אתמול ראיתי את האירוע אבל אני לא מבין למה כל הזמן שגון סינה נותן אגרוף אז כולם שורקים בוזז...למה?
אתמול ראיתי את האירוע אבל אני לא מבין למה כל הזמן שגון סינה נותן אגרוף אז כולם שורקים בוזז...למה?
|
|
כי הבינו שהוא אפס
וזה היה רק לאירוע הזה =\ כי למחרת פתאום כולם חזרו לאהוב אותו.. בעע מעפן לאללה
Bring the Violence-
כי זה היה בניורק והוא מגיע מבוסתון ואין יותר מדי אהבה בין ערים אחר כך חזרו למקום שכולם אוהבים אותו כמו תמיד
Indianapolis colts Champions!!!
כל מה שאמרו פה לא נכון בגרוש!!
תראה, ניו יורק ידועה מאוד בקהל הסמארקי שלה, קהל סמארקי זה קהל שאוהב מתאבקים שיודעים להתאבק ולא אוהבים מתאבק לפי זה אם הוא היל או פייס
אז בגלל שהקהל מניו יורק הוא סמארקי, וסינה הוא דיי אפס בהאבקות, הם עשו את זה. אם שמת לב כל מהלך של אנגל הקהל הריע. למה? כי הוא המתאבק הכי טוב של ה-WWE.
עוד דוגמא זה ברסלמנייה 20, זה היה במדיסון סקוואר גרדן בניו יורק, הקהל שרק בוז ענק ללסנר ולגולדברג
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
הקהל היחיד שנשאר לו זה ילדות בנות 12
חד וחלק, הבינו שהוא סתם ראפר מסרוח..
גם בניו יירס רבולשן היו כמה אנשים שמעקו "סינה סאקס"
עזבו, הוא חרא..די..חרשו עליו..
רושמים בוסטון אחינכתב במקור על ידי RaUl
ואני לא מסכים איתך
השינאה שיש בין הערים היא בגלל בייסבול (יאנקיס והרד סוקס) לא בגלל האבקות...
זה שסינה אפס זה ידוע,הסיבה היחידה שהוא אלוף זה בגלל שיש מלא אמריקאים מפגרים ושמנים שמעריצים אותו כי הוא
"COOL" כזה אבל הוא מתאבק אפס...
במקום לתת צ'אנס למתאבקים טובים להתקדם בקריירה הם תוקעים את האידיוט הזה כי הוא מכניס להם כסף...
אם אתה מדבר על כסף.זה רק בגלל וינס.
נכון שהאמריקאים הפתטים האלה אוהבים רק מה שמביא תהילה וכל מי שמנצח,במקרה הזה רק בגלל שהוא דמות פייסית שמכניסה המון כסף ומרביצה שואוים לקהל,במקרה הזה זה סינה האפס..
אבל לא להרבה זמן
אני אומר שבקרוב יהיה גל פיטורים בWWE
ווינס יינסה לרענן את הסגל שלו קצת,
וסינה יהפוך ממיין איבנטר לאפר מידקארד ולאט לאט הוא לא יככב כל כך אחרי שכל ההתלהבות ממנו תרד
צריכים להשקיע במתאבקים ענקיים יותר כמו בנואה ואנגל ואפילו מייקלס.
אם הWWE יביאו את סמואה ג'ו הם צריכים לנהוג בו כדמות עילאית כדמות שצריכה להיות תמיד שם בזמן הנכון..ולא להמאיס אותו על הקהל
מי ביקש ממך לתקן אותי בכלל ? בוסתון זאת עיר אמריקאית לכן אני יכול לכתוב את זה עם ת' או ט' איך שיוצאנכתב במקור על ידי Troy
או שתגיד לי שתורכיה כותבים עם ת' אחר יכול להגיד טורקיה ויש עוד מלא דברים אז אל תנסה להיות פרופסור לעברית כי אתה לא ..
ויש יריבות בין העיר לא משנה עם זה בייסבול כדורסל או הוקי קרח או לא יודע מה ..
לא ידעתי לגבי זה שיש שם הרבה מביני התאבקות ..
ולגבי סינה וינס מנסה להשיג כמה שיותר וכמה שיותר מהר כרגע כי הוא יודע שבסופו של דבר הוא ימאס לכולם למי שעוד לא נמאס ממנו כי גם DVD שלו אמור לצאת עוד מעט עוד כסף טוב לוינס ..
Indianapolis colts Champions!!!
נכתב במקור על ידי meidan
לסנר וגולדברג אגדות.. שניים מהמתאבקים הכי אהובים עליי
בסדר לסנר אולי לא הכי טכני שיש אבל ביחס לגודל שלו.. הוא מדהים
וגולדברג בשיא.. אגדה
מה הקשר? לסנר עמד לפרוש והקהל שנא אותו שלמרות כל הפוש שנתנו לו הוא עזב רק בשביל קריירה מטופשת בפוטבול שבכלל לא התגשמה..נכתב במקור על ידי סנדוקאן
וגולדברג...נו באמת, אגדה עלאק, אין לו יכולת האבקות כמעט
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
לגולדברג יש הרבה מאוד יכולותנכתב במקור על ידי meidan
תראה סרטונים ישנים שלו ב WCW ותראה גם האבקות ביפן
גולדבג יכול לעשות הרבה.. אבל ב WWE עשו ממנו איזה מפלצת שרק עושה SPEAR ..
ברסלמניה 20 הקרב בן לסנר לגולדברג היה חראאאאא! לא עשו כלום