רק רציתי לדעת אם מותר להניח תפילין עם בוקסר...סתם לדעת כי כל היום אני עם בוקסר בבית וחולצה או גופייה זה ברור שאסור בלי אבל עם בוקסר (רק בוקסר בלי עוד תחתון מתחת או מכנס מעל) מותר ? או שעדיף לשים מכנסיים?
רק רציתי לדעת אם מותר להניח תפילין עם בוקסר...סתם לדעת כי כל היום אני עם בוקסר בבית וחולצה או גופייה זה ברור שאסור בלי אבל עם בוקסר (רק בוקסר בלי עוד תחתון מתחת או מכנס מעל) מותר ? או שעדיף לשים מכנסיים?
|
|
תראה , איסור אין על זה או משהו כתוב על "בוקסר"
אבל עדיף ללבוש מכנס מתאים , בקשר לגופיה שלא יראו לך את הכתפים בשעת הנחת התפילין .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
איזה יראו אחי אני בבית מניח לבד מי מסתכל עלי...מה נראלך אני הולך לבית כנסת עם גופיה?
לא הבנת אותי ..נכתב במקור על ידי lolx
שלא יראו את הכתפיים שלך , לא יהיה גלוי .
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 15-08-2006 בשעה 00:30.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לא רוצה להתערב לך בחיים או משו, אבל נניח היית הולך עכשיו לבית של ראש הממשלה או סתם בנאדם מכובד אחר (חחחחח לא שאני חושבת שראש הממשלה הטמבל שלנו מכובד אבל סתם בשביל הרעיון הכללי....) מה היית לובש? מן הסתם את הבגדים הכי מכובדים שלך....קל וחומר אם אנחנו באים לפני מלך מלכי המלכים.....לפני הקב"ה נבוא עם פיג'מה לדבר איתו?
לא שאני אומרת שצריך עכשיו להתלבש בזמן תפילה בבגדים הכי חשובים שלנו אבל לפחות משו שמכבד את בעליו חחח![]()
נכוןנכתב במקור על ידי michal
אתה צריך להתלבש בצניעות מינימלית![]()
אסורףאולי בעקיפין,בגלל ההלכות וכאלה שאתה מחוייב להצטנע ולכסות את גופך,
סתם שאלה
הגוף שלך מטבעו מתחכך בזין שלי,ואני מדבר איתך עכשיו גבר אל גבר אני לא צוחק,פפתאום עומד לך,ראוי לתפילה דבר כזה?ועוד הנחת תפילין?
שהראש שלך אמור להתרכז ררק בהנחת תפילין,פתאום עולה לך לראש תמונה של כוסית?לא מתאים נכון?
אחי לא להסתלבט או משהו,שים תחתונים,על זה אם נוח לך בוקסר,ומכנס רגיל,
אם קשה לך מדי,תתאמץ,ממש קשה?תניח עם בוקסר,אבל מינימום תחתונים מתחת.
כמו שאבי האברך שלנו אמר,גופייה כמובן שאסור,
מי רואה אותך?מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא.
"האברך שלנו" אביחי בוא תן נשיקה ;]
אביחי אני לא חושב שהוא התכוון עירום לגמרי :|
אין דבר כזה , אבל צריך לישמור על כבוד .
תישתוף ידיים לפני .
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
לשתוף ידים לפני מה ?![]()
בס"ד
צדיק כל הכבוד על הרצון להניח תפילין! אשריך תזכה למצוות.
תראה, בכללי, צריך לכבד את המעמד שאתה מניח תפילין.
כשאתה מניח תפילין תיהיה עם נעליים או נעלי בית סגורות(לא כפכפים, נעלי אצבע, נעלים תנכיות וכדומה), חולצה צנועה ושהשרוולים מגיעים למפרק(גופייה או חולצה שהשרוולים שלה לא מגיעים למפרק נחשבת כגופייה, וכידוע עם גופיה לא ניתן להניח תפילין).
בקשר למכנסיים, אסור עם בוקסר, זה אותו דבר כמו עם החולצה. מכנס שמגיע לברך ואף עובר אותו ניתן להניח תפילין, עם המכנס מעל לברך אז אתה לא יכול להניח תפילין.
שמח לעזור.
נערך לאחרונה על ידי eliyahu; 20-08-2006 בשעה 22:42.
כמו שכולם פה אמרו איך להניח כמובן שאסור עם חולצה[גופייה] עדיף עם שרוול קצר
ובוקסר אסור אפשר מכנס קצר עד הברך או מכנס אחר איך שבא לך
ממ שמח שכולם עזרו כל הכבוד לכם ואפשר לנעול? או שיש לך עוד שאלות לשאול? תשאל בכיף נעזור
נערך לאחרונה על ידי The Mask; 23-08-2006 בשעה 09:44.
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.