שם המשחק :Alliance Of ValiantArms.
ז'אנר : פעולה מגוף ראשון .
שפת במשחק : אנגלית , הקולות ברוסית .
שנת יציאה : 24/10/2009 .
חברה משווקת : IJJI .
קונסלות : מחשב PC .
לאחר המון משחקי פעולה שעברו על שנת 2009 , יוצא המשחק בסדרת המשחקים של "IJJI" ומצמצם את הפערים שלו לאוחר כל השנים . הם שינו המון פעמים את המשחקים , האם אתם חושבים שהמשחק לדעתכם העמלה הישתלמה ? בשביל לדעת זאת קראו את הסיקור הבא !
תקציר :
משחק גוף ראשון , פעולה , אקשן מאוד יפה .מסדרת "IJJI" , משחק רשת מאוד יפה ומהנה .
יש שם משימות עם פצצה , טנקים , ו " RPG",היו המון ציפיות למשחק , ואכן המשחק יצא יפה .
הוא משחק חדש , שיצא כלפני שלוש חודשים , המון שחקנים רוסים \ אמריקנים משחקים במשחק הנ"ל .
הוא משחק חינמי לגמרי, בגלל זה המון אנשים ברחבי העולם מורידים אותו .בתחילת המשחק אתה בוחר לעצמך דמות ושם.
מתחילים את המשחק עם 000 ,30 GOLD,ואפשר לקנות בחנות אביזרים לשיפור הנשק לדוגמא :משתיק קול ששים אותו בלחצן "V" , וראיית לילה באות "N" .
המקשים רגילים , רק כדי לרוץ ולהיתקדם מהר לוחצים פעמיים "W" .
המשחק מדבר על מלחמות עם נשקים רבים לדוגמא : טנקים , RPG , רובים , צלפים , רימונים , כל הקשור ליריות ואש .אם הייתי יכול לתאר את המשחק במילה אחת הייתי אומר 10.
תחילת המשחק , בוחרים שם ודמות .
-------------------------------
עלילת ומטרת המשחק:
יש שני קבוצות EU - איחוד אירופה , NRF - רוסיה , אחד נלחמת מול השנייה , יש המון מפות שנלחמים בהם , לכל קבוצה יש מטרה שונה :
1. קבוצה אחת הולכת עם טנק ממקום למקום וצריכה להגן עליו בדרכים שונות .
בזמן שהם מיסתובבים עם הטנק לקבוצה השנייה יש RPG בתוך קופסאות,שהם פותחים את זה עם הלחצן " E " , לוחצים עליו ארוך .
ואז הקופסה נפתחת ואז לוחצים " G " ולוקחים את ה RPG .המטרה היא עם הRPG לפוצץ את הטנק עד שהוא מפסיק לזוז , ואז הקבוצה השנייה מתקנת את הטנק עם הלחצן " E " ארוך , כך ממשיך המשחק עד שהטנק מגיע למקום שהוא צריך להגיע .
ואל תשכחו שאתם מתים אחרי כמה שניות אתם חוזרים שוב לחיים , ויש מפות שחוזרים אחרי שמיסתיים הסיבוב שזה קורה בשתי מצבים והם :
א- שכל הקבוצות משחקות ואחת הקבוצות כל שחקניה מתים \ או שהקבוצה השנייה מנטרלת את הפצצה או שהפצצה מתפוצצת .
ב - הזמן נגמר ,או הטנק נעצר ואחרי המון זמן לא ממשיך לזוז , והאפשרות האחרונה שהטנק מגיע למקום האחרון שלו .
2. משחק רגיל כמו רוב המשחקי הפעולה למשל :
קבוצה אחת יש לה " BOMB - פצצה " ,שמתחילים כל סיבוב הפצצה מונחת על איזה קופסה ואחד השחקנים לוקח אותה בלחצן "G" .
והמטרה של הקבוצה השנייה היא לנטל + להרוג את כל חברי השבט .לגבי הקבוצה השנייה המטרה לשים את ה - " BOMB - פצצה " או להרוג את כל חברי הקבוצה השנייה , עד כאן הסבר על המפות .
במשחק יש המון משימות , כמעט ולכל מפה יש משימה משלה , לרוב המפות יש .יש משימות של כיוונים לראש , משימה שאתה צריך לדקור עד דקירות מקסימליות , וכד'
סיכום :
כל פעם שאתה הורג אנשים , קונה נשקים , עושה משימות , מתחזק וכד' , אתה מקבל המון צ'ופרים כגון : צ'לש \ מדליה , כסף , זהב ,יורו , נשקים , רימונים.
כאשר אתה מסיים משימה אתה מקבל כסף שבו אתה יכול לקנות נשקים וחפצים לדמות . כך מתחזקים ועולם ברמות שזה דרגות : רב סמל , אלוף וכו' .
כמעט כל חודש יש עידכונים ,מוסיפים מפות ,נשקים ,רימונים, משימות, וכד' .
---------------------------------
תמונה של צלץ בפעולה .
חוות דעת אישית :
אני מאוד אהבתי את המשחק , אני משחק בו המון בגלל זה אני יודע עליו .הוא מאוד כיפי מהנה , ובעיקר אקשן , פעולה וממש לא משעמם .
המון אנשים מכל העולם משחקים במשחק , גראפיקה אחת מעל כל גירסאות " IJJI " .המשחק מאוד מעניין מבחינה אסטרטגית , המשימות מגניבות .
כל פעם שאתה משחק , לא משנה איזו מפה , תמיד זה כיף למרות שזה חוזר על עצמו .הנשקים מאוד יפים דומים למציאות , יש משתיק קול מאוד יפה , ושיפורים לנשק .
דרישות מערכת :
Minimum
CPU: Pentiuiom 4 2.4Ghz
RAM: 1GB
GeForce 6800 or Radeon X1600 GPU with 128MB GRAM ShaderModel 3 Require
1.6 GB of Free Hard Drive Space
Recommended
CPU: Pentium4 3.0GHz or Dual Core 2.4Ghz, or higher
RAM: 2GB, or higher
GeForce 8800GT or Radeon HD 2900 GPU, with 256MB orhigher ,DirectX 10 Compatible Graphic Card
1.6 GB of Free Hard Drive Space
סירטונים :
#!

ציטוט ההודעה