היום נפתח רשמית הסבב השני של המשחקים עם מפגש מסקרן בין גרמניה לפולין, נוסף לכך יפתח את היום המפגש של היום שהוא ספרד - אוקראינה, ללא ספק קרב אירופאי אדיר. באמצע היום נקבל דרבי ערבי.
טוניסיה- ערב הסעודית
(שעה 19:00)
כן כן מחר מגיע המשחק שלא כולנו חיכינו לא ברזיל לא צרפת בטח שלא אנגליה וגם לא איטליה מחר מגיעות שתי מעצמות הנפט,והכדורגל ערב הסעודית וטוניס למשחק הראשון שלהם במונדיאל 2006,ומי נבחר לסקר את המשחק כן אתם לא טועים אני כן איזה באטסה המשחק הכי גרועה בשלב הבתים ואחרי שסיקרתי בהצלחה מרובה מישחקים כמו גרמניה-קוסטה ריקה,הולנד-סרביה,ואיטליה-גאנה עכשיו אני מרגיש כמו רון קופמן שצריך לשדר ברדיו אחרי שהוא שנה שלמה ביציע העיתונות איזה ירידה ברמה, ואחרי שנתתי כבוד למי שהחליט על ההגרלה עכשיו אני מיתבאס ממנה כן גם אם יגמר 5-0 זה עדיין לא יעניין אף אחד גם אם ישברו את שיא השערים במונדיאל זה לא יעניין אף אחד,אז רק רציתי להגיד שבזמן שערב הסעודית-וטוניס יראו מה הם יודעות על המגרש,אני יעשה את זה על המגרש בשכונה בדיוק באותה שעה אני מאמין שרוב הצופים בעולם היו בוחרים ליראות תמשחק קט רגל שלי ולא תמשחק של ערב הסעודית-טוניס אבל זה מה יש,את הסיקור המקיף אני יעשה דרך אתר ספורט 5 מכיוון שאני לא יראה תמשחק ולא היה לי מושג מה קורה בו אבל היה בסדר והיה אחלה סיקור,ועכשיו להקדמה קצת על כול קבוצה!!!
נ.ב יש גם שתי מישחקים מצויינים מחר אוקראינה-ספרד וגרמניה-פולין לא לפספס!
קצת על המשחק שהיה לנו למי כדי לשים לב ולמה:
הקרב על העולם הערבי: טוניס נגד סעודיה
בית 8: הנשרים של למר יפגשו הערב ב-19:00 את בני-המדבר של פקאטה שהצהיר: "חוס הידינק הוא המודל שלי". ברוכים הבאים לקרב על מלכות הכדורגל הערבי
טוניסיה וערב הסעודית יפתחו את דרכן במונדיאל, הערב ב-19:00, כשמשחקי בית 8 יצאו לדרך.
הטוניסאים (מקום 21 בעולם) העפילו עד כה 4 פעמים למונדיאל, אך לעולם לא עברו את שלב הבתים.
ערב הסעודית השתתפה בכל טורניר גביע העולם מאז 1994, בו הגיעה עד שלב שמינית הגמר בהפסד מול שוודיה.
ברוכים הבאים לקרב על הכבוד של העולם הערבי: דרבי המדברים הגדול, ערב הסעודית - טוניסיה.
למר: "הנבחרת הזאת עוד תפתיע"
ב-1978 טוניסיה קבעה היסטוריה לאחר שהפכה לנבחרת האפריקאית הראשונה בהיסטוריה שניצחה בגביע העולם בכדורגל, לאחר שגברו על מקסיקו בתוצאה 1:3.
מי שמוביל את הנבחרת הוא המאמן הצרפתי, רוז'ה למר. שזכה עם נבחרת מולדתו ביורו 2000.
לפני המונדיאל דיבר מאמן הנבחרת על הסיכויים של נבחרתו: "סגל השחקנים של טוניסיה הוא מהטובים שידעה הנבחרת בעשורים האחרונים. אין לי ספק שאם נשחק נכון וביחד, נוכל להפתיע".
על מי כדאי לשים עין?
הסקורר המצטיין של הנבחרת ושחקנה של טולוז, פראנסילאודו סאנטוס. חלוץ מצויין שיכול בהברקה אחת לשנות את תמונת המשחק.
חאטם טרבלסי, הוא הריאות של הנבחרת. למגן המצויין של איאקס יש תפקיד בכיר בסגל של למר.
פקאטה: "המודל שלי הוא חוס הידינק"
המאמן הברזילאי בראש הפירמדה הסעודית סיפר לפני המונדיאל מה מייחד את נבחרתו: "אנחנו משחקים ביחד הרבה שנים. הרוב נשארו כאן במדינה. אנחנו יכולים לחקות את ההישג של הידינק ודרום קוריאה מ-2002".
על מי כדאי לשים עין?
סמי אל-ג'אבר הוא המנוע והלב של בני-המדבר, במיוחד אחרי הקאמבק הנהדר שכלל צמד במוקמות נגד אוזבקיסטן.
עוד שם שכדאי לעקוב אחריו, הוא יאסר אל-קהטאני, ששבר את שיא ההעברה היקרה ביותר בתולדות הכדורגל הסעודי.
![]()
נבחרת טוניס מי שמכיר את השחקנים מוזמן לתת אינפרומציה רק טרבלסי מוכר לי משם!!!
נבחרת ערב הסעודית:
ספרד- אוקראינה
(שעה 16:00)
אין ספק מפגש אירופאי מסקרן ביותר, וגם הקרב על ראשות הבית כבר בפתיחה.
הלחץ האדיר שמופעל על נבחרת ספרד לתת טורניר אחד טוב ולא לחזור הבייתה עם תחושת כישלון יהווה מכשול אדיר לקבוצה מנגד יעמדו האוקראינים שהיו הראשונים מאירופה שהבטיחו את עלייתם למונדיאל ומקווים להפגין את אותה יכולת כמו בשלב המוקדמות.
אנדריי שבצ'נקו הכוכב הבלתי מעורער של הנבחרת בספק למשחק בגלל פציעה.
הרכב ספרדי משוער: איקר קסיסא, מריאנו פרנייה, קרלוס פויול, פאבלו איבניז, סרחיו ראמוס, מרקוס סנה, צ'אבי אלונסו, צ'אבי, לואיס גארסייה, דוד וייה, פרננדו טורס.
הרכב אוקראיני משוער : אולכסנדר שובקובסקי, ולדימיר יזרסקי, אנדריי רוסול, ולדיסלאב ושצ'יוק, אנדריי נסמאצ'ני, אנדריי גוסין, אנטולי טימושיוק, אולג שלאייב, רוסלן רוטאן, סרגיי רוברוב, אלכסיי בייליק.
גרמניה- פולין
(שעה 22:00)
המשחק שיפתח רשמית את סבב המשחקים השני בבתים יפגיש את המארחת גרמניה שהציגה יכולת משכנעת ללא שחקנה המרכזי מיכאל באלאק במשחק הפתיחה נגד קוסטה ריקה ומנגד יבואו הפולנים אשר הפסידו במשחק הפתיחה לאקוודור ועל מנת להשאיר את חלום העלייה לשלב הבא הפולנים יצטרכו לנצח או לפחות לסיים בתיקו עם הגרמנים החזקים, ניצחון של הגרמנים יבטיח את המקום הראשון בשמינית הגמר.
הרכב גרמני משוער : יינס להמן, פיליפ לאם, פר מרטסאקר, כריסטוף מלצדר, ארנה פרידריך, בסטיאן שווינשטייגר, טורסטן פרינגס, ברנד שניידר, מיכאל באלאק, לוקאס פודולסקי, מירוסלב קלוסה.
הרכב פולני משוער : ארתור בורוק, יאצק באק, מאריוס יופ, מיכל זבלאקוב, מרסין בשינסקי, יאצק קרז'ינובק, ארקדיוש רדומסקי, מירוסלב שימקוביאק, רדוסלב סובולבסקי, אבי סמולארק, מסייה זורבסקי.
תודה לניצן על הסיקור המצוין על הדרבי הערבי, תודה לי על הסיקורים למשחקים האחרים.
תבלו![]()

- ערב הסעודית
(שעה 19:00)

- אוקראינה
(שעה 16:00)
- פולין
(שעה 22:00)
ציטוט ההודעה
גשם של עופרת יצוקה.