שמעתי שמדברים הרבה על מישהו שנקרא רוביניו וקצת פאדיחה אבל אני לא יודע מי זה![]()
אז תביאו לי סירטונים יפים או תמונות וכו'
אני מקווה שאני לא מתבלבל ויש שחקן כזה כי אז זה יותר פאדיחה![]()
תודה
שמעתי שמדברים הרבה על מישהו שנקרא רוביניו וקצת פאדיחה אבל אני לא יודע מי זה![]()
אז תביאו לי סירטונים יפים או תמונות וכו'
אני מקווה שאני לא מתבלבל ויש שחקן כזה כי אז זה יותר פאדיחה![]()
תודה
|
|
חחחחחחחחחח באמת פאדיחה... רוביניו הוא ברזילאי.. בן 22 אם אני לא טועה... שהעונה עבר לריאל מדריד... למרות הכשרון העצום שטמון ברגליו הדקות הוא לא הצליח לממש את הפוטנציאל ולעשות את מה שציפו ממנו(שזה בערך להיות רונאלדיניו... רק הרבה יותר טוב...).. אך הוא הביא עונה טובה לפי דעתי... במונדיאל הוא יהיה על הספסל של בזריל אך במשחקי ההכנה הוא הראה שהוא השחקן בכושר הכי טוב בברזיל... תמונה וסרטון אין לי... חפש בYOUTUBE או איך שלא כותבים את זה תכתוב ROBIHO ימצא לך בלי סוף...
LOL אחי הוא מספר 23 בברזיל, והוא משחק בריאל מדריד...
כישרון ענק!!
בישל גול אדיר אתמול לאדריאנו...
בקיצור תראה תמונדיאל ותראה מי זה רוביניו, העתיד הבא של הכדורגל...
לא פדיחה חח אפשר לא להכיר ..
כתבו לך למעלה מי הוא אז אני לא צריך להוסיף ..
מה שכן TNL קאקה היה הכי טוב הכנות והוא גם הכי טוב בנבחרת תגידו מה שתרצו
Indianapolis colts Champions!!!
מבחינת קישור קאקה פשוט מדהים, המאסטרו לא יודע מה התפקיד שלו...נכתב במקור על ידי RaUl
מבחינת התקפה אדריאנו זה אחד השחקנים התותחים ביותר שאני מכיר...
לא מפסיק להבקיע, באמת אחד התותחים...
כן הבעיה של אדראינו המעמד שלו בנבחרת עם רונאלדו יהיה גרוע הוא ימשיך לשחק .. אבל אם אדראינו יתן משחק לא טוב הוא ימצא את עצמו על הספסלנכתב במקור על ידי injection
וואלה צודק שכחתי את קאקא... אבל אפשר להגיד שכל פעם שרוביניו עלה מהספסל הוא הרשיםנכתב במקור על ידי RaUl
TNL
אני לא מסכים איתך.
"להיות רונאלדיניו רק הרבה יותר טוב"?!?! זה כזה קל אתה חושב להיות רונאלדיניו!? חחח יאללה מעכשיו מכל ילד שמשחק כדורגל יפה בחופי ברזיל אפשר לצפות שיהיו לפחות רונאלדיניו חחחחח
לא ציפו ממנו להיות יותר טוב מרונאלדיניו כי לא ידעו מה לצפות..הוא פרץ לתודעה בגיל יותר מוקדם מאשר רונאלדיניו....מי מאיתנו תפס מרונאלדיניו לפני מונדיאל 2002 וגם אז רק אחרי השער המדהים מול אנגליה..מי תפס מרונאלדיניו מס'1 בעולם לפני המעבר לבארסה...?פרץ מאוחר ואין מה לעשות שאלה של מזל...כי כישרון יש ובשפע כידוע..רונאלדיניו כיום בן 26...הוא מס'1 בעולם..אבל תראה את ליאו מסי..בן 18 וכבר סופרסטאר..זה נקרא לפרוץ מוקדם..גם רוביניו פרץ מוקדם אבל בגיל כזה צעיר אי אפשר להציב מטרות ברורות כמו "להיות יותר טוב מרונאלדיניו".
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
לדעתי זה לא להיות טוב יותר מרונאלדיניו אלה להיות הטוב ביותר בעולם ושוב קשה מאוד לצפות את זה ממישהו ששנה ראשונה מגיע לאירופה וישר לקבוצה כמו ריאל עם כל הלחץ .. רונאלדיניו התרגל לאירופה בצרפת ואז בארסה קיבלו אותו מוכן אותו דבר רונאלדו התחיל בהולנד מסי הגיע מהנוער של בארסה רוביניו הגיע רק מברזיל יקח לו שנה שנתיים עד שהוא יציג את מה שהוא באמת יודע .. קאקה הוא היוצא דופן כי הוא הגיע מברזיל וישר הפך לכוכב במילאןנכתב במקור על ידי ArIeL-BaRcA
אחי להיות יותר טוב מרונאלדיניו זה להיות הכי טוב בעולם אז בעצם זה אותו דבר..מה שגורם לי לא להסכים גם איתך![]()
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
לא ציפיתי שתסכים חחח ..נכתב במקור על ידי ArIeL-BaRcA
יש עליות וירידות של כל שחקן לכן זה לא להיות יותר טוב מאיזה שחקן אלה להיות הכי טוב בעולם באותה תקופה ..
כמו שזידאן היה הכי טוב ונדבד ועוד מלא עכשיו טוב האיש והשיינים זה לא יהיה לתמיד אתה יודע ..
מירו אין מה להתווכח בכלל...
רונאלדיניו השחקן הכי טוב בעולם, ואי אפשר בכלל לדון על זה...
בסדר הבנו שקאקה טוב, ומצויין, אבל ברור אבל ברור שהוא לא מגיע לפסיק של הרמה
של רונאלדיניו, המאסטרו זה אחד האנשים הגאונים שיש בעולם שלנו, ושמעו עם אחד כמו
פלה, ואחד כמו מארדונה אומרים שהוא השחקן הכי טוב בעולם, ועוד מעט יהיה גם בכל הזמנים,
אין על מה לדבר בכלל...
1. מירו כשהיה מילאן ברצלונה, והיה קאקה מול רונאלדיניו בקישור מי ניצח? רונאלדיניו, היה לו משחק
גרוע, ובדיוק בהברקה גאונית, הוא בישל את הגול....
2. ברצלונה מול ריאל מדריד... היה רוביניו וזידאן מול רונאלדיניו, מי ניצח ברור שרונאלדיניו, הקהל
בברנבאו קם, ומחא כפיים, שזה לא עשו לאף שחקן משנת 1950 בספרד....
בקיצור אין מה להתווכח רונאלדיניו השחקן הכי טוב בעולם, ואין בכלל על מה לריב, ואני חושב שהמונדיאל
הז עם הוא ימשיך להיות עם היכולת שלו כמו בברצלונה, הוא יחשב כשחקן גדול הזמנים...
אני לא רוצה להיכנס לויכוח אבל להגיד שהוא הכי טוב בכל הזמנים נו באמת ..
הוא משחק בבארסה שלידו יש עוד המון כוכבים זה לא שהוא לקח איזה קבוצה עלובה ועשה ממנו אימפריה ..
פלוס אתה לא ראית את מארדונה או פלה משחקים ... מארדונה לקח קבוצה עלובה כמו נאפולי ועשה אותם אלופים ..
וגם עם ברזיל יהיו אלופי עולם זה לא יהיה רק בזכותו יש עוד מספיק שחקנים טובים ..
ולגבי חצי הגמר גם קאקה היה גרוע ומה לעשות שהוא לא נתן הברקה אבל יש לו לא פחות יכולות מרונאלדניו הסיבה הפשוטה הוא לא בא מעוני הוא נראה טוב הוא לבן ..
אחי חשוב שתדע שחטפו את אמא שלו...