניקה אדירה והם יכולות לעשות דברים ענקיים שידהימו את הקהל(ריי)
    עכשיו אני אוהב את סינה לא בגלל הדמות שלו..אני אוהב ת'מכות שלו אני אוהב שהוא נכנס לקריזה ושאי אפשר לעצור אותו שהוא במומנטום..
    ואגב מאוד הופתעתי ממנו בקרב מול אידג' ברויאל ראמבל ובקרב לאחר מכן..נראה לי סינה באמת מתחיל להגדיל את ארסנל התרגילים שלו ויותר מזה להוכיח לכולם ולכל אלה שהם חושבים שהוא אפס שהם טועים..
    בוא נראה...
    אבל תשמע אם אתה עד כדי כך שונא אותו לא משנה מה אני יגיד זה לא ישכנע אותך..לא בעיה שלי
    תאמת סינה כן מנסה להגדיל את ארסנל התרגילים שלו אבל זה עובדה שהוא אף פעם לא יהיה מתאבק טוב!

דיברת על שון מייקלס ואנגל? נכון, הם עושים את אותם תרגילים בכל קרב, אבל מה? יש להם גם את התרגילים האלו שהם מביאים בקרבות הגדולים שאת זה אין לסינה. קח דוגמא, הקרב ברסלמנייה 21, אנגל נגד מייקלס, מייקלס דופק מונסולט מהחבלים החיצוניים על אנגל ועל השולחן. אתה רוצה להגיד לי שזה לא מדהים? חוץ מזה שעל אנגל אתה לא יכול לדבר בגרוש כי הוא הרבה מעל סינה ואין מה להשוות בכלל...

בקשר לסינה אני חייב להביא לו תקרדיט שהוא מנסה כל הזמן להגדיל את מספר התרגילים שלו ולגוון...אבל רוב התרגילים שהוא עושה הם שטויות, מזה ה-5 knuckle shuckle? זה בולשיט...ה-FU זה בדיוק כמו סופלקס רגיל...אהבתי שהוא התחיל לעשות גם את ה-stfu זה מראה שהוא ממש מנסה להשתפר

אבל בסך הכל אף אחד לא מושלם, יש תמיד את המתאבקים שעושים את הדמות שלהם יותר טוב ממה שהם מציגים בתוך הזירה וסינה הוא אחד מהם. התפקיד שלו זה לא להיות מתאבק טוב, זה למכור את הגימיק כמה שיותר וככה הקהל המארקי אוהב אותו

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

barak
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan

אבל בסך הכל אף אחד לא מושלם, יש תמיד את המתאבקים שעושים את הדמות שלהם יותר טוב ממה שהם מציגים בתוך הזירה וסינה הוא אחד מהם. התפקיד שלו זה לא להיות מתאבק טוב, זה למכור את הגימיק כמה שיותר וככה הקהל המארקי אוהב אותו
    ואלה אחי מסכים איתך ברוב..לדעתי גם אנגל מתאבק אדיר מה שאני אומר רק שהוא גם לא כזה שיש לו ארסנל תרגילים..לרוב הוא עושה את אותו דבר..אנגלוק,אנגלסלאם אתה מבין אותי מאמין...
    עכשיו אני מסכים איתך גם שסינה מציג את הגימיק שלו בצורה מדהימה..דבר שללא ספק לזכותו..אבל לדעתי הוא רוצה להראות גם שהוא מתאבק טוב והוא כן שיפר את עצמו..אני מאמין שהוא יוכיח את עצמו ובגדול..

אחי שאני מדבר על תרגילים אני לא מדבר על פה ושם התאבדויות כמו לקפוץ על שולחנות וזה..
    אני מדבר על מגוון תרגילים בזירה עצמה בין שני המתאבקים..דברים שקורים בדר"כ באופן קבוע בכל קרב של המתאבק..
    ולא על פעםםם ב...על סיכון כלשהו

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,805 | הודעות: 8,150,387 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect