קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 05-06-2007, 13:15
  2. מונדיאל היום החמישי: משחקי בית ח' ו-א'
    על ידי XFecToR בפורום כדורגל
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 01:19
  3. מונדיאל היום החמישי: משחקי בית ו' ו-ז'
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 14-06-2006, 01:25
  4. מונדיאל היום הרביעי: משחקי בית ה' -ו'
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 13-06-2006, 00:50
  5. מונדיאל היום השני : משחקי בית ב' ו-ג' !
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 11-06-2006, 00:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

מונדיאל היום השלישי: משחקי בית ג' ו-ד'

ברירת מחדל מונדיאל היום השלישי: משחקי בית ג' ו-ד'

הולנד - סרביה ומונטנגרו

סיקור המשחק הולנד-סרביה:

ללא ספק בכלל המשחק הטוב של היום ביום שיש משחק של איראן ואנגולה זה היה אטרקציה לא קטנה לראות משחק משובח כמו סרביה ומונטנגרו מול הולנד החזקה של ואן באסטן!

אוקיי אז אחרי כול התשבוחות שנתתי להולנד הגיע המשחק ואכן עד הדקה ה-18 ועד הגול של רובן הולנד הצדיקו את זה אחרי זה הם נעלמו ונשאר מהם רק אבק כוכבים הסרבים חשבתי שייתנו פייט אבל השחקנים שלהם כניראה ראו אתמול תמשחק של אנגליה אחרת אין דרך להסביר את הנאיביות שהם היראו לאורך כול המשחק,הולנד פתחה טוב אם רובן וואן פרסי שהרשים רק כאשר הכדור היה ברגליו מה שקרה לעיתים רחוקות כמו במישחקים האחרים לא היינו צריכים לחכות יותר מידי לשער המיוחל והוא הגיע בדקה ה-18 מסירה גאונית של ואן פרסי מצאה את רובן חופשי לבדו מול השוער רובן לא התבלבל וזה 1-0 מרשים להולנד המשחק המשיך ושתי הקבוצות נראו מאוד הנאמיות וכמעט ולא הגיעו למצבים חוץ מהברקות פה ושם של רובן שהיה נקודות האור היחידה במשחק הוא קצת סינוור אותנו אם היכולת שלו מול היכולת הדלה של שאר השחקנים על המגרש הולנד המשיכה להחזיק בכדור בהמשך כול המשחק כאשר הארוע הכי מעניין במשחק היה חילופו של ואן ניסטלרוי בסביבות הדקה ה65 חוץ מי זה לא נרשמו אירועים מיוחדים ליד שני השערים מה שכמעט גרם לי למצב של תרדמת ליד הטלוויזיה!!!

המלצת היום: לכו תיראו נדאל פדרר משחק ענק פדרר ניצח בראשונה 6-1 וננדאל לא נשבר והגיב ב6-1 משחק ענק ללא ספק רק שימשיך ככה נקווה שהיו יותר שערים ויותר עניין בהמשך היום!

בצד ההולנדי:
    להולנד לדעתי יש את אחד הסגלים היותר מוכשרי במונדיאל אם שחקנים כמו ווסלי שניידר, רובן ואן פרסי,ואיראן רובן,הולנד יכולה להגיע רחוק מאוד גם בהתקפה לא חסר להם מחץ אם ואן ניסטלרוי,ויאן ואן חור הסליינק,ודירק קויט שלישית חלוצים מעולה שהבקיע לא מעט שערים העונה וכמובן יש את אחד השחקנים הטובים באירופה לדעתי ואן דר וארט שחקן כשרוני מאוד שלפי דעתי היה אחת ההפתעות היותר טובות במונדיאל הזה.
    דווקא ההגנה של הולנד לדעתי תעשה להם צרות למרות שחטפה רק 3 שערים בכול משחקי המוקדמות שלה.
    בהגנה משחקים,יוריס מתייסן,וקו ג'אלניס אני מקווה שאמרתי את שמם נכון לא השמעתי שזה שחקנים לא מוכרים לצופי הכדורגל בישראל ובצדדים יש להם שחקנים קצת יותר מוכרים בדמותם של הייטינחה,וג'ובני ואן ברונקוסט המצויין מברצלונה נכון השמות לא כולכך מוכרים אבל יכול להיות שהם יפתיעו ויתנו הגנה טובה יש למה לצפות!!!

הרכב משוער: אדווין ואן-דר-סאר, ג'וני הייטינחה, אנדרה אוייר, יוריס מאת'יסן, ג'ובאני ואן-ברונקהורסט, מארק ואן-בומל, ווסלי סניידר, פיליפ קוקו, רובין ואן-פרסי, רוד ואן-ניסטלרוי, אריאן רובן.

בצד הסרבי:
    הסרבים הם נבחרת לא כולכך מוכרת שהכוכבים הגדולים שלה הם קז'מן וסטאנקוביץ שבטוח יעשו הרבה צרות להולנדים,גם וידיץ' הבלם המעולה שמשחק במנצ'סטר יונייטד משחק בנבחרת אך יעדר מהמשחק לצערנו,המאמן הסרבי הוא איליה פטקוביץ' שאמר שהסרבי לא ישחקו הגנתי ויחפשו כול הזדמנות כדי לתקוף את שאר שחקניי הנבחרת היה אפשר להכיר בזמן המשחק כרגע הם עוד אלמוניים לאוהדי הכדורגל בעולם אבל אם הזמן זה ישתנה!

הרכב משוער: דראגוסלב ירביץ', איגור דוליה, גוראן גבראנצ'יץ', מלאדן קרסטאיץ', איביצ'ה דראגוטינוביץ', אלברט נאג', דיאן סטנקוביץ', פרדראג דג'ורג'ביץ', אוגניין קורומן, מתיאה קזמן, סאבו מילוסביץ'.

עוד קצת תמונות לחימום האווירה:

אירן - מכסיקו

פורטוגל - אנגולה
    נערך לאחרונה על ידי Hoobastank; 12-06-2006 בשעה 14:17.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

תודה אחי
    הולנד חזקים ^_^

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

כן חזקים מאוד ללא ספק קבוצה טובה מאוד הולנד!

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

הולנד קבוצה טובה[לא כמו זו של 98 והרבה יותר חזקה מזו של 2002] מתבססת בעיקר על צעירים עם שילוב מזערי של וותיקים לא חושב שהיא תגיע רחוק בעמת וגם לא ממש מצפים זאת ממנה

סרביה נבחרת קשוחה עם שחקנים ברמה מעולה ואני חושב שיהיה משחקטוב=]

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

ציטוט נכתב במקור על ידי linkin
    הולנד קבוצה טובה[לא כמו זו של 98 והרבה יותר חזקה מזו של 2002] מתבססת בעיקר על צעירים עם שילוב מזערי של וותיקים לא חושב שהיא תגיע רחוק בעמת וגם לא ממש מצפים זאת ממנה

סרביה נבחרת קשוחה עם שחקנים ברמה מעולה ואני חושב שיהיה משחקטוב=]
    קשה לי להסכים איתך אני דווקא מאמין שהם יגיעו רחוק!!!

נ.ב תסיקור המלאה אני יוסיף בסוף המשחק!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

אני חושב שצריך ללכת על היטינגחה, הוא בלם מאוד מוכשר הוא ללא ספק ינהיג את ההגנה של ניבחרת הולנד בשנים הקרובות. השנה כמו שאמרתם שהייתה לו עונה חלשה שרק בסוף הוא הישתפר,אני חושב שהוא חייב ליפתוח במרכב ההגנה יחד עם בולהרוז.
    זה מרכז הגנה חזק מאוד.
    גם הקישור מאוד חזק עם קוקו הוותיק והמצויין,המנהיג של הולנד במרכז המיגרש.
    לצד רפאל ואן דר וארט הקשר היצרתי,שנתן עונה גדולה בהמבורג.
    בהתקפה זה תלוי בואן ניסטלרוי,באיזה כושר הוא מגיע,אם הוא יגיע מוכן למונדיאל,להולד יש על מי ליסמוך שישם את הכדור ברשת.

זו ניבחרת מאוד מאוזנת.עם שחקנים שעושים עבודה שחורה (קוקו,ואן בומל) לצד שחקנים יצירתיים (רובן,ואן דר וארט וואן ניסטלרוי).
    אחת הניבחרות חזקות במונדיאל.
    למרות זאת... ואן בסטאן עשה הרבה טעויות עם הזימון... איפה רוי מקאי?? איפה הסקורר המטורף הזה??
    איפה קלייברט?. איפה סיידרוף??? איפה דוידס איפהה??@!#
    להולנד יש את כל הכלים להגיע לגמר.. שחקנים מוכשרים מאוד.
    ימים יגידו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

טוב לא נראה לי אני יכול להוסיף הרבה אבל קצת על הולנד...

אחרי שהולנד סיימה רביעית במונדיאל 1998 בצרפת העתיד נראה ורוד. כל הולנדי גאה הרגיש בינו לבין עצמו כי במונדיאל הבא אפשר לעשות צעד נוסף ולפחות להגיע לגמר.

מה הסתבר? שלפורטוגל ואירלנד היו תוכניות אחרות. הנבחרת ההולנדית ראתה את שתי הנבחרות הללו מסיימות לפניה בבית המוקדמות למונדיאל יפן/דרום קוריאה וצפתה במשחקי המונדיאל מהבית.

הכישלון הצורם היה נקודת משבר בלתי נשכחת לכדורגל ההולנדי ונראה כי גרמניה 2006 זה המקום הנכון והזמן הנכון להראות שהכתומים שוב על המפה.

הנבחרת החזקה שבנה ואן באסטן נראית כמועמדת טובה לעבור את הבית המוקדם, אבל מה לגבי השלבים הבאים?
    הראש אומר שהולנד תמשיך את המסורת המאכזבת ולמרות סוללת הכוכבים והכישרונות תחזור הביתה עוד לפני חצי-הגמר.

שחקנים מרכזיים -
    מבחינת ההגנה אפילו ברגעים האחרונים לפני הדד ליין של קביעת הסגל הסופי, לא נואש ואן באסטן והרים טלפון ליאפ סתאם וניסה לשכנעו לחזור בו מפרישתו.
    בלי אף שחקן בעל רקורד משמעותי יסתמך ואן באסטן על השחקנים אותם הוא הריץ בקמפיין.

מבחינת הקישור זה החלק הכי אניגמאטי של ההולנדים.
    שחקן אחד הרבה מעבר לשיאו, אבל גם ואן באסטן כמו שאר המאמנים ההולנדים הקודמים לא יודע לוותר על השקט והמנהיגות השקטה של קוקו.
    שחקן נוסף הסובל ללא הרף מפציעות והיה בספק גדול לאליפות- בשיאו הוא המלאך רפאל,
    חברו הטוב מאייאקס שניידר סבל גם הוא מעונה עמוסה בפציעות, אולי הוא יקבל דקות מסוימות.
    האיש שאמור להיות המנוע באמצע הוא ואן בומל, איך הוא יתפקד אף אחד לא יודע..

המרכיב החשוב הנוסף הוא דני לאנדזאט הכולבויניק מעיירת הגבינות, האיש של ואן באסטן למשימות מיוחדות,
    אחרון חביב מאדורו- זומן לראשונה לנבחרת זימון מעורר מחלוקת, רק לאחר שלושה משחקים מלאים בבוגרים של אייאקס.

מבחינת התקפה - החלק החזק ביותר של ההולנדים לא מגיע לאליפות הזו כשהוא חד ומסוכן כרגיל.
    ואן ניסטלרוי לאחר עונה מוזרה שבחלקה הוא נראה כחלוץ האמתני ובחלקה אפילו כמות מסחרית של המרייט לא יכלה להסיר את החלודה, סיום תמוה והעלמות שתוציא אותו ממנצ'סטר, מותירים הרבה סימני שאלה לגבי החלוץ.
    לצידו ובמידה והוא לא יתפקד יש את דרק קוייט הפנטסטי של פיינורד,
    מצד שמאל או ימין ואולי בכלל באמצע ישחק היהלום הגדול של הנבחרת והשחקן החשוב ביותר שלה- אריאן רובן.
    מחליף לרובן באגף השמאלי יהיה רובין ואן פרסי לאחר עונה עם פציעה מטרידה.
    בעת מצוקה, יכנס למגרש פנחור הגבוה מפ.ס.וו כדי לשמש מטרה לכדורים הארוכים.
    ההזמנה האחרונה שהותירה רבים תמהים היא של ראיין באבל, השחקן שואן באסטן הוא אחד המאמינים הגדולים שלו.
    באבל ופנחור אוף האסלינק הועדפו על פני הדבר הבא של הכדורגל ההולנדי האנטלר, האם ההשארה שלו בבית הייתה ההחלטה נכונה?

הסגל המלא -
    שוערים:
    אדווין ואן דר סאר (מנצ'סטר יונייטד), הנק טימר, (אלקמאר), מרטן סטקלנברג (אייאקס).
    הגנה:
    חאליד בולהארוז (המבורג), ג'ובאני ואן ברונקהוסט (ברצלונה), טים דה קלר (אלקמאר)
    אנדרה אוייר (פ.ס.וו) , יאן קרומקאמפ (ליברפול) , ג'וני הייטינחה (אייאקס)
    יוריס מאטיאנסן (אלקמאר) , קיאו יאלינס (אלקמאר)
    קישור:
    ווסלי שניידר (אייאקס) , דני לאנדזאט (אלקמאר) , פיליפ קוקו (פ.ס.וו)
    רפאל ואן דר וארט (המבורג) , מארק ואן בומל (ברצלונה), הדוויגס מאדורו (אייאקס)
    התקפה:
    רוד ואן ניסטלרוי, מנצ'סטר יונייטד), אריאן רובן (צ'לסי), רובן ואן פרסי (ארסנל)
    דרק קוייט (פיינורד) , יאן פנחור אוף האסלינק (פ.ס.וו) , ראיין באבל (אייאקס)
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי HypeR
    אני חושב שצריך ללכת על היטינגחה, הוא בלם מאוד מוכשר הוא ללא ספק ינהיג את ההגנה של ניבחרת הולנד בשנים הקרובות. השנה כמו שאמרתם שהייתה לו עונה חלשה שרק בסוף הוא הישתפר,אני חושב שהוא חייב ליפתוח במרכב ההגנה יחד עם בולהרוז.
    זה מרכז הגנה חזק מאוד.
    גם הקישור מאוד חזק עם קוקו הוותיק והמצויין,המנהיג של הולנד במרכז המיגרש.
    לצד רפאל ואן דר וארט הקשר היצרתי,שנתן עונה גדולה בהמבורג.
    בהתקפה זה תלוי בואן ניסטלרוי,באיזה כושר הוא מגיע,אם הוא יגיע מוכן למונדיאל,להולד יש על מי ליסמוך שישם את הכדור ברשת.

זו ניבחרת מאוד מאוזנת.עם שחקנים שעושים עבודה שחורה (קוקו,ואן בומל) לצד שחקנים יצירתיים (רובן,ואן דר וארט וואן ניסטלרוי).
    אחת הניבחרות חזקות במונדיאל.
    למרות זאת... ואן בסטאן עשה הרבה טעויות עם הזימון... איפה רוי מקאי?? איפה הסקורר המטורף הזה??
    איפה קלייברט?. איפה סיידרוף??? איפה דוידס איפהה??@!#
    להולנד יש את כל הכלים להגיע לגמר.. שחקנים מוכשרים מאוד.

ימים יגידו
    א.קלייברט עבר את השיא
    ב. ממה שהבנתי,וואן באסטן קיבל נבחרת עם משברים פנימיים שגבלו בגזענות ולכן הוציא מהנבחרת את השחקנים הסורינאמיים[דווידס סיידרוף] ולכן הם אינם כאן.
    רוי מקאי אם לא זכור לך פתח את העונה בצורה לא ל כך טובה
    אני מסכים שהוא היה צריך להיות בסגל אם אם לא היה מסיים את העונה בצורה טובה אבל כנראה שוגם לוואן באסטן מותר לטעות
    המשחק התחיל

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

ציטוט נכתב במקור על ידי linkin
    א.קלייברט עבר את השיא
    ב. ממה שהבנתי,וואן באסטן קיבל נבחרת עם משברים פנימיים שגבלו בגזענות ולכן הוציא מהנבחרת את השחקנים הסורינאמיים[דווידס סיידרוף] ולכן הם אינם כאן.
    רוי מקאי אם לא זכור לך פתח את העונה בצורה לא ל כך טובה
    אני מסכים שהוא היה צריך להיות בסגל אם אם לא היה מסיים את העונה בצורה טובה אבל כנראה שוגם לוואן באסטן מותר לטעות
    המשחק התחיל
    יאלללה אני זזתי ליראות סיקור תקבלו בסוף המשחק בהצלחה לשתי הקבוצות!

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ

אני אמסור להן

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש ותיק האוואטר של EviL BunnY
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אשתך לא לידך,תן לידך להיות אישתך

לא אכפת לי ממש מי תנצח אבל אני מעדיף שהולנד,בקיצר זזתי לראות ת'משחק :cool:

We dont need no education
    We dont need no thought control
    No dark sarcasm in the classroom
    Teacher, leave those kids alone

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

הפך לאשכול רשמי, ניצן תודה על הסיקור המשחק ועל הפתיח הנפלא.

אני מצפה נורא למשחק היום של פורטוגל.

עידכון : דקה 18 רובן מצא את עצמו מול השוער לבד אחרי מסירת רוחב נהדרת של מישהו שלא שמתי לב ובלי הרבה לחץ הכניס כדור שטוח פנימה, הולנד מובילה 1:0.

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

הצלחתי לראות את הגול באינטרנט - לייב =]]]
    איזה כיף

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

מחצית ראשונה הסתיימה בינתיים...רובן שחקן אדיר והוא וואן פרסי עושים מה שהם רוצים על המגרש

רובן בנתיים מלך המגרש שימשיך ככה הוא יכבוש עוד אחד לפחות

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

הולנד נצחו 1-0
    ראיתי רק את המחצית השנייה
    היה מחצית די נחמדה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,802 | הודעות: 8,150,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect