רציתי לשאול למה כדורי אקסטזי דופקות את המוח...וגורמות לאנשים להשתגע???
רציתי לשאול למה כדורי אקסטזי דופקות את המוח...וגורמות לאנשים להשתגע???
|
|
יש שם כל מיני חומרים שמשפיעים על המוח
ויכולים לגרום לעצבים שבמוח נזק שהוא בלתי הפיך...
מה,... חשבת לנסות?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש לא
ואם זה פעם אחת זה ממכר ויכול להזיק אפילו שזה פעם ??
ממכר זה לאנכתב במקור על ידי TuPaC4LiFe
ויש כאלה שבפעם הראשונה שלהם יכולים למות ויש כאלה שזה יהיה בשבילם הדבר הכי כיף בעולם וגם בפעם המאה הם ממש יהנו מיזה ובסוף בפעם ה 1001 הם ימותו מיזה
על כל אחד זה משפיע בצורה שונה
ומה הסיכוים של בנאדם למות בפעם הראשונה?איך אני יודע את הרגישות שלי...לא שאני הולך לנסות או משהו חס וחלילה...אני מסתקרן
בוא נגיד שלא כדאי. זה גורם לך להרבה תחושות נעימות, ועוד הרבה הרבה מאוד תחושות לא כל כך נעימות.
תגיד אתה מסטול?נכתב במקור על ידי TuPaC4LiFe
שמע תמיד בשאלה יש דבר של אמת.. יש מצב שתרוצה לנסות או משהו..
אז אני אומר לך אחי (ממליץ) אל תגע בחרטא הזה.. סתם ידפוק לך תחיים.. לא חבל?
חיים פעם אחת, תנצל את זה לטובה, ולא להיות בכלא או למות בגלל שלקחת אקטסזי ...
think about it mate..
אוקיי
כדורים
אל תיקח
למה אולי לא היום ולא מחר, מתישהו בחיים שלך זה ייכה בך ותיהיה לך שריטה ברמות..אני לא צוחק איתך
ושמעתי שאם אתה משתין בדיוק אחרי אתה משתין איזשהו חומר מעמוד השידרה![]()
נשמע כיפי רצח
אבל בחיים אני לא יגע בדבר כזה...תודה.
אחי אני יכול לתת לך עכשיו סיכום של 10 עמודים למה לא לקחת סמים אבל אני לא יעשה את זה.
עדיף לך להתרחק מחרא הזה, לא משנה כמה יציעו לך, תגיד לא!
אולי פעם פעמיים זה יעשה לך כיף אבל זה כמו לקחת דיסק ולזרוק אותו, פעם ראשונה הוא לא ישרט פעם שנייה גם לא פעם שלישית הוא נשרט ולא יפעל כמו שהיה לפני זה, בדיוק כמו המוח שלך!
שמעו זה סבבה .. רק לנסות , אפילו ההורים שלי פעם מצאו אצלי חשיש שאני לא יודע מאיפה הוא הגיעה .. :/ אבל הם אמרו לי שזה בסדר לנסות דברים שמסקרנים אותי
שמעתי מחברים שזה משהו טוף , אבל אם כבר אתה מחליט שאתה מנסה אז רק תנסה , בלי רק עוד פעם אחת כי אתה תידפוק לעצמך תראש.
אתה שומע מה שאתה אומר?
שמעו זה סבבה .. רק לנסות , אפילו ההורים שלי פעם מצאו אצלי חשיש שאני לא יודע מאיפה הוא הגיעה .. :/ אבל הם אמרו לי שזה בסדר לנסות דברים שמסקרנים אותי
ההורים שלך אמרו לך שזה בסדר?.?אולי רק בסרטים
בסדר..כי חשיש זה סמים קלים..נכתב במקור על ידי <<<BlooD>>>
וסמים קלים המון המון אנשים לוקחים שאנחנו בכלל לא יודעים על זה..
ורק לפני כמה ימים בדיוק דיברתי על זה עם מישהו..וגמאני הייתי במחשבה של מעטים האנשים שלוקחים סמים
ושכל מי שלוקח סמים מסומם ושסמים קלים זה סתם חרטה ובסוף כולם מגיעים לסמים קשים ועכשיו
אחרי השיחה הזאת אני יודעת שזה לא ככה
ושהרבה אנשים לוקחים סמים קלים פעם ב..
ברור שכשמגיעים למצב של התמכרות אז זה כבר לא טוב..אבל אפשר לנסות..
אבל לא כדאי לנסות סמים קשים..נגיד לקחת טריפ או משהו כזה..כי זה באמת מחרפן את הבן אדם..
יש דברים שאסור להתקרב אליהם בכלל
לא חסרים סיפורים על אנשים שלקחו טריפ רק פעם אחת כדי לנסות ונתקעו על זה לכל החיים שלהם ועכשיו המם משוגעים ודפקו לעצמם את החיים
ואף אחד לא יכול לדעת איך הגוף שלו יגיב לדברים האלה..כאילו יכול להיות שניקח וניתקע ויכול להיות שלא ..
אבל לא רצוי לקחת את הסיכון..
אין שום בעיה עם סמים קלים כמו חשיש גראס וכד' אבל אל תיגע בסמים קשים כמו אקסטזי ו אל אס די זה סתם דופק תמוח לכל החיים תסתכל על אנשים שחוזרים מהודו והם חושבים שהם דולפינים סתכל מזה עושה להם זה שריטה לכל החיים
I LOVE INTER