אני 1.73 שוקל 68 עכשיו הכל טוב עד שמגיעים לעניין של השד...ובגלל שאין לי את בלוטת השפיך השד נראה גדול איזה תרגילים מומלצים אני יכול לעשות בכדי להוריד את השד יש בו שומנים אני לא אומר שאין בו.או לפחות משהו שיגרום לשד להראות יותר מעוצב תודה
אני 1.73 שוקל 68 עכשיו הכל טוב עד שמגיעים לעניין של השד...ובגלל שאין לי את בלוטת השפיך השד נראה גדול איזה תרגילים מומלצים אני יכול לעשות בכדי להוריד את השד יש בו שומנים אני לא אומר שאין בו.או לפחות משהו שיגרום לשד להראות יותר מעוצב תודה
|
|
פיתוח חזה? מרפקים...פרפר משקולות... דחיקת מוט....
כל מה שעובד על חזה
-ReMiX-
שד? חח שדיים יש לבנות, לך יש חזה..
אני 1.70 על 51 קילו..ואני שחיף , אז נראה לי שאצלך יש עודף שומן גם בבטן נכון?
ואתה צריך לעבוד תרגיליי חזה בשילוב של ירידה במשקל
תרגיליי חזה - שכיבות סמיכה בכל הסוגים (רגיל, רחב, יהלום), מתח בכל הסוגים (הפוך משני הצדדים, שני הידיים צמודות, שני הידיים רחבות..)
אלו אתה יכול לעשות בבית.
אני ממליץ לך להירשם לחדר כושר.. שמה יש את המכשירים המתאימים והכל.
והדבר הכי חשוב! לא לאכול ממתקים, חטיפים, פיצוחים ושום דבר שיש בו שומן והוא לא בריא.
יש לך 2 אפשרויות
לחטב את הגוף ולהוריד שומן
לעלות במסת שריר כמה שיותר נקי (בלי עליה בשומן כמעט אבל זה יקח הרבה זמן ) ואז יראו יותר צורה של חזה מאשר שיראו שומן
במה תבחר?
עלייה לא נקייה ואז חיטוב לא יעבוד? חחח
זה די מבאס לעשות חיטוב ואז להיות כזה שחיף לפי דעתי :X
אבל אממ אור אם אתה יכול להסביר.. בתאכלס עלייה כמעט בלי שומן זה אפשרי אבל איך.. כאילו המאזן קלוריות החיובי קטן מעלייה לא נקייה? :X
או שזה תלוי באוכל שאתה אוכל? (והכמות שאתה שורף כמובן..)
Bring the Violence-
אתה פשוט הופך את השומן לשריר....
אוי נו די כמה פעמים צריך לחזור על זהנכתב במקור על ידי 4hawk
שומן לא הופך לשריר.
Bring the Violence-
אני
אסביר
הכל
אחרי
שאני
אתקן
את
המקלדת
שלי..
תגידו מישהו יכול להסביר לי מזה בלוטת שפיך בשד?
יש לך 2 אפשרויות
לחטב את הגוף ולהוריד שומן
לעלות במסת שריר כמה שיותר נקי (בלי עליה בשומן כמעט אבל זה יקח הרבה זמן ) ואז יראו יותר צורה של חזה מאשר שיראו שומן
במה תבחר?
ואיזה תרגילים עושים את זה?
אחי ירדתי עוד 6 קילו הייתי שוקל 74 עכשיו אני 68 ובחודש כל ה6 קילו.
איך אני מפתח חזה אבל שלא יהיה מגעיל אי רוצה לרדת עוד בשומן....אז איך בו זמנית גם מפתחים וגם יורדים?כל העניין זה השד .הבטן לא ממש שמנה...
נערך לאחרונה על ידי DaMbO; 25-05-2006 בשעה 18:12.