אוקי אז ככה הכל עובד סבבה וזה.. אבל מצד שני יש לי אוזניות יו אס בי של מיקרוסופט, וזה קורא אותן כג'ויסטיק,
אז זה כאילו כל הזמן זז שמאלה ואני לא יכול לשחק עם אוזניות u know... אז איך אני יכול לפתור את זה, ואני לא מתכוון לשחק פיפא בלי שדרן וסאונד..
אוקי אז ככה הכל עובד סבבה וזה.. אבל מצד שני יש לי אוזניות יו אס בי של מיקרוסופט, וזה קורא אותן כג'ויסטיק,
אז זה כאילו כל הזמן זז שמאלה ואני לא יכול לשחק עם אוזניות u know... אז איך אני יכול לפתור את זה, ואני לא מתכוון לשחק פיפא בלי שדרן וסאונד..
|
|
אההה אני אנסה תודה אחי
ובבקשה תעבירו לי את זה לפורום המתאים טעות שלי אני לא שמתי לב אליו
לא אני לא אוהב רמקולים למה אמא שלי חוטפת עליי ת'קריזה =\נכתב במקור על ידי Born2Kill
יש לי סראונד ואני לא יכול לנצל אותו
טוב אם למישהו יש עוד רעיונות שיציע אין לי מושג איך משנים ת'מקשים גם קשה לזוז ואני לא רוצה לנתק עכשיו ת'אוזניות
תגיד איך הצלחת להפעיל תפיפא? זה כל הזמן מבקש ממני להכניס דיסק, אבל עשיתי MOUNT עם ה- DEAMON TOOLS לקבצים MDF,MDS
שמע בקשר לאוזניות זאת בעייה, הרי בשביל לבטל את "הג'וייסטיק" שהוא יצר לך צריך פשוט לנתק אותו (אפשר גם דרך המדריך שלי)
אבל אתה רוצה את האוזניות וכאן הבעייה...BORN2KILL אי אפשר לשנות תהגדרות במשחק..זה פשוט מריץ אותם וזה ממש משתלט על המשחק , תנסה אולי לחבר את האוזניות ביציאה אחרת של USB
אוקי נכנסתי לאתר של פיפא יש שם מדריך לביטול יואסבי שזה משהו בן זונה עובד לי טוב
תודה לכל העוזרים!