יש אחת שאני בטוח שהיא דלוקה עליי אין מאהאחוז דלוקה עליי רוצה להיות חברה שלי לצאת איתי הכול
בקיצור גמני דלוק עליה טיפה בקטנה אבל עכשיו יש לי תקופה עמוסה לא עמוסה מבחינת לימודים זה לא חשוב אלה אני עובד הרבה ובקושי יושן ואין לי ז לחברה עכשיו
ויעני אני יודע שגם מתי שיש לי זמן לא יהיה לי כ"כ הרבה כוח אליה
אני יוכל לראות אותה פעם ביומיים שלוש ולדבר איתה פעם ביומיים ככה כי אם יותר מיזה פשוט יימאס לי ממנה ככה אני
בקיצור אתמול ושלשום היא התקשרה אליי והייתי בעבודה עניתי לה ואמרתי לה שאני מת עליה וזה ואני לא יכול לדבר עכשיו אני בעבודה
אם תהיי ערה באחד וחצי בלילה כשאני מסיים עלבוד תתקשרי אלייחח והיא כנראה לא הייתה ערה
ביום השני התקשרה אליי גם היייתי בעבודה אמרתי לה אני לא יכול לדבר נראה אותך מחר בבצפר
בקיצרו היא דפוקה ישר נדלקה חשבה אני רוצה לדבר איתה ולהציע לה חברות ישר נדלקה סיפרה לחברה טובה שלה שהיא חברה של חבר טוב שלי והוא אמר לי , אמרתי לו שלא לא התכוונתי לזה חח באמת לא התכוונתי יעני סתם אמרתי שאני יראה אותה כי כבר הרבה זמן לא ראיתי אותה ולא דיברנו אז התגעגעתי
בקיצור לא יודע מה לעשות, יעני אין לי כוח להציע לה לצאת לא שאני מתבייש כי אני לא ביישן פשוט אין לי כוח חח אני עייף ובא לי לעשות דברים אחרים
ונגיד ואני יציע לה לצאת וזה נהיה חברים אני יצטרך לדבר איתה כל יום יומיים ולראות אותה ואין לי ז לזה אני יודע שאני לא יחזיק מעמד יימאס לי ממנה מהררר
בקיצור תגידו מה כדאי לעשות

חח והיא כנראה לא הייתה ערה
ציטוט ההודעה
(