אוקיי ללא ספק אני מודע מי שערך תהגרלה כי יצא לי לשחק תמישחקים הכי טובים עד כה גם גרמניה-קוסטה ריקה גם הולנד-סרביה וגם איטליה-גאנה שהולך להיות אחד המישחקים הטובים בטורניר לפי דעתי!!!
בצד האיטלקי:
בצד האיטלקי יש כמעט הכול השוער הכי טוב בעולם, שניהם מהבלמים הטובים בעולם,2 מהקשרים הטובים בעולם וגם 2 מהחלוצים שהם הולכים להיות בין הטובים בעולם אז למה בעצם איטליה אם סגל שכולל את בופון,נסטה,קנבארו,זמברוטה,פירלו,גאטוסו,טוטי ,אינזאגי,ג'ילה,לוקה טוני,דל פיירו ועוד רבים וטובים אחרים לא מצליחה במונדיאלים האחרונים אני באמת לא יודע במונדיאל הזה אני החלטתי ללכת אם האיטלקים כמו גם במונדיאל הקודם הפעם אני מקווה לא להתאכזב כי זה באמת אחת הנבחרות הטובות במונדיאל שנייה רק לברזיל לדעתי אז נותר רק להגיד forza italia!!! ולקוות לטוב!!!
בצד הגנאי:
גאנה היא לא נבחרת עמוסת כוכבים כמו איטליה בעצם אין להם כוכבים אולי רק אחד, שחקן הקישור אחד הטובים בעולם שלצערו נולד בארץ שלא בדיוק מועמדת לזכייה אבל מי יודע אם הרבה רצון וטיפה יכולת גם גאנה תוכל להוציא משהו מהאיטלקים החזקים שניראים כפייבוריטים ברורים מול הגנאים אבל דווקא זה היתרון של גאנה שבא כנבחרת דיי אלמונית רוץ מלישראלים שביננו שכמובן מכירים את פנסטיל,אג'י,ופאפו שמשחקים בנבחרת בהחלט יצוג יפה מאוד לליגת העל,מה שמראה על החולשה היחסית של הנבחרת הזאת לעומת שאר נבחרות הבית החזקות,אז מייקל האסיין והגנאים ינסו לעשות הכול כדי לנסות לעלות ואפשר רק לאחל להם בהצלחה כי הם הוגרלו לבית המוות לדעתי זה בית המוות ולא הבית השני וחבל,אז אפשר רק לקוות למשחק טוב ומרתק אם הרבה שערים בהצלחה בעיקר לאיטליה במשחק הזה ולגאנה בהמשך הדרך ובמישחקים מול צ'כיה וארה"ב.
הסיקור המלאה של המשחק המצויין שהיה לנו:::
סיקור המשחק המצויין שהיה לנו היום בין איטליה-לגאנה בהחלט משחק טוב של שתי הקבוצות איטליה פתחה את המשחק קצת בהססנות מה שגרם ליתרון של גאנה בדקות הראשונות שלאט לאט נמחק, האיטלקים התחילו לתקוף בראשותו של לוקה טוני הענק האימתני שבעט כדור תותח למשקוף שהיה חסר בו כמה סנטימטרים שיכנס, העליונות של איטליה על גאנה בדקות אלה התבטא בעיקר בקרנות 11 קרנות איטלקיות הורמו במחצית הראשונה נתון מדהים ללא ספק מי הימר אובר קרנות בווינר ולא קיבל???
האיטלקים קיבלו את מה שמגיע להם לפי דעתי בדקה ה-40 מרגלי אנדראה פירלו המצויין, בבעיטה טובה אחרי עוד קרן של האיטלקים מחוץ לרחבה השוער לא הגיעה וזה 1-0 יפה לאיטלקים וככה נגמרה המחצית הראשונה שהייתה לא רע בכלל!!!
המחצית השנייה נפתחה שוב בהססנות איטלקית שהחליטו להסתמך בעיקר על מתפרצות והגנת ברזל שפשוט היא אפשר לעבור אסיין ניסה וניסה אבל לא הצליח הוא בעט איזה 8 כדורים לכיוון השער 1 למסגרת והוא בהחלט צריך לעבוד על זה איטליה המשיכה במתפרצות ועשתה את זה בצורה נפלאה שכול מתפרצת יכלה להסתיים בגול,בזקה ה-83 הגול האיטלקי השני הגיעה יאקווינטה שהשדרים הישראלים פשוט לא יודעים לבטא תשם שלו שזה מדהים מישהו חייב להודיע להם איך באמת קוראים לו ושזה לא יקינטה אלא יאקווינטה שילמדו,יאקווינטה לקח מסירה גרועה של אחד מבלמי גאנה לשוער עקף את השוער וגילגל לרשת 2-0 לאיטליה למרות משחק טוב של הגנאים המשחק הסתיים אם ברוטאליות של שחקניי גאנה שללא ספק יכלו לגמור לאיטליה תטורניר כאשר כיסחו מספר שחקניי מפתח איטלקים שיצאו מזה בנס!
![]()

ציטוט ההודעה

=-O