דבר ראשון רציתי לשאול אם זה הרבה או קצת
דבר שני אני פוחד רצחחחחח יש משהו לעשות כדי להתגבר על הפחד? כולם אומרים שזה כואב![]()
דבר ראשון רציתי לשאול אם זה הרבה או קצת
דבר שני אני פוחד רצחחחחח יש משהו לעשות כדי להתגבר על הפחד? כולם אומרים שזה כואב![]()
|
|
אין לך מה לפחד...אתה לא תרגיש בכלל
מרדימים לך את האזור ככה שאתה לא תרגיש כאב בכלל
תעצום עינים כל הטיפול עד שזה יסים וזה יעבור מהר ..סמוך עלי יעזור לך![]()
אחי עקרו לי לישפני שנה 2 שיניים זה לא כואב אבל אתה כזה מרגיש חרקות של שבירה ואני רציני רצח אבל תיתגבר אחי
עושים לך הרדמה אחי שזה בקטנה כואב ואז אתה לא מרגיש כלום...
וואי מבאס רצח אחי אבל אל תדאג זה לא כואב בגרוש מרדימים את המקום אולי טיפה דם וזהו אל תדאג אחי זה שטויות ושכול זה יהיה הבעיות בחיים שלך תאמין לי
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
לא כואב בכלל אחי אין לך מה לדאוג זריקה קטנה ואחרי זה תעצום עיניים ואתה לא מרגיש כלום
מעצב גראפי לכל מטרה.
אל תעשה את זה... גם לי יש אותה בעיה... אני צריך לעקור כמה שיניים כדי לשים גשר כדי שיהיו ישרות אבל תחשוב על זה ככה השיניים האלו לא יצמחו לך שוב יענו אחרי שעקרת נגמר הן לא יחזרו... את העקירה אתה יכול לעשות בגיל מבוגר יותר, כשהשיניים גם ככה יהיו גמורות... ועוד דבר זה כן כואב סתם בולשיט לא כואב,הרדמה וכו' אפילו אחרי הרדמה אתה תרגיש את זה ובמלוא העוצמה...
מה גם שהעקירה עצמה עולה לא מעט כסף...
מצטער שערערתי לך את הבטחון אבל תשקול את זה שוב... תתייעץ עם ההורים שלך או מישהו אם באמת כדאי לעשות את העקירה הזאת
תירגע אחי שמים לך חומר אז זריקה שלא תרגיש אותה ואז עוקרים ולא מרגישים שום דבר אחי עברתי עקירה זה לא כואב כלל
ג.ב אתה לא צודק בכלל.....
עוקרים לו את השיניים ואז השיניים שאחריהם תופסים את המקום .....הם זזים לאט לאט אחורה.....
ואף אחד לא שם לב לזה
אני שמתי גשר ולא היו צריכים לעקור לי שיניים
בקשר לאשכול-אחי זה לא כואב....
אתה לא יודע איך פחדתי שהייתי יותר קטן אבל שסוף סוף הלכתי ראיתי שזה בכלל לא כואב
אתה רק מרגיש את הזריקה של ההרדמה....שזה כמו דקירה של קיסם
ואז הוא עושה את העקירות ואתה לא מרגיש כלום אחי
אל תדאג
זה תלוי איזה שינים יש לו, יש כאלה שהפה שלהם עם צפיפות בשינים וזה גורם לשינים עקומות וכל השינים נוטים כזה כלפי חוץ, אז מה שעושים מורידים את שתי השינים האחרונות למעלה ואת השתים האחרונות למטה.. ואז הברזלים דוחפים תשינים ואז יהיה לך שינים מושלמותנכתב במקור על ידי ג.ב
בקשר לכאבים אז כואב אתה גבר לא:Boxing:
מה שחשוב, אם אני לא טועה אחרי ההרדמה החינכיים נפוחות אז לא לגעת בזה!!!!!!!!
יש אנשים בעולם שסופרים את הימים שלהם על כף היד.. שיש להם איידס סרטן ויודעים שעומדים למות מחלה סופנית
אנשים מאבדים רגליים ידיים אצבעות כל יום בתאונה ..
ואתה מדבר על השיניים?
תראה אמרו פה כמה דברים.. זה ייכאב.. לי לפחות זה כאב.. אתה לא מרגיש כאב בבשר.. רק אתה מרגיש שהשן יוצאת מהמקום שלה..
עדיף שתלך לרופא טוב.. בעל שם טוב ונסיון של אנשים
לי עשה רופא שלא הצליח לעקור את כל השן.. [ מה שרופא אחר היה יכול לעשות ] ושבר לי אותה באמצע של השן.. זה הכי כואב בעולם..
בהצלחה אחי..
חחחח אביאל אהבתי את התגובה שלך :eye:נכתב במקור על ידי YaBoy
מממ כן.. זה רק עקירת שיניים..
לא כזה נורא. אף פעם לא עשיתי ואני מקווה שלא יעשו
אבל בכל אופן
אני חושבת שיש הרדמה ככה שזה פחות כואב.
ממ בהצלחה
קח את זה בקלות. יש דברים יותר קשים ..