קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]האם לדעתכם נעמה תלך עם דן או עם ליה?
    על ידי -Uriel- בפורום סדרות ריאליטי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-03-2008, 14:47
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 09:52
  3. [דיון]האם לדעתכם הרעיון להדיח את אלכס היה חכם?
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-02-2008, 16:42
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-01-2008, 10:46
  5. [דיון]האם לדעתכם נועם עשה בשכל כשחזר לג'יבארו?
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-01-2008, 14:30
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

[דיון]האם לדעתכם צריכים לעבור לשני משחקים בשבוע בליגת העל?

Gigi Buffon
    אורח

ברירת מחדל [דיון]האם לדעתכם צריכים לעבור לשני משחקים בשבוע בליגת העל?

המצב הוא כזה,ברוב אירופה בימים שאין גביע אירופה משחקים גם באמצע השבוע,בישראל מתבטלים באמצע השבוע.
    הדבר הזה מסביר את רמת המשחק של הקבוצות הישראליות אחרי שהם חוזרות מגביעי אירופה הם עייפות,לא מציגות כדורגל טוב,הכושר הגופני ברמה נמוכה והם בד"כ לא מצליחות לתפוס מיקום גבוה בליגה.

חלק מן הדוגמאות:
    מכבי חיפה עונת 2002/03 שיחקה בליגת האלופות,אבל בליגה לא הצליחה לזכות באליפות אומנם רק בהפרש שערים,אבל עדיין נכשלה במטרה שלה.
    עונת 2004/05 מכבי ת"א משחקת בליגת האלופות ומסיימת את העונה רק באמצע הטבלה.
    עונת 2005/06 מכבי פ"ת משחקת בגביע אופ"א,אבל בליגה לא מצליחה להציג כדורגל משכנע כמו בעונה שעברה וכרגע זה לא נראה טוב.

הנתונים רק מראים עד כמה הקבוצות הישראליות לא מסוגלות לשחק 2 משחקים בשבוע ולא נמצאות בכושר משחק,בזמן שקבוצות אירופיות עומדות ב3 משחקים ב9 ימים בערך.

האם אתם חושבים שיש צורך לשחק גם באמצע השבוע,על מנת להרים את כושר המשחק ואולי ע"י כך להגיע מוכנים יותר לאירופה.

תגובות

2. קישורים ממומנים

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

כרגע לא
    שירחיבו את כמות הסגל ויתנו ליותר ישראלים צעירים לשחק אז יש מה לדבר
    כרגע הם קורסים
    צריך להעלות רמה בהדרגתיות. עוד שנה שנתיים שתי משחקים בשבוע

ושבקבוצות יעבורו לניהול מקצועני ושהאימונים יהיו ברמה הכי גבוה שאפשר

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

תעשה 2 משחקים בשבוע ונגמרת לך הליגה בינואר פברואר, אתה רוצה להפוך לליגה הארגנטינאית ?

הייתה שנה עם ליגת מילואים שלדעתי זה רעיון מצוין אפשר לתרגל הרכבים, אפשר להכניס צעירים לטעום דשא ואפשר לשמור על כושר ויושר.

Gigi Buffon
    אורח

אבל אתה יכול להוסיף עוד סיבוב אחד לליגה שיהיו 4 סיבובים כדי שהעונה לא תגמר בפברואר,אמממ אם היו פה מתקנים ורמת ניהול ואימון כמו בקבוצות הקטנות באנגליה אז היה על מה לדבר,אבל רוב הצעירים לא מוצאים את עצמם ואני יכול לתת המון דוגמאות מהאזור שלי-הפועל ב"ש מחלקת נוער באמת מוכשרת,אבל לא מעלים נוער לבוגרת ורוב השחקנים מוצאים את עצמם בחורים כמו ערד/דימונה/נתיבות וכו'.

אימונים ברמה גבוהה חייבים להיות פה,פשוט הרמה בבית הספר למאמנים כל כך נמוכה שזה מצחיק,כול אידיוט יעבור את המבחן הסופי וגם אם הוא לא יעבור מספיקים 10 אלף שקל כדי שהוא יעבור.

גם הגדלה של הליגה תעבור אולי בעוד 2-3 קבוצות הליגה ממש אין אתגר אין קבוצות כמו באנגליה כמו בעונה שעברה מהתחתית שלפעמים הפתיעו והיו מוקש.
    איפה הימים של מכבי קריית גת 4-0 על חיפה אחחחחח
    אני מתגעגע לימים שהייתי אוהב ליגה ישראלית

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

לא זה מה שיעשה את הקבוצות הישראליות מוכנות פיזית לגביעי אירופה וכשירות גם בליגה.

מה שצריך לקרות זה :

1. רמת האימונים בארץ חייבת לעלות לרמות עיקשות ביותר , שחקנים בארץ מתאמנים בחדרי כושר ובאימונים עצמם באופן שכונתי והקבוצה היחידה לפי דעתי שמתאמנת כמו קבוצה זאת הפועל ת"א אבל גם זה ביחס לישראל
    2. הרוטציה בקבוצות הישראליות , מה לעשות , דלילה.
    המאמנים צריכים את אותם שחקנים לכל המשחקים והם לא יכולים להביא להם תחליף ראוי מהקאדר ולכן נוצר מצב ששחקן ישראלי/זר שהכושר שלו לקוי מלכתחילה , משחק גם באירופה וגם בליגה
    שימו לב מה קורה במכבי פ"ת , מכת הפציעות שם מדהימה אחרי משחקים באופ"א וזה משפיע ישירות על המצב שלהם בליגה

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

שיחזירו ל18! כמו פעם עם צפרירים חולון ומכבי הרצליה
    ראבק המשחקים האלה היו טובים היה מתח בליגה הפועל פת הייתה דורסנית כולם פחדו ממנה וממשחקי חוץ בוציים בצפרירים חולון

אני מתגעגע ל 18

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי linkin
    שיחזירו ל18! כמו פעם עם צפרירים חולון ומכבי הרצליה
    ראבק המשחקים האלה היו טובים היה מתח בליגה הפועל פת הייתה דורסנית כולם פחדו ממנה וממשחקי חוץ בוציים בצפרירים חולון

אני מתגעגע ל 18
    במה זה יועיל במה?!

יותר חרא של קבוצות בליגה , הרמה עוד יותר תקטן כי עכשיו קבוצות מגעילות שאני רואה מספיק טוב איך הן בליגה לאומית יהיו בליגת העל , זה מה שהכדורגל הישראלי צריך ??

רבאק, אתם מנסים להתעלם מהבעיה עצמה וחושבים שאפשר לפתור את זה עם כל מיני דרכים עקיפות , אבל זה לא יעזור, כי בסופו של דבר, מה שמשפיע על הרמה של הכדורגל הישראלי היא ההשקעה במשאבים לדור הצעיר ובטיפוח שלו , מערכת אימונים הרבה יותר אינטסניסיבית לשחקנים.

צריך אשכרה לשלוח לטיול שחקנים ישראלים לראות איך הולכים האימונים בליגה שנייה באיטליה, אני כבר לא מדבר על ליגה ראשונה אלא ליגה שנייה ,ואז להכניס אותם לפרופורציות.
    הם מרוויחים שכר שפשוט לא מגיע לחבורת פרזיטים האלה בזמן ששחקנים בליגות שניות באירופה(אני כבר לא אדבר על הליגות הראשונות כי זה יהיה פשוט מצחיק) מרוויחים לעתים כמוהם ואפילו פחות מהם ונותנים את כל החיים שלהם לכדורגל ולכושר הגופני שלהם כדי להשתפר ולהתפתח.

Gigi Buffon
    אורח

נו אבל שלב אחד זה ליצור עוד מחזור משחקים באמצע השבוע,כהתחלה מזערית לשינוי שצריך לקרות,אם זה שכול קבוצה כול בוקר תעשה אימון כושר בחדר כושר,וחובה על השחקנים להגיע מי שלא מגיע קנס ולספסל,רק בעונשים הם יבינו פה אז שיקבלו את זה.

התוספת של עוד מחזור תשפר פשוט בצורה ענקית את הכושר משחק אין לכם מושג בכמה.
    עוד מחזור משחקים-יותר אימונים בשבוע זאת אומרת שמירה על אורח חיים ספורטיבי למשך שבוע שלם כמעט זאת אומרת פעילות גופנית ואכילה נכונה זאת אומרת בכלליות אחרי הרבה עבודה מקצועונות.

סגל קצר לא בעיה,אפשר להעלות שחקני נוער,אפשר לקנות שחקנים מאפריקה אתה יכול לקנות 2 ב10 הם ממש זולים.
    מה עושה קבוצה אירופית שהסגל שלה קצר?-מעלה מהנוער,ולנו יש פה נוער כישרוני אבל הבעיה היא חוסר טיפוח וחוסר במתקנים-אם קבוצת נערים של הפועל ב"ש מתאמנת בפארק שכונתי אז המצב קשה בארצנו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

אני יכול להגיד לך שיש שחקנים שלוקחים על עצמם בזמנם החופשי עוד אימונים אישיים, זנדברג הוא דוגמא לכך, הוא שכר את אבי מויאל המטכ"ליסט של נבחרת ישראל ועכשיו הוא לא מפסיק לרוץ.
    אני אישית יכול להבטיח לכם שהאימוני כושר של מכבי חיפה הם קריעת תחת, מאמן הכושר שלהם היה מורה לספורט שלי והוא גם יש לו תעודת מאמן כדורגל הוא מבין עניין.

על הגדלת ליגה אני לא חושב שיש מה לדבר, לקבוצות אין מספיק תקציב לעמוד בכבוד בליגת העל.

ושוב אני אומר, ליגת מילואים זה הכרחי.

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    נו אבל שלב אחד זה ליצור עוד מחזור משחקים באמצע השבוע,כהתחלה מזערית לשינוי שצריך לקרות,אם זה שכול קבוצה כול בוקר תעשה אימון כושר בחדר כושר,וחובה על השחקנים להגיע מי שלא מגיע קנס ולספסל,רק בעונשים הם יבינו פה אז שיקבלו את זה.

התוספת של עוד מחזור תשפר פשוט בצורה ענקית את הכושר משחק אין לכם מושג בכמה.
    עוד מחזור משחקים-יותר אימונים בשבוע זאת אומרת שמירה על אורח חיים ספורטיבי למשך שבוע שלם כמעט זאת אומרת פעילות גופנית ואכילה נכונה זאת אומרת בכלליות אחרי הרבה עבודה מקצועונות.

סגל קצר לא בעיה,אפשר להעלות שחקני נוער,אפשר לקנות שחקנים מאפריקה אתה יכול לקנות 2 ב10 הם ממש זולים.
    מה עושה קבוצה אירופית שהסגל שלה קצר?-מעלה מהנוער,ולנו יש פה נוער כישרוני אבל הבעיה היא חוסר טיפוח וחוסר במתקנים-אם קבוצת נערים של הפועל ב"ש מתאמנת בפארק שכונתי אז המצב קשה בארצנו.
    כמה שאני מסכים איתך.
    אנשים פה מתלהבים מהצלחה רגעית כמו של נבחרת ישראל , אבל הם לא מבינים שאם ההשקעה במשאבים לדור הצעיר לא תגדל באופן מהותי , כל המאור בוזגלו ואיתי שכטר והחברים שלהם ילכו קיבינימאט בכדורגל האירופי וזה יתבטא גם בהישגים של נבחרות ישראל.

כולם פה אוהבים לברבר עד כמה המצב בארץ קשה ושלא משקיעים בנוער ולא משקיעים בבלה בלה בלה
    אבל שוכחים דבר אחד - בישראל אין שר ספורט !!!
    בכל מדינה מתוקנת ששמה לעצמה את הספורט כיעד פיתוח רציני , יש שר ספורט שאחראי אך ורק לתחום הספורט.
    ומה לנו יש? לנו יש לימור לבנת שהיא בנוסף להיותה שרת הספורט (פח פח ועוד פעם פח) היא גם שרת החינוך והמדע , והספורט ? נעלם הרבה אחרי כל החרטה ברטה הזה.
    צחוק צחוק, אבל שלום אביטן רוצה לרוץ לרשימת הליכוד ולהיות שר ספורט ואתם יודעים מה ?אני לא אתנגד אם הוא ייבחר כי כמה שאני שונא אותו ואת הפה הגדול שלו , עדיף אותו מאשר כלום , מישהו שיתעסק רק בספורט , שידאג להעביר משאבים גדולים מהתקציב הממשלתי שהולך לכל הישיבות האלה שלא תורמים למדינה בשיט , ויעביר אותם לספורט ובעיקר לכדורגל.

Gigi Buffon
    אורח

הגדלה ל18 זה מוגזם כי אז יוווצר מצב שקבוצה במקום האחרון תהיה עם נקודה או שתיים בעוד שמכבי חיפה תהיה עם 80.

ליגת מילואים זה פיתרון גם טוב,אבל הם יכולים גם לקיים משחקי ידידות באמצע השבוע בין הקבוצות,אפילו מול קבוצות מהליגה הלאומית,עדיין 90 דק' של מאמץ לכל שחקן פעמיים באותו שבוע יעזרו לו בסופו של דבר בטווח הארוך.

אבל עדין אני חושב שחייבים לעבור לשחק עוד מחזור באמצע השבוע ולהוסיף עוד סיבוב אחד לליגה,בטווח הארוך זה יעזור לליגה וגם לנבחרת שהיו כמה שחקנים שלא עמדו אחרי המשחקים של הנבחרת.

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

הגדלה ל18 זה מוגזם כי אז יוווצר מצב שקבוצה במקום האחרון תהיה עם נקודה או שתיים בעוד שמכבי חיפה תהיה עם 80.

ליגת מילואים זה פיתרון גם טוב,אבל הם יכולים גם לקיים משחקי ידידות באמצע השבוע בין הקבוצות,אפילו מול קבוצות מהליגה הלאומית,עדיין 90 דק' של מאמץ לכל שחקן פעמיים באותו שבוע יעזרו לו בסופו של דבר בטווח הארוך.

אבל עדין אני חושב שחייבים לעבור לשחק עוד מחזור באמצע השבוע ולהוסיף עוד סיבוב אחד לליגה,בטווח הארוך זה יעזור לליגה וגם לנבחרת שהיו כמה שחקנים שלא עמדו אחרי המשחקים של הנבחרת.
    אויש ליגת מילואים תעשה טובה

סתם בזבוז זמן , כסף וכושר.

ראינו איך הקבוצות הישראליות " מתייחסות ברצינות " לכל העסק הזה של ליגת המילואים , זאת שכונה אחת גדולה ולא יותר מזה , פשוט מיותר לחלוטין!

Gigi Buffon
    אורח

לא שלו םאביטן צריך להיות שר ספורט,אלא רון קופמן הוא באמת היחיד שיוכל לשנות עם כמה שאני מתעב תבחור בהתנהגות שלו,אם אשכרה הוא רץ לכנסת אני מגייס את כול מי שאני מכיר,מקים מטה בעדו,העיקר שיהיה שר הספורט,גם נרוויח אחד שישקיע באמת איפה שצריך וזה בנוער,וגם אחד שיעורר את הדיונים הדי רדומים בכנסת חחח.

לא אבל עכשיו ברצינות יש המון כישורנות שלא מוצאים את עצמם בכלל,אני לא מדבר על בוזגלו וכו',הנה לדוגמא בן בסט,רפאלוב מחממים את הספסל בחיפה ששחקנים בגיל שלהם באירופה כבר שיחקו בקביעות בהרכב,ויש להם כישרון אני לא אומר שאין פשוט מתייחסים אליהם בצורה כזו חרא שזה מגעיל,שחקנים בגיל 18 באירופה כבר עם חוזי מקצוענים של סכומים נכבדים ולא חוזי חייל כמו פה של 1500 שקל,ארבייטמן שאם נערוך השוואה זעומה הוא הווין רוני הישראלי,בגיל 18 לא היה שחקן מרכזי למרות שיש לו המון המון פוטנציאל,רוני בגיל 17 כבר שיחק ביורו,זה אולי השוואה מפגרת אבל זה רק מראה את האבסורד כאן.

הכי חשוב שיעברו לעוד מחזור ולתוכנית אימונים שמתחילה מ7 בבוקר ולא מ12 בצהריים ונגמר רק ב6,בדיוק כמו יום עבודה,שהשחקנים יצדיקו תכסף שהם מקבלים.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF
    אויש ליגת מילואים תעשה טובה

סתם בזבוז זמן , כסף וכושר.

ראינו איך הקבוצות הישראליות " מתייחסות ברצינות " לכל העסק הזה של ליגת המילואים , זאת שכונה אחת גדולה ולא יותר מזה , פשוט מיותר לחלוטין!
    שום ביזבוז זמן, ושום ביזבוז כושר, כל העניין הוא להחדיר כושר.
    זו לא בעיה להעביר כמה חוקים בליגת המילואים כמו חובת הופעה ובלה בלה או שנוריד לכם נקודות או קנס בלה בלה זה לא העניין.

הקטע הוא ליצור מצב שכמו בליגות מתוקנות באירופה השחקנים רצים ולא תופסים אתה החזה דקה 60.
    עד שלא כל קבוצה בארץ יהיה לה המשאבים למתקן אימונים טוב לא ישתנה הרבה הכושר הממוצע של שחקן ישראלי בליגה.
    אימונים שבועיים בחדר כושר כחובה זה עדיין אני לא יודע אם יש אפילו בקבוצה אחת בארץ וחבל, ראינו איך פ"ת התקשו מול הענקים המסוקסים של ברונדבי.

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

לא אבל עכשיו ברצינות יש המון כישורנות שלא מוצאים את עצמם בכלל,אני לא מדבר על בוזגלו וכו',הנה לדוגמא בן בסט,רפאלוב מחממים את הספסל בחיפה ששחקנים בגיל שלהם באירופה כבר שיחקו בקביעות בהרכב,ויש להם כישרון אני לא אומר שאין פשוט מתייחסים אליהם בצורה כזו חרא שזה מגעיל,שחקנים בגיל 18 באירופה כבר עם חוזי מקצוענים של סכומים נכבדים ולא חוזי חייל כמו פה של 1500 שקל,ארבייטמן שאם נערוך השוואה זעומה הוא הווין רוני הישראלי,בגיל 18 לא היה שחקן מרכזי למרות שיש לו המון המון פוטנציאל,רוני בגיל 17 כבר שיחק ביורו,זה אולי השוואה מפגרת אבל זה רק מראה את האבסורד כאן.

הכי חשוב שיעברו לעוד מחזור ולתוכנית אימונים שמתחילה מ7 בבוקר ולא מ12 בצהריים ונגמר רק ב6,בדיוק כמו יום עבודה,שהשחקנים יצדיקו תכסף שהם מקבלים.
    תשמע , אין מה לעשות
    הצבא תוקע את ההתקמדות ולא יעזור כלום , אתה לא יכול להרשות לשחקן לא להתגייס לצבא
    מה לעשות שרוני לא צריך להתגייס לצבא, רפאלוב ובן בסט כן צריכים , לזה הם נולדו וככה הם יצטרכו לחיות.
    קח לדוגמא את שלומי דהאן שהיה אחת התקוות הגדולות של דורטמונד שכבר רצתה לחתום איתו על חוזה ארוך טווח ואז הגיע הצו להתגייס , והצבא היה בראש סדר העדיפויות שלו(ולא שכך לא צריך להיות) וההתקדמות לא רק שנתקעה אלא הלכה לעולמה(סליחה על השימוש במילים האלה חח)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect