הורדתי C4 ואיתקנתי אותו...![]()
ניכנסתי לשמחק כתבתי שם משתמש וסיסמה... אבל פעם ראשונה בחיים שלי אני רואה את הבעיה הזאת![]()
מה אני עושה עכשיו![]()
תודה מראש למי שיצליח לעזור לי![]()
הורדתי C4 ואיתקנתי אותו...![]()
ניכנסתי לשמחק כתבתי שם משתמש וסיסמה... אבל פעם ראשונה בחיים שלי אני רואה את הבעיה הזאת![]()
מה אני עושה עכשיו![]()
תודה מראש למי שיצליח לעזור לי![]()
|
|
לא מצליח להתחבר לשרת שלהם משום סיבה בעיה בהגדרות אינטרנט שלך עשיתה משהו אולי?
לא איתחברתי בשם משתמש אחר ואיצלחתי ורק בשם משתמש הזה אני לא מצליח
זהו אחי תודה אבל זאת קנירה הייתה בעיה זמנית זה עובד עכשיו
חעחיחעחעחעחעיחעיח אני מזה @@
לא התחברת לאנטרנט !!! חעחעיחעיחיע זה 100% זה ! LOL
ראיתה למה אולג קיבל באן אחי ביגלל שהוא צחק על אחרים אני יודע שאתה בנאדם טוב לא מתאים לך לצחוק ככה על אנשיםםנכתב במקור על ידי super boy
וחוץ מיזה שזה לא רק שהוא לא התחבר לאינטרנט יכל להיות שיש איזשהי תקלה בשרת שמונעת מהחשבון להיכנס, תוכנה חוסמת ולא נותנת גישה לשרת\בעיה זמנית כמו שהוא אמר
ד"א הוא היה מחובר לפורום איך בידיוק הוא לא היה מחובר לאינטרנט??
(אתה רואה כמה הייתי יכל לצחוק עליך ולא עשיתי את זה מטעויות לומדים זו לא סיבה לא לצחוק אלא לעזור)
סוריי,כן זה מאה אחוז זה !
תנסה לא להתחבר ולהכבס לשרת ... :|
למה להתווכח?נכתב במקור על ידי super boy
בגלל שזה קרה לך זה לא אומר שזה מאה אחוז הוא לא היה מחובר לאינטרנט וגם אם כן לא תמיד הסיבה היא שהמחשב לא חמובר לרשת אתה בכלל ניסיתה לקרוא את השגיאה?
והוא גם אומר לך שבחשבון אחר זה נכנכס לו
"Cannot resolve host name"
זה אומר שהוא לא מצליח לקבל מהשרת ולהעביר ולהתחבר בכלל ולא תמיד בגלל שאתה לא מחובר לאינטרנט
אחי תקשבי אני לא רוצה לריב : \ אבל תנסה לבד ותראה ....
יש התערבות שאני מגדיר את המחשב שלך שלא ייתן לך יציאה לרשת ותראה שאתה מחובר לאינטרנט שלך וגולש ומשחק משחקים אחרים אבל זה אותה שגיאה שתקבל אם תנסה?נכתב במקור על ידי super boy
הייתה לי את השגיאה הזאת באמת אין מה להתווכח זה לא 100% הוא מנותק מהאינטרנט אז די עם השטויות
דייי לריב תשלימו! תלחצו ידיים לשלום![]()
]
לא רב איתונכתב במקור על ידי FreezeR
חבלנכתב במקור על ידי ron4ever
]
חחחחחנכתב במקור על ידי FreezeR
lol!~!~!
FREEZER יא מניאק מה אתה עובד עליי באייסייקויי !!!!!!! : \