dvd-r עם תרגום עברי גם
לא סרטים xvid מוצמד
ואל תביאו לי את מוביס il במירק
70 נקודות
dvd-r עם תרגום עברי גם
לא סרטים xvid מוצמד
ואל תביאו לי את מוביס il במירק
70 נקודות
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
|
|
יאללה אני מביא גם הזמנה לטורנט ליץ אם זה מתעדכן ומוריד מהר
אתר טורנטים אחי לDVDR זה..
או swebits או swedvdr
בקשר לווארז במירק אין לDVDR יש רק לפורמטים אחרים ואני לא מכיר כי אני שונא מירק ושונא צאטים
מה הבעיה להשיג dvd-r אני רוצה שיש בהם תרגום עברי גם
נו אז אחי אמרתי יש לביטורנט 2 אתרים פצצות לסרטי DVDR עם תרגום עברי
אבל בקשר למירקים עד היום לא פגשתי DVDR במירק אם יעשו ווארז לDVDR במירק השרת יתפוצץ
אם אתה רוצה משתמש לswebits שזה אתר פצצה לסרטי DVDR עם מהירויות בשמיים דבר איתי..
מה התדירות שמביאים לשם dvdr heb כי זה מה שחשוב לי לא צריך תאחרים
אור,SWEBITS זה אחד האתרים הטובים...הורדתי ממנו כבר למעלה מ20 ג'יגה באיזה יומיים-שלוש.
מאחורי קווי האויב
מעודדות צמודות 3
המפיקים
סיינפלד-WOW אשכרה יש שם את כל העונה ה7 בDVDR עם תרגום עברי כלול...העונה ה7 מחולקת ל3 דיסקים...
ויש עוד מלא בעברית...תריץ בחיפוש
multisub
ואז תיכנס ותבדוק במה יש ובמה אין...אני ממליץ לך לקנות ממנו...אני קניתי ממנו,הוא אמין[=.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
אלה גירסאות מיוחדות שיש בהן תירגום עברי נכון?
יש קבוצה מיוחדת שכל הזמן מתרגמת בעברית גם? או שצריך לבדוק כל פעם אם זה בעברית גם?
floop בעיקרון יש קבוצה מיוחדת שמכניסה תרגום אבל רוב המשתמשים שם משיגים בכמויות סרטי DVD מקוריים ומעלים אותם לאתר זה כמו שאני בעיקרון אפלודר באתר ויש לי השכרה באיזה בלוקבאסטר או משהו דומה אז כל סרט שאני משכיר אני מעלה לאתר אז ככה שיש מלא אנשים כאלה באתר שמעלים סרטים חדשים וישנים עם תרגום עברי
חוץ מזה גם יש אשכול בקשות באתר שהוא נפתח רק לvip ולPU יש לכל אחד בקשה אחת רק אני למשל ביקשתי את פוסידון עם תרגום עברי ומי שהיה לו אותו העלה לאתר ואז קיבלתי הודעה שמישהו העלה תסרט ואז הורדתי
אחלה אתר בקיצור אבל מעיפים שם מהר על זיוף ודיברתי עם אחד המנהלים בשוודית הוא אמר לי שעומדים לחסום את FBC ואת אזראוס הפרוץ ואת כל האחרים שמזייפים רטיו ואז האתר הזה יתחיל להיות פצצה עוד יותר ויגיע למהירויות של TB
רציתי לחלק בפורום משתמשים לאתר ככה בכיף בסבבה אבל שראיתי ש99% מהחבר'ה פה מזייפים התחרטתי ביגלל זה שונאים תישראלים ורוצים להעיף אותם מכל אתרי הטורנט רק ביגלל שהם לא אמינים ומזייפים אומרים שהם לא מזייפים ומקללים את אלה שמזייפים והם בעצמם מזייפים..
נערך לאחרונה על ידי kofman129; 16-11-2006 בשעה 11:56.
יש משהו בדברך...
אבל תבין אחי...לי נגיד יש העלאה של 25 מקסימום...
עם העלאה כזאת אני צריך להעלות כל שנייה שהמחשב שלי מחובר לאינטרנט...
אם נגיד המהירות שלי הייתה נעה בין 80-100 בהעלאה הייתי הבנאדם האחרון שמזייף...מה לעשות שהאפלואד אצלנו על הפנים...אחי זאת בעיה...
תגדיל אחי אצלי האפלוד 256 :|
אם האפלוד אצלך נמוך אז אל תוריד בכמויות תוריד סרט עד 3 סרטים בשבוע לא 200 סרטים ביום
רק ביגלל הדברים האלה מעיפים אותנו מכל האתרים תבין הנה תשים לב גם סופר טורנט עומד לחסום אותנו סופר טורנט שזה האתר הכי מעפן שיש מבחינתי מעיף אותנו עוד מעט אז כנ"ל אתרים הבאים swebits בקרוב חוסם אייפי ישראלי ולאט לאט הוא יחסום לגמרי את כל הישראלים וTL עומד להיות כמו TB לעשות אתר של IP רק מי שמוכר בתור אחד שלא מזייף יוכל להכנס לאתר ולפי דברי המנהל בפורום שמעתי שגם פרוקסי הם יתחילו לחסום
בקיצור קהילת הביטורנט הישראלית עומדת לרדת ובגדול אנשים יחזרו שוב פעם לאימיול המעפן הזה וזהו נגמר הסיפור אם הישראלים המעפנים האלה רוצים ככה הם יקבלו..