קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] אוהד קדוסי ומשה ביטון בדרך למכבי קביליו יפו
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-05-2010, 10:04
  2. [חדשות] חוזר לישראל: איבזיטו אוגבונה בדרך למכבי פ"ת
    על ידי DarkDevil בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-12-2009, 15:02
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 18:12
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-03-2008, 13:45
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 16-11-2006, 17:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

ארבייטמן בדרך למכבי ת"א + דבר שיש רק במכבי תל אביב!!!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ברירת מחדל ארבייטמן בדרך למכבי ת"א + דבר שיש רק במכבי תל אביב!!!

http://sports.walla.co.il/?w=/7/912425
    אחרי שמאיר שמיר שמע מאלי כהן על קשיי הצהובים, הסכים לעזור כלכלית בהעברה, בידיעה שחלוץ מכבי חיפה לא מועמד להפועל פ"ת

אתם רואים רק בגלל זה גם שיש ניהול מעפן מכבי ת"א תמיד תיהיה קבוצת צמרת (כבר 100 שנה)
    רק השנה תראו כמה תרמו למכבי:
    מאנה- משלם תשכר של נימני וקאנן, זכי רכיב- הביא השנה את כל החיזוק, ועכשיו מאיר שמיר...
    ואין להם אפילו 0.0001 אחוז מהמניות של מכבי, הם רק אוהבים תקבוצה ורוצים לעזור לה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

איתי זה עוד לא בטוח בכלל שהוא יבוא למה מכבי מחכה למגעים עם טוטו תמוז כי בנייתים כמה אוהדים ( שאני מכיר דרך אגב) שאלו אותו והוא אמר שהוא רוצה לבוא רק שיקבל הצעה והוא דחה הצעה של 3 מילון מהפועל פתח תקוה זה אומר שלומי יהרוס את הקבוצה יותר הוא חרא של חולץ כול הזמן מתפרע ולא שם על הקבוצה
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

Sprint21
    אורח

אחי איפה זה היה כתוב?

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

חחחח אתם ממש פתטים אהה.....
    החובות של מכבי ת"א בסך של מעל 100 מיליון דולר, וכמובן שגם בגלל זה נמני רוצה לעזוב אותם....
    ואני מציע לארבייטמן שלא ילך לשם, שילך להפועל ת"א, כי במכבי רק הורסים שחקנים...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

ציטוט נכתב במקור על ידי Sprint21
    אחי איפה זה היה כתוב?
    כמה חברים שלי ראו את טוטו תמוז בטעם העיר ודיברו אותו והוא אמר שהוא כנראה מחכה להצעה ממכבי

www.12p.co.il כנס לפורום וחפש את זה במדינת היהודים
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי injection
    חחחח אתם ממש פתטים אהה.....
    החובות של מכבי ת"א בסך של מעל 100 מיליון דולר, וכמובן שגם בגלל זה נמני רוצה לעזוב אותם....
    ואני מציע לארבייטמן שלא ילך לשם, שילך להפועל ת"א, כי במכבי רק הורסים שחקנים...
    תשמע אמרתה שאתה לא רוצה שאני יביא לך הערות כל פעם על מה שאתה רושם אבל זהו נסחפתה עם השטויות
    החובות של מכבי ת"א בסך של מעל 100 מיליון דולר,
    טוב תשמע יש לך גישה לחשבון של מכבי אתה יודע הכול... אבל מה סתם מכבי אמרו לאלי כהן כך 10 מיליון שקל לרכש, סתם נפתחים מגעים עם הצעירים הכי חמים בשוק, כי אין כסף... יטמבל למכבי יש תתקציב ה3 או הרביעי במדינה אז די לבורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש ללוני בבנק יותר כסף מימה שאבא שלך, סבא שלך, אבא של סבא שלך, עבדו כל החים. ושכח מזה שמכבי תגיע למצב כלכלי כמו ביתר אחרי גד זאבי. יא אפס כנראה שאתה לא יודע אבל הפועל תל אביב היא עם החובות של 100 מיליון(וגם לא בטוח אם זה שקל או דולר)
    וכמובן שגם בגלל זה נמני רוצה לעזוב אותם....
    טוב תשמע נראה לי אנחנו חיים בעולם אחר, נמני רוצה לעזוב את מכבי? סבבה חמוד אתה תמיד צודק.
    תביא קישור שנמני עוזב בגלל הקללות כך את כל הנקודות שלי (וואלה ספורט, one, ספורט 5).

האחרון שעזב את מכבי בגלל קללות, שלח מסרים ברורים שהוא רוצה לחזור.
    נערך לאחרונה על ידי itay; 26-05-2006 בשעה 00:54.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אם היה להם חובות של מאה מיליון דוולר הם כבר מזמן היו יורדים לליגה הארצית....יש להם חובות גדולים אבל לא בסדר גודל הזה...
    קחו את ארבייטמן!
    יש 3 חלוצים צעירים שהשם שלהם מוזכר עם מכבי עכשיו: איתי שכטר, טוטו, ארבייטמן.
    שכטר כבר סגור ממה שהבנתי....זה רק לסגור תדברים בין דריקס לאבשלום נוריאל שאוהד את מכבי(לא יודע למה אני זוכר את זה)....הבחירה שלהם היא בין טוטו לאבייטמן, 2 חלוצים מצוינים, ארבייטמן גרוע בחיפה אבל חלוץ טוב, טוטו בעלייה מתמדת.
    מקווה שמכבי לא תדרדר תיכולת שלהם ל0.
    ד"א- יש מצב שאף אחד מהחלוצים האלה לא יבוא למכבי כי הניהול שם פשוט בדיחה.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי itay
    תשמע אמרתה שאתה לא רוצה שאני יביא לך הערות כל פעם על מה שאתה רושם אבל זהו נסחפתה עם השטויות

טוב תשמע יש לך גישה לחשבון של מכבי אתה יודע הכול... אבל מה סתם מכבי אמרו לאלי כהן כך 10 מיליון שקל לרכש, סתם נפתחים מגעים עם הצעירים הכי חמים בשוק, כי אין כסף... יטמבל למכבי יש תתקציב ה3 או הרביעי במדינה אז די לבורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש ללוני בבנק יותר כסף מימה שאבא שלך, סבא שלך, אבא של סבא שלך, עבדו כל החים. ושכח מזה שמכבי תגיע למצב כלכלי כמו ביתר אחרי גד זאבי. יא אפס כנראה שאתה לא יודע אבל הפועל תל אביב היא עם החובות של 100 מיליון(וגם לא בטוח אם זה שקל או דולר)

טוב תשמע נראה לי אנחנו חיים בעולם אחר, נמני רוצה לעזוב את מכבי? סבבה חמוד אתה תמיד צודק.
    תביא קישור שנמני עוזב בגלל הקללות כך את כל הנקודות שלי (וואלה ספורט, one, ספורט 5).

האחרון שעזב את מכבי בגלל קללות, שלח מסרים ברורים שהוא רוצה לחזור.
    1. על הקללות תקבל השעיה או אזהרה - תהנה
    2. נמנירוצה לעזוב בגלל כסףףףףףףףףףףףף, לוני לא שילם לו 200,000$.....! תתחיל לבדוק עובדות....!!!!!
    3. מכבי ת"א עם תקציב במקום 3 ה4 כי כל שאר הקבוצות הם קטנות ואין להם מועדון מפואר, תחשוב קצת.....!!!!
    מכבי ת"א השנה עם תקציב בערך של 20-30 מיליון..... שזה בכלל לא משתווה לתקציב של קבוצות הצמרת האחרות...
    4. אם תקציב של 10 מיליון לאלי כהן נראה איזה איכות הוא יביא סבבה? ולמה נדבר עכשיו תראה שבעונה מכבי ת"א לא תיקח שום תואר כרגיל כמו השנה.....
    5. גם אם הפועל ת"א בחובות שרשמת למעלה^ הם עדיין פי 10 יותר טובים ממכבי ת"א...

אז תהנה מהקללות שלך.........

עריכה:
    קיבלת את האזהרות שלך, פעם הבאה תלמד לשמור על הפה לך...
    יש לך זכות להגיב כמה שבא לך כי הרי זה חופש הביטוי, אבל אין לך שום זכות לקלל אותי או כל משתמש אחר...
    פעם הבאה זו תהיה השעיה, תיקח את זה לתשומת ליבך...
    נערך לאחרונה על ידי Desire; 26-05-2006 בשעה 13:30.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

1. על הקללות תקבל השעיה או אזהרה - תהנה
    2. נמנירוצה לעזוב בגלל כסףףףףףףףףףףףף, לוני לא שילם לו 200,000$.....! תתחיל לבדוק עובדות....!!!!!
    3. מכבי ת"א עם תקציב במקום 3 ה4 כי כל שאר הקבוצות הם קטנות ואין להם מועדון מפואר, תחשוב קצת.....!!!!
    מכבי ת"א השנה עם תקציב בערך של 20-30 מיליון..... שזה בכלל לא משתווה לתקציב של קבוצות הצמרת האחרות...
    4. אם תקציב של 10 מיליון לאלי כהן נראה איזה איכות הוא יביא סבבה? ולמה נדבר עכשיו תראה שבעונה מכבי ת"א לא תיקח שום תואר כרגיל כמו השנה.....
    5. גם אם הפועל ת"א בחובות שרשמת למעלה^ הם עדיין פי 10 יותר טובים ממכבי ת"א...

אז תהנה מהקללות שלך.........

עריכה:
    קיבלת את האזהרות שלך, פעם הבאה תלמד לשמור על הפה לך...
    יש לך זכות להגיב כמה שבא לך כי הרי זה חופש הביטוי, אבל אין לך שום זכות לקלל אותי או כל משתמש אחר...
    פעם הבאה זו תהיה השעיה, תיקח את זה לתשומת ליבך...
    1. תראה איך אלוהים גדול רק היום ביציע העיתונות (שידור חוזר של אתמול) דיברו על שמכבי בחובות של 17 מיליון רק תראה כמה טיפש יצאתה מי חובות של 17 מיליון הגעתה ל-460 מיליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2. מקודם אמרתה שנמני רוצה לעזוב בגלל קללות מה קרה עכשיו אתה אומר בגלל כסף? וגם תביא קישור שנמני אומר: אני רוצה לעזוב את מכבי ואז אני יביא לך את כל הנקודות שלי.
    3. אז מה שאתה אומר שביתר ירושלים לא קבוצת פאר... משום שאחרי הכישלון של גד זאבי תקציב לקולרים באימון לא היה לכם. ואני אומר שהיא כן קבוצת פאר פשוט אצל מכבי תל אביב יש מלא בעלי עסקים שעוזרים לה כל הזמן...
    4. תקציב של 10 מיליון ל8 שחקנים זה מכובד ביותר זה יוצא 270 אלף $ לכל שחקן, מה גם שאלי כהן משקיע בחיפוש הזרים וידוע ביכולתו הבריקה בלמצוא זרים אז אני מקוה שבעזרת ה' יפלו למכבי זרים טובים
    5. מ שנכון נכון, ואני יכול להביא לך מיליון סיבות למה, אבל אז תגיד שזה תירוצים וגם אין לי כוח אליך, אם אהיתה מבין קצת לא הרבה אהיתי מסביר לך

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

חבר'ה בבקשה דיון פורה בלי קללות.

אני דווקא שמח שארבייטמן עוזב, הוא לא תרם כמו שהוא יכל למכבי חיפה וממש לא חסר לחיפה עוד חלוץ שינמס על הספסל, אז שיעבור ויפתח את הכישרון שלו ויפסיק לעשות שטויות ואז הוא ילמד.

ודרך אגב העזרה הזו של ראשי מועדון לאו דווקא בגלל האהבה ואהדה של אותם אנשים למועדון, אלא מאחורי הכל יש משהו עיסקי.
    נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 26-05-2006 בשעה 14:32.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

1. רגע מזה משנה כמה חובות יש לכם תגיד לי אתה? יש חובות, אין כסף זה הכול אין יותר מה להגיד על זה...
    2. תקרא טוב מה שרשמתי למעלה^ מי דיבר על קללות דיברתי על כסף, לך תלמד לקרוא...
    3. כאשר בית"ר הייתה במקום לפני אחרון הם היו מועדון פאר? איזה מועדון פאר כשהם יורדים ליגה...
    4. בתקציב הזה תביאו שחקנים שמתאימים לרמה של מכבי, לא לחיפה ולא של בית"ר..
    5. מזל שאתה מסכים איתי חשבתי שגם פה תתווכח...
    ושוב פעם שים לב לשפה שלך, פעם הבאה זו תהיה השעיה, כי עוד פעם דיברת לא יפה...

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

1. רגע מזה משנה כמה חובות יש לכם תגיד לי אתה? יש חובות, אין כסף זה הכול אין יותר מה להגיד על זה...
    2. תקרא טוב מה שרשמתי למעלה^ מי דיבר על קללות דיברתי על כסף, לך תלמד לקרוא...
    3. כאשר בית"ר הייתה במקום לפני אחרון הם היו מועדון פאר? איזה מועדון פאר כשהם יורדים ליגה...
    4. בתקציב הזה תביאו שחקנים שמתאימים לרמה של מכבי, לא לחיפה ולא של בית"ר..
    5. מזל שאתה מסכים איתי חשבתי שגם פה תתווכח...
    ושוב פעם שים לב לשפה שלך, פעם הבאה זו תהיה השעיה, כי עוד פעם דיברת לא יפה...
    אין שום הבדל בן חובות של 17 מיליון לחובות של 460 מיליון?.... מה שאמרתה יכול להעיד באיזה רמה אתה

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי itay
    אין שום הבדל בן חובות של 17 מיליון לחובות של 460 מיליון?.... מה שאמרתה יכול להעיד באיזה רמה אתה
    1. אמרתי 100 מיליון אז אל תמציא מספרים...
    2. זה היה של הפועל ת"א טעיתי...
    4. איזה רמה אני, בסדר נראה בעונה הבאה איפה תהיה מכבי ת"א ואיפה תהיה בית"ר ואז דבר איתי..
    5. ארבייטמן ילך לבית"ר אם אתה רוצה לדעת..

יום טוב..

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

1.די להיות ילדים קטנים
    2.די להיות ילדים קטנים
    3.די להיות ילדים קטנים
    4.די להיות ילדים קטנים
    5.אם אתם מסכימים על הנושא הזה אני לא יתערב.

לכל אחד יש תדעה שלו, מותר לכם להציג את הדעות שלכם אבל בלי "לפגוע" אחד בשני מילולית.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    0
    נקודות
    899
    משפט מחץ
    מריו אוסטין המלך!!!

חחחחח... עלק יבוא למכבי... בחיים לא! בכל מקרה גם עם ארבייטמן וגם בלעדיו שנה הבאה מכבי ת"א באמצע טבלה ומטה והכל בגלל הניהול הכושל של לוני וחברים (דריקס הטמבל)!

חבל על אלי כהן דווקא אחלה מאמן דפקו אותו בקבוצה בינונית... חבל פעם הם היו מועדון מפואר...
    29894362

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,766 | הודעות: 8,150,348 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect