אחי נו אז מה אז אתה שמן מה קרה אני אומר כמו שמישהו אמר פה תחפש ירידות כנס באמא של מי שיורד עלייך תן לו קצת מכות והכל יסתדר אחי נו אז מה אם אתה איזה קבב לא נורא גם אילייה קבב ותאמין לי הוא קבב גדול אני הייתי מזיין לכולם תפנים שם...
אחי נו אז מה אז אתה שמן מה קרה אני אומר כמו שמישהו אמר פה תחפש ירידות כנס באמא של מי שיורד עלייך תן לו קצת מכות והכל יסתדר אחי נו אז מה אם אתה איזה קבב לא נורא גם אילייה קבב ותאמין לי הוא קבב גדול אני הייתי מזיין לכולם תפנים שם...
|
|
קודם כל אתה צריך לאכול את כל אבות המזון חלבונים פחמימות ויטמינים שומנים הכל זה חשוב
וצריך להתחיל לעשות ספורט והרבה ותהלמיד!
להפסיק עם מתוקים משקאות מוגזים וכל השטויות האלה
ת'אמת אני עד לפני שנה שנתיים הייתי גם כמוך לא הרגשתי טוב עם הגוף
אבל עכשיו אני פשוט שמח מאיך שנאי נראה ולהגיד לך מה זה לא בכלל החדר כושר כי התחלתי רק לפני שלושה חודשים בערך
אני מטר 70 שוקל 54 שזה רזה וישלי בטן יחסיתצ שטוחה ו4 קוביות שמבצבצות
אז כמובן שהגביהה היא חלק חשוב
אני בכלל לא שיניתי הרגלי ספורט חח אני תמיד הייתי בטלן לא הייתי אוהב לרוץ וזה היתי אוהב ספורט אבל זה רק משחקים כדורגל וזה אולי זה מה שעשה את ההבדל הייתה שנה שהייתי משחק רק כדורגל כל יום כדורגל
והרגלי אכילה שיניתי טיפה התחלתי לאכול פחות אני עכשיו אוכל מה שבא לי מתי שבא לי ולא משמין אני עושה ספורט חדר כושר אירובי שוחה לפעמים
הכל זה התמדה
תהייה בריא אח שלי
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מזה החוצפה הזאת?!?!גם אתה קבבו לא קטן וגם הקבסוניה שיושב לידך!!נכתב במקור על ידי THE GOD PASHA
חוצפן אתה אמרתי לך?זה שאתה פופאי לא אומר שכולם ככה יקקו
ולמה את היורד על איליה?אז מה אם הוא מכוער ומושפע מMU??
נכון אילייה הוא ביצים אבל אתה יודע שהוא עשה 35 ריסטים ו355 רמות יא דפוק איזה סוס הוא הכל אצלו אקסלנט וחוץ מזה לי יש שרירים אז כולם צריכים להיות ככה מה לא נכון יא ביצים של כושים?
חחח לפחות אין לי פין ירוק כמו למישהו פה
ולפחות אני לא דופק תראש בקיר כמו אחד שאני מכיר
ולפחות אני לא אוכל פיתה ם קרח לביה"ס
ולפחות אין לי טוסיק עם פאות
יש מבין עכשיו?
מי הקבבו פה?-אתתתתת
וגם אתה שיחקת mu אז שתקי
חמודה אולי אני אוכל פיתה עם קרח ויש לי טוסיק עם פאות אבל לפחות אין לי אבא עשיר קמצן על עפרון של שאול טולדנו בלשות בע"מ ואני לא אוכל פיתה עם קקי מתוק של איזה שמרלינג ואין לי פאות על המצח כמו של יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד... ואני שיחקתי mu יומיים אתה חודשיים אז תשקי יא זונה
ועכשיו אני הולך לחרבן חכו...
הבא שרושם משו לא קשור מקבל אזהרה
יש?
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מי שואל אותך יא זין של קושים שנרלינגים.. יש?
שמרלינגים***
פעם הבאה זה באן
יש?
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מזה באן?
השעייה
חסימה
מבין?
עכשיו שתוק כבר
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני לא ישתוק ואתה יודע למה כי אמא שלי אמרה לי שמותר לי לדבר כי הפה שלי ברשותי רק שלי אף אחד לא יחליט עליו...
כן נכון אמא שלו אמרה לי את זה גם
היא חכמה מאד
אנשים באים מכל העולם רק כדי לדבר איתה