כותרת :ם
צריך מהאיזור של הרגליים לאיזור החזה?
או מאיזור הראש ללמעלה?
כי אחד מהם עוצר את הגדילה :ם
כותרת :ם
צריך מהאיזור של הרגליים לאיזור החזה?
או מאיזור הראש ללמעלה?
כי אחד מהם עוצר את הגדילה :ם
|
|
אני בן 13 ואני עושה כאילו מהרגליים לחזה...
זה מפתח יד קידמית אם אני יודע למה אתה מתכוון...לדעתי זה הכי טוב כי אני לא חושב שזה עוצר את הגדילה
מהראש ומעלה זה לגב וכתפיים נראה לי...לא כדאי לעשות את זה
עוד פעם התחלנו עם השטויות האלה >.>
לא עוצרים גדילה ולא בטיח חלאס להמציא שטויות
ואם אתה כ"כ דואג על הגב של תעשה את זה בישיבה
התרגיל מהרגליים לכיוון החזה יד קדמית
התרגיל מאיזור הראש ללמעלה.. זה או יד אחורית או כתפיים (תלוי איפה אתה תופס) צדדים זה כתפיים ומאחורי הראש לכיוון למעלה זה יד אחורית :X
Bring the Violence-
לא עוצר שום דבר אל תדאג ואל תמציא תירוצים כדיי לא להתאמן!
נו אז מה סתם כולם אומרים שזה עוצר תגדילה???
לך שאל איזה מאמן לספורט או משהו...
או שתשאל את Gangtsa shit או YellowSlider הם הכי סוסים בפורום הזה P:
אתה שואל אותי ואני מסכים עם זה שאמר שזה לא פוגע בשום גביהה ושום כלום
סתם שטויות
אתה יכול להרים מה שאתה רוצה ואיזה תרגיל שת'רוצה... כמובן שצריך לעבוד נכון כדי לא לפגוע בגב(שימו לב שזה לפגוע בגב או באיזה שהוא חלק בגוף ולא לפגוע בגביהה כי זה בלתי אפשרי להפסיק לגבוה מלהרים משקולות מסכנה) ולעבוד בהתחלה בהשגחה
של מדריך כושר מוסמך שיסביר איך עושים הכול כמו שצריך
אפשר לעשות איזה תרגיל שרוצים שום דבר לא פוגע אין שום בעיה עם להרים משקולות(כמובן שאסור להרים משקולות ממש ענקיות שלא מסוגלים להרים כי זה כבר יכול לגרום לדברים אחרים ולא רק לפגיעה בגב או משו)
גם ילוסליידר יגיד את אותו דבר.
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
יאפ =) ובגלל זה אני בחיים לא עובד עם כיסא ישר >.> ככה יש פחות לחץ על הגב..
תמיד אני לוקח את זה עם השיפוע ומוריד אותו ממש טיפה למטה.. גם נותן יותר מרווח לתנועה =)
Bring the Violence-
רגע אם הכסא בחדר כושר הוא בשיפוע גם שהוא הכי ישר שהוא יכול להיות זה טוב?!נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כה.. כמו שאמרתי.. אני תמיד נותן טיפה שיפוע =)
הכיסאות הישרים מעצבנים אותי לאללה >.>
Bring the Violence-
תמיד שיש שיפוע קטן זה מוריד לחץ מהגב, נגיד שעושים את הדבר הזה ליד אחורית [cable push downs] אז אם לא מטים טיפה את הגוף [עם רגל אחת אחורה] נוצר לחץ על הגב תחתון
אם מתאמנים נכון זה לא עוצר שום גדילה צריך רק לדעת תשאל מדריך בחדר כושר אחד שיודע אני יש לי דוד בן 14 התחיל להתאמן וגבה יותר ממה שהוא היה ופיתח גוף משהו עצבני
טוב שמעו, אני מכיר איזה אחד, הוא התחיל להרים משקולות בגיל 14, ההורים שלו בגובה רגיל של 1.75 ככה, ובגלל שהוא התחיל להרים משקולות בגיל ההוא, כיום הוא בגובה של אמממ 1.60 והוא כבר בן 21 אז אל תגידו לי שזה לא עוצר תגדילה כי זה מאט אותה ואולי גם עוצר...הוא כולו מנופח ושרירי אבל פשוט נמוך מאוד וזה לא גנטי כי ההורים שלו גבוהים כמו שציינתי קודם
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אתה יודע שיש לזה עוד סיבות נכון?נכתב במקור על ידי meidan
תזונה זה בראש ובראשונה.. דבר שני יכול להיות שהוא הרים משקלים יותר מדי כבדים ופגע בעצמו באיזשהיא צורה...
שוב:
אם עובדים נכון שום דבר לא יקרה.
Bring the Violence-
שמו בעיקרון יש מחקרים שמראים שזה פוגע כי מה בעיקרון קורה? שהשריר גודל אז העצמות מתקרבים זה לזה ויכולים להרוס את הסחוס(או שלא כותבים ככה אין לי מושג) ובסחוס מתפתח הורמון הגדילה ... הביאו לנו איזה אחד שהוא מכשיר מדרכי כושר והוא הסביר לנו על כל העיניין הזה אבל הוא אומר שאם אתה הולך למכון ויש לך מדריך מוסמך שמבין הוא מתאים לך עומסים שהגוף שלך יכול לעמוד בהם
אני מרים משקולות בשכיבה על המיטה בשביל לא לפגוע בגב...
המיטה שלי למעלה קצת מורמת... ממש טיפה
זה בסדר?O_O